Първоначално изпратено от Bailor
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Защо се позволява на доказани лъжци да пишат в тая тема? Какво трябва да стане , за да разберете че хора като тоя компрометират и темата и целия ви форум?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minaiivan Разгледай мнение
Защо се позволява на доказани лъжци да пишат в тая тема? Какво трябва да стане , за да разберете че хора като тоя компрометират и темата и целия ви форум?
и продадоха чайкатапрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Разликата с тогава е, че Ганьо нЕмаше 104 млрд кредити, населението беше към 7 млн, а туулитИ с 30% по-малко.
- 1 like
Коментар
-
Имотен бум в Бургас! Цените гонят нови върхове, а сделките чупят 20-годишен рекорд
https://www.flagman.bg/article/347182
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Да, като остане някой свободен лев, и сп500 и насдак си купувам, даже на спадове купувам повече, че ги смятам за " промоция.Но сега бих те посъветвал да поизчакаш още малко- за мен " сурването" на борсата още не е приключило- тепърва ще има евро отговор на митата и т.н.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
За 1000 лв да.Ама за голяма сума едва ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Митаче, набиваш ли в СП 500, аз мисля да налея вторнишки.Но сега бих те посъветвал да поизчакаш още малко- за мен " сурването" на борсата още не е приключило- тепърва ще има евро отговор на митата и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Бяха щети по каско, може би 1000 лв, тва преди 10 год.
Коментар
-
Имотитите имат лаг.Борсата се срутва за 1 ден ,а имотите след година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
По- скоро под физически лица се има предвид нелегални брокери. Никой не може да те накара наследство, дарение и т.н. да го минаваш през брокер
Коментар
-
За колко пара иде реч?
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Това прави ли ти впечатление
физически лица без регистрация ще бъдат глобявани с хиляди левове ...
Понеже 90% не разбират - това значи че всяко лице което осъществи сделка без да е оторизирано ака БРОКЕР ще бъде глобено. Дори и да предпишеш на унуките имането трябва да минеш през брокер и да дадеш 3% без ДДС или 3,6%
Добре дошли в брокерастко иго.
за пореден път максимата по добре НИКАКЪВ ЗАКОН отколкото ЛОБИСТКИ против свободния пазарLast edited by mitko2848; Вчера, 21:53.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Да, преди време един страховател се опита да мине тънко, но не му мина номера, и си плати като...... поп...
Коментар
-
Ти колко пъти пусна жалба?И ако си пуснал платиха ли след това?
Коментар
Коментар