If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ако разбирам логиката ти и следващите 10 години ще продължава да е така. То и пуйката си мислела, че ще я угояват цял живот, докато не дошъл Деня на благодарността.
Няма да е все така, само до 2079г. Дерзайте ,безимотници
Продават на Петьофи и Люлин планина ет. 1 за 245 Евра 70м2, ако е от до градинката и не е на натоварена улица - Тунджа до басейна примерно - повече от това. Моя е в другото каре оттатък Прага - преди две години 80м2 го взех 180 Е, сега и след ремонт не бих го продал, но ако се налага минимум 300Е.
Ако разбирам логиката ти и следващите 10 години ще продължава да е така. То и пуйката си мислела, че ще я угояват цял живот, докато не дошъл Деня на благодарността.
Защо не? Моят познат е сигурен че апартаментите ще поевтинеят, ама не в евро. Май в яйца щели да поевтинеят, в шипков мармалад също, даже и в арменски локуми.
Точно така. Не бива човек да си продава кокошката, която му снася златни яйца.
Ще го изчистиш, ще го обясиваш, нещо новичко ще купиш, и ще го наеме някой .
.
Ако беше мой и аз така ще направя - каквото мога сам да освежа и стегна и наем - АирБнБ/Боокинг, това е пътя на най-малките харчове и най-малката съпротива. Но си трябва фирма да се занимава или ти лично дългосрочно
За мен локацията си е Топ, лошото е че е двустаен, ако има гараж към него ще замине като топло гюзлеме, гаранция! Ако няма пак ще замине. Плюс е ако е във вътрешния двор (нищо че е североизток) - че Тунджа има много трафик от минаващи напряко а и от детската и училището - все с коли ги карат тия деца бе... Предполагам е на стар паркет, соц тапети и неремонтирана отдавна баня - т.е. тотално изриване, инсталации, подове, дограми дето ще глътне 30-40 000Е минимум. Ако беше мой и в това състояние и не знам защо съм решил да го продавам, а не да го направя за нощувки примерно или под наем на студентче в медицинския, то бих му искал 250Е минимум, ако е с гараж 300Е.
Точно така. Не бива човек да си продава кокошката, която му снася златни яйца.
Ще го изчистиш, ще го боясиваш, нещо новичко ще купиш, и ще го наеме някой.
втори етаж над гаражи, на Тунджа между Борис и Станчев
За мен локацията си е Топ, лошото е че е двустаен, ако има гараж към него ще замине като топло гюзлеме, гаранция! Ако няма пак ще замине. Плюс е ако е във вътрешния двор (нищо че е североизток) - че Тунджа има много трафик от минаващи напряко а и от детската и училището - все с коли ги карат тия деца бе... Предполагам е на стар паркет, соц тапети и неремонтирана отдавна баня - т.е. тотално изриване, инсталации, подове, дограми дето ще глътне 30-40 000Е минимум. Ако беше мой и в това състояние и не знам защо съм решил да го продавам, а не да го направя за нощувки примерно или под наем на студентче в медицинския, то бих му искал 250Е минимум, ако е с гараж 300Е.
Продават на Петьофи и Люлин планина ет. 1 за 245 Евра 70м2, ако е от до градинката и не е на натоварена улица - Тунджа до басейна примерно - повече от това. Моя е в другото каре оттатък Прага - преди две години 80м2 го взех 180 Е, сега и след ремонт не бих го продал, но ако се налага минимум 300Е.
втори етаж над гаражи, на Тунджа между Борис и Станчев
Коментар