IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Доган купува о. Света Анастасия

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Със сигурност няма да можеш да припариш.Ти на един плаж не можеш да отидеш като хората.Обикновенно хотелите до брега окупират територията на плажовете, заграждат я и не може да припариш ако не си гост на хотела.А той ако е решил да го вземе много трудно някой ще го разубеди.Костов е един от малкото български политици които могат да го респектират.Но за мене няма значение дали острова ще е на Славчо Христов или на някой везир на Сокола

Коментар

• Ne znam kakwo bih naprawil,no ako wse pak otkradna /mnogo e wuzmojno - "s kakwito se subere6 - takuw stawa6"/ ne bih se prawil na bqlo agunce i ne bih obwinqwal drugite w korupciq Twa e egati licemerieto - za twa me drazni mene Kostov !
      Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• N.P.,ако ти си на негово място няма ли да си присвоиш?Или и ти си от онези хорица,които все разправят че никога и нищо няма да откраднат!Няма такъв филм!Не можеш да бъркаш в кацата с меда и да не си оближеш лапата!

Коментар

• Манипулативно ли ?
          Е да, наистина скенера ми играе номера и не копирах цялата статия, но неслучайно съм подчертал археологически и курлтурен резерват.
          Приятелю, аз искам след някоя и друга година, да водя децата си там, така както мен баща ме ме е водил, не за да им покажа поредния четирипетзвезден хотел, а за да и покажа един от много малкото острови по българското крайбрежие. Ако мислиш, че въпросният душан е паразит , да го махнат и него. Да си седи само фараджията и пазач от общинска полиция. Това място е ценно и не трябва да е подвластно на който е ди било.
          Сега, винаги когато реша, мога да отида на острова и никой няма да ме спре, но ако го вземе тази твар, доган, въобще не съм сигурен дали ще мога да припаря дотам.
          Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Бих рекъл, че Доган като всеки български гражданин може да си купи квото ще... НО НЕ И КУЛТУРЕН РЕЗЕРВАТ !!!
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Kostov ne e winoven za wsi4ko - naprotiv - toi izwadi Bulgariq ot krizata sled 97'!Su6to taka oba4e dosta si priswoi
              Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х

Коментар

• Водолеят е прав!!!

Затова всички и управляващи, и медии, се надпреварват да пищат и очернят Иван Костов вече години, след като той е извън властта... И днес много промити мозъци папагалски са готови да повтарят, че за всичко досега Костов бил виновен.

Коментар

• Re: Гнидата Доган купува о. Света Анастасия

Първоначално изпратено от cmexypko
                  това съобщи стопанинът на острова Димитър Душанов, който девета година безплатно се грижи за постройките върху това наистина уникално място и посреща гостите с евтина рибена чорба.
                  Много интересна позиция! :-) 9 години на чужд имот човечецът си развива туристически бизнес и сега някой се опитва да му развали рахата!

Не симпатизирам на Доган, но такава свободия, като в България никъде няма! Статията е поднесена много манипулативно! Много ми е интересно да разбера, каква е истината!

Коментар

• Twa s krusta e adski dobra ideq!!! - ako Dogan go wzeme ostrowa 6te si zasluji boq!!!

Tuka stawa wupros za nacionalen interes we4e! - Bulgariq prinadleji kum hristiqnskiq swqt

Коментар

• Такива управници заслужаваме.Открай време ДПС контролират военното и земеделското министерства.Всички замени със земи и гори в министерство на земеделието станаха или за тях и техния кръг от фирми, то поне с тяхното разрешение.Рушветите там са сериозни. Например проблема с Иракли нямаше да съществува ако ги нямаше заменките.Там земята на 50% беше ДГФ.Купуваш 100 дка земя в Монтанско за 80 лв/дка и си ги заменяш за 100 дка на морето до Иракли, където има ДГФ.После "продаваш" половината на определен човек, обикновенно с турска фамилия, и по живо по здраво.Проектираш си едно вилно селище и го продаваш на някой фонд.За колкото и да го продадеш печалбата е жестока.Ето това е инвестиция.Същото е и със имотите на армията.Пробвай да купиш имот от тях.Само с личната благословия на Сокола. И това щото в енергетиката, транспорта и строителството инвестициите са с по голяма рентабилност.И те са за БСП или НДСВ.

Коментар

• Никой никого няма да спре, всички са в мъглата.

Коментар

• Единственият, който може да спре Доган и от когото Доган бяга като дявол от тамян е Иван Костов. Сидеров е продукт на ченгетата, на който е продукт и Доган. Ченгетата имат полза от несериозна и непрестижна опозиция на Доган и крадливата корумпирана пасмина около него в лицето на Сидеровци или Бойкоборисовци, които, когато решат, тогава ще отстранят.
                          Ние винаги губим, печелят само селяните!

Коментар

• http://i-space.org/index.php?page=gallery&id=30

Коментар

• Та кой тук се присмиваше на Сидеров???????????????
                              Той Доган вече ни го е заврял до......ама да си траеме да не се изложиме пред чижденците/ЕС/

Коментар

• Доган купува о. Света Анастасия

Лидерът на ДПС Ахмед Доган подготвя покупката на остров Света Анастасия. Придружаван от трима бодигардове и двама оценители на недвижими имоти, Сокола акостирал с яхта на брега, обходил за около час археологическия и културен резерват, като през цялото време се консултирал с експертите. Те измервали дължини и наклони с геоложки инструменти.
                                „Говореха на турски, ясно чувах най-често задаваните въпроси „кач пара?"/ колко ще струва?/, отговорите бяха предимно „не излиза скъпо" това съобщи стопанинът на острова Димитър Душанов, който девета година безплатно се грижи за постройките върху това наистина уникално място и посреща гостите с евтина рибена чорба.
                                Странната компания на Доган изобщо не обърнала внимание на човешкото присъствие - нито на Душанов, нито на дежурния пазач на Фара - служител на военното министерство.
                                „Точно една седмица след посещението на г-н Доган, електричеството беше прекъснато, сега островът прилича на гроб, притеснявам се, че наистина сделка за покупка на част от земята с право на строеж вече е в ход", заключи Душанов. Късчето суша е на миля и половина от Бургас и е едва 8 декара. Сега там трябваше да се извисява монументален православен кръст, който да се вижда от плавателните съдове, приближаващи залива по подобие на Рио де Жанейро и да подсказва на мореплавателите, че приближават християнска земя.
                              Working...
                              X