Със сигурност няма да можеш да припариш.Ти на един плаж не можеш да отидеш като хората.Обикновенно хотелите до брега окупират територията на плажовете, заграждат я и не може да припариш ако не си гост на хотела.А той ако е решил да го вземе много трудно някой ще го разубеди.Костов е един от малкото български политици които могат да го респектират.Но за мене няма значение дали острова ще е на Славчо Христов или на някой везир на Сокола
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Доган купува о. Света Анастасия
Collapse
X
-
Ne znam kakwo bih naprawil,no ako wse pak otkradna /mnogo e wuzmojno - "s kakwito se subere6 - takuw stawa6"/ ne bih se prawil na bqlo agunce i ne bih obwinqwal drugite w korupciqTwa e egati licemerieto - za twa me drazni mene Kostov !
Силата на мнозинството е наслада за плахите! -Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят х
Коментар
-
Манипулативно ли ?
Е да, наистина скенера ми играе номера и не копирах цялата статия, но неслучайно съм подчертал археологически и курлтурен резерват.
Приятелю, аз искам след някоя и друга година, да водя децата си там, така както мен баща ме ме е водил, не за да им покажа поредния четирипетзвезден хотел, а за да и покажа един от много малкото острови по българското крайбрежие. Ако мислиш, че въпросният душан е паразит , да го махнат и него. Да си седи само фараджията и пазач от общинска полиция. Това място е ценно и не трябва да е подвластно на който е ди било.
Сега, винаги когато реша, мога да отида на острова и никой няма да ме спре, но ако го вземе тази твар, доган, въобще не съм сигурен дали ще мога да припаря дотам.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!
Коментар
-
Re: Гнидата Доган купува о. Света Анастасия
Първоначално изпратено от cmexypkoтова съобщи стопанинът на острова Димитър Душанов, който девета година безплатно се грижи за постройките върху това наистина уникално място и посреща гостите с евтина рибена чорба.
Не симпатизирам на Доган, но такава свободия, като в България никъде няма! Статията е поднесена много манипулативно! Много ми е интересно да разбера, каква е истината!
Коментар
-
Такива управници заслужаваме.Открай време ДПС контролират военното и земеделското министерства.Всички замени със земи и гори в министерство на земеделието станаха или за тях и техния кръг от фирми, то поне с тяхното разрешение.Рушветите там са сериозни. Например проблема с Иракли нямаше да съществува ако ги нямаше заменките.Там земята на 50% беше ДГФ.Купуваш 100 дка земя в Монтанско за 80 лв/дка и си ги заменяш за 100 дка на морето до Иракли, където има ДГФ.После "продаваш" половината на определен човек, обикновенно с турска фамилия, и по живо по здраво.Проектираш си едно вилно селище и го продаваш на някой фонд.За колкото и да го продадеш печалбата е жестока.Ето това е инвестиция.Същото е и със имотите на армията.Пробвай да купиш имот от тях.Само с личната благословия на Сокола. И това щото в енергетиката, транспорта и строителството инвестициите са с по голяма рентабилност.И те са за БСП или НДСВ.
Коментар
-
Единственият, който може да спре Доган и от когото Доган бяга като дявол от тамян е Иван Костов. Сидеров е продукт на ченгетата, на който е продукт и Доган. Ченгетата имат полза от несериозна и непрестижна опозиция на Доган и крадливата корумпирана пасмина около него в лицето на Сидеровци или Бойкоборисовци, които, когато решат, тогава ще отстранят.Ние винаги губим, печелят само селяните!
Коментар
-
Доган купува о. Света Анастасия
Лидерът на ДПС Ахмед Доган подготвя покупката на остров Света Анастасия. Придружаван от трима бодигардове и двама оценители на недвижими имоти, Сокола акостирал с яхта на брега, обходил за около час археологическия и културен резерват, като през цялото време се консултирал с експертите. Те измервали дължини и наклони с геоложки инструменти.
„Говореха на турски, ясно чувах най-често задаваните въпроси „кач пара?"/ колко ще струва?/, отговорите бяха предимно „не излиза скъпо" това съобщи стопанинът на острова Димитър Душанов, който девета година безплатно се грижи за постройките върху това наистина уникално място и посреща гостите с евтина рибена чорба.
Странната компания на Доган изобщо не обърнала внимание на човешкото присъствие - нито на Душанов, нито на дежурния пазач на Фара - служител на военното министерство.
„Точно една седмица след посещението на г-н Доган, електричеството беше прекъснато, сега островът прилича на гроб, притеснявам се, че наистина сделка за покупка на част от земята с право на строеж вече е в ход", заключи Душанов. Късчето суша е на миля и половина от Бургас и е едва 8 декара. Сега там трябваше да се извисява монументален православен кръст, който да се вижда от плавателните съдове, приближаващи залива по подобие на Рио де Жанейро и да подсказва на мореплавателите, че приближават християнска земя.Бех мечка, сега ми се бичи нещо!Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар