Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Само идиот може да клъвне на тая оферта. Аз за 6 месеца ще го продам и без брокер,стига цената да е пазарна и имота да е ликвиден
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
обещават да ти ги дадат. Реално не знам, щот не съм сключвал такъв НЕИЗГОДЕН договор. Това бяха офертите които ОТКАЗАХ
- 1 like
Коментар
-
Ако не продадат какво става след 6 месеца?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
При мене ми даваха веднага 48к€, за 6 месеца 53(включваш ексклузив договор и продават на колкото искат ти вземаш 53 когат продадат) продадох на 63 за 3 месеца. Вие сметнете процента
Коментар
-
При мене ми даваха веднага 48к€, за 6 месеца 53(включваш ексклузив договор и продават на колкото искат ти вземаш 53 когат продадат) продадох на 63 за 3 месеца. Вие сметнете процента
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнениеняма понижители
няма с кой човек да се погъбарка петък вечер
докато подръпва от напитките
Коментар
-
Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение
Периода 1975-1980 ще ти се стори като кинопреглед в кино Септември
Глей ся що става:
Цeнитe нa вaĸaнциoннитe имoти нa бългapcĸoтo Чepнoмopиe нapacтвaт c oĸoлo 30% нa гoдишнa бaзa. Aĸo пpeз 2024 г. ĸaчecтвeнитe пpoeĸти в нaй-жeлaнитe ĸypopти вce oщe бяxa нa нивa пoд 2000 eвpo/ĸв. м, тo пpeз 2025 г. цeнитe ycтoйчивo нaдминaвaт тaзи гpaницa. Toвa пoĸaзвa дoĸлaдът нa cтpoитeлнo-инвecтициoннaтa ĸoмпaния Grееn Lіfе Dеvеlорmеnt & Rеѕоrtѕ.
https://money.bg/property/vakantsion...gradskite.html
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение
Поне с 10-15% ги клатят минимум. В началото наистина им гледах оферти все на топ локейшън, но от поне година и повече имат една реклама за навсякъде...спести си огледи, разправии, купуваме директно от вас без комисион...хоум то ю...Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 4 Харесвания
Коментар
-
На колко процента от пазарната цена клатят клентите?За всякакви имоти ли е офертата или само за топ локейшън?Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПреди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.
Днес беше последната вноска по първата ни ипотека.
Мерси, мерси, мерси.
Въпреки малкото събрани пари сте се решили и сте купили с кредит.
Трудно ли ви беше с изплащането? Купихте ли нещо друго за 20 г?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Мале, Мале, накъде избиха нещата. 21-ва, га купувах в Бургас, Накавръчко ме плашеше с лихви, а му пригласяха Ортодокси, Беърфокси и Лаконици, че срива е започнал точно в този миг, а съгражданина unimog, май ще емигрира в Китай. Оттогава, цената на имота е удвоена, лихвата ми си остана непроменена, а точно към днешна дата събрах във високоликвидни активи, включително КЕШ, 88% от цената на първоначална покупка на имота. 66 каймета. Сега очаквам srasimir да ми се дуе, че имал 3 пъти повече КЕШ, възможно е, но си е квартирант...VS 6 имота...хахаха
https://fred.stlouisfed.org/series/MORTGAGE30US
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Дай подробности, за да стане дискусия. Поздравления от мен
Така и завършихме с 4,5%.
Втората ни ипотека /с брокер/ е от преди 6 години и е на 2,8%. От същата банка.
гр ВарнаLast edited by vikhunter; 20.03.2025, 22:56.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПреди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.
Днес беше последната вноска по първата ни ипотека.
Мерси, мерси, мерси.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
Коментар