Първоначално изпратено от ярък
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли апартамента?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Това явно не е в Сф
За да не развалям ондурмата, цената става 185 К....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Това явно не е в Сф
https://m.imot.bg/obiava-1d165088114...d-pernik-iztokLast edited by Bailor; 30.05.2025, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеПриятел продава 4 ст, 98 м2 за 180 К.
Според ред разбирачи, направо без пари....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепламене,
тази тема ти я измисли да тролиш
нищо не е за продан.
ровенето в регистъра не е незаконно, но не виждам за какво на .... от провинцията му е нужно да прави подобни трол теми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Идея си нямаш каква ми е професията, гилдията и прочее. Още от регистрацията ми във форума се пробваш да отгатнеш, вече 8 години все бъркаш (или просто лъжеш). Точно както и в прогнозите си.
Кажи сега по темата - сега ли е моментът за продажба на двустаен до Баня Мадара? Ако да, на каква цена? Аз ще предам мнението ти на собственика.
N:299,
не се продава
отдаден е дългосрoчноLast edited by bertram; 24.05.2025, 20:32.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Колегите съфорумци може би не са наясно с вашата професия, но това, което правите е в разрез с етичния кодекс на гилдията, към която принадлежите.
Мисля да спра до тук и да не ми се налага да се свързвам с Вас.
Кажи сега по темата - сега ли е моментът за продажба на двустаен до Баня Мадара? Ако да, на каква цена? Аз ще предам мнението ти на собственика.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеПоради сериозните цени на имотите, един познат се зачуди дали да продаде двустайния до Баня Мадара. Как мислите, колко да иска на 70 квадрата стара тухла на втори етаж?Скоро професията "Брокер на Н.И. ще изчезне
Гответе се
------------------
Анализ на пазара и препоръка за продажба на двустаен до Баня Мадара
Локация: бул. „Тунджа“, между „Борис“ и „Станчев“, до баня Мадара, София
Актуални цени и тенденции- В района около баня Мадара и НДК офертните цени за двустайни и тристайни апартаменти варират между 1 800 и 2 300 евро/кв.м, според последните оферти за 2024 г.6
- Има активен интерес към имоти в този сегмент, като тристайни апартаменти в непосредствена близост се предлагат около 2 134 – 2 247 евро/кв.м, а по-малките площи и по-старите сгради са в долната граница на този диапазон6.
- Конкретна оферта за тристаен апартамент на метри от НДК и близо до баня „Мадара“ (90 кв.м, обзаведен) потвърждава високото търсене и ценови нива в района5.
- През 2024 и началото на 2025 г. се наблюдава стабилизиране на цените на имотите в централните райони на София, като се запазва високото търсене за добре локацирани и поддържани апартаменти.
- Липсата на ново строителство в района и ограниченото предлагане допълнително поддържат цените високи.
- Ако познатият ви обмисля продажба на двустаен апартамент в този район, моментът е изключително подходящ поради:
„В момента пазарът в района около баня Мадара е изключително активен, а цените остават устойчиви на високи нива.“65
Обобщение
Продажбата на двустаен апартамент до баня Мадара през 2024–2025 г. е икономически обоснована стъпка, ако целта е максимизиране на реализираната стойност. Ако няма спешна нужда от жилището, сега е подходящ момент за излизане на пазара.
--------------------
Средната цена за имоти в района около бул. „Тунджа“ (централна София, близо до баня Мадара) към май 2025 г. варира между 3 000 и 4 000 евро/кв.м за двустайни апартаменти в най-атрактивните локации и сгради, но реално сключваните сделки са основно в диапазона 2 200 – 3 000 евро/кв.м в зависимост от състоянието, етажността и конкретната локация3. Оферти за двустайни апартаменти в съседни улици и булеварди (като бул. „Васил Левски“, ул. „Гургулят“, ул. „Княз Борис I“) показват цени от 225 000 до 300 000 евро за площи между 60 и 75 кв.м, което потвърждава средните стойности в посочения диапазон3.
За по-стари сгради или по-малки апартаменти цените може да са малко по-ниски, но в централната градска част рядко падат под 2 200 евро/кв.м3.
-------------------------
...Last edited by barbaron; 24.05.2025, 13:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
втори етаж над гаражи, на Тунджа между Борис и Станчев
Конкретно във вашият случай гледам да игнорирам подобно тролене, но имотът, който визирате не е за продан, а е отдаден дългосрочно. Включвам се да отбележа, че подобна информация е взета от имотния регистър, което само по себе си не е незаконно, но начинът по който ползвате и представяте информацията не ви отива на професията, а да не говорим да правите подобна тема и упорито да тролите. И двамата сме наясно за какво става дума.
Колегите съфорумци може би не са наясно с вашата професия, но това, което правите е в разрез с етичния кодекс на гилдията, към която принадлежите.
Мисля да спра до тук и да не ми се налага да се свързвам с Вас.
Приятен уикенд
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнениеПоради сериозните цени на имотите, един познат се зачуди дали да продаде двустайния до Баня Мадара. Как мислите, колко да иска на 70 квадрата стара тухла на втори етаж?
Коментар
Коментар