В момента е много по- добре отдаването под наем, тъй като това е дългосрочна издръжка
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Да продам ли апартамента?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
Борово е много летви над Люлин
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Люлин е евтин квартал.
Аз съм виждал двустаен апартамент, преправен на тристаен с 2 спални, ремонтиран и с хубаво обзавеждане за 200 000 евро в южните квартали (Борово). Беше много изпипан и може да носи наем от 1000 лв или повече.
Трябва да се прецени спрямо ремонта, общото състояние и сходни оферти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Люлин 8, на 3 мин от метростанция и на 25мин от "врата до врата" до БНР, саниран, ремонтиран, слънчев, обзаведен.
За да не развалям ондурмата, цената става 185 К....
Аз съм виждал двустаен апартамент, преправен на тристаен с 2 спални, ремонтиран и с хубаво обзавеждане за 200 000 евро в южните квартали (Борово). Беше много изпипан и може да носи наем от 1000 лв или повече.
Трябва да се прецени спрямо ремонта, общото състояние и сходни оферти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
"Саниран" ми звучи кат дрът панеляк
Сутрин слагаш ли си червило и крем за лица ?
Ако ДА - това означава ли, че прикриваш годзила...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнение
Люлин 8, на 3 мин от метростанция и на 25мин от "врата до врата" до БНР, саниран, ремонтиран, слънчев, обзаведен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Това явно не е в Сф
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zeifod Разгледай мнение
Това явно не е в Сф
https://m.imot.bg/obiava-1d165088114...d-pernik-iztokLast edited by Bailor; 30.05.2025, 11:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ярък Разгледай мнениеПриятел продава 4 ст, 98 м2 за 180 К.
Според ред разбирачи, направо без пари....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениепламене,
тази тема ти я измисли да тролиш
нищо не е за продан.
ровенето в регистъра не е незаконно, но не виждам за какво на .... от провинцията му е нужно да прави подобни трол теми...
Коментар
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Идея си нямаш каква ми е професията, гилдията и прочее. Още от регистрацията ми във форума се пробваш да отгатнеш, вече 8 години все бъркаш (или просто лъжеш). Точно както и в прогнозите си.
Кажи сега по темата - сега ли е моментът за продажба на двустаен до Баня Мадара? Ако да, на каква цена? Аз ще предам мнението ти на собственика.
N:299,
не се продава
отдаден е дългосрoчноLast edited by bertram; 24.05.2025, 20:32.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
Колегите съфорумци може би не са наясно с вашата професия, но това, което правите е в разрез с етичния кодекс на гилдията, към която принадлежите.
Мисля да спра до тук и да не ми се налага да се свързвам с Вас.
Кажи сега по темата - сега ли е моментът за продажба на двустаен до Баня Мадара? Ако да, на каква цена? Аз ще предам мнението ти на собственика.
Коментар
Коментар