IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Продаването го правите лесно, купуването ви затруднява, чак до невъзможност.
    Хахахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Само идиот може да клъвне на тая оферта. Аз за 6 месеца ще го продам и без брокер,стига цената да е пазарна и имота да е ликвиден
      Продаването го правите лесно, купуването ви затруднява, чак до невъзможност.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

обещават да ти ги дадат. Реално не знам, щот не съм сключвал такъв НЕИЗГОДЕН договор. Това бяха офертите които ОТКАЗАХ
        Само идиот може да клъвне на тая оферта. Аз за 6 месеца ще го продам и без брокер,стига цената да е пазарна и имота да е ликвиден

Коментар

Ако не продадат какво става след 6 месеца?
          обещават да ти ги дадат. Реално не знам, щот не съм сключвал такъв НЕИЗГОДЕН договор. Това бяха офертите които ОТКАЗАХ
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

При мене ми даваха веднага 48к€, за 6 месеца 53(включваш ексклузив договор и продават на колкото искат ти вземаш 53 когат продадат) продадох на 63 за 3 месеца. Вие сметнете процента
            Ако не продадат какво става след 6 месеца?

Коментар

При мене ми даваха веднага 48к€, за 6 месеца 53(включваш ексклузив договор и продават на колкото искат ти вземаш 53 когат продадат) продадох на 63 за 3 месеца. Вие сметнете процента
              Тва за гараж ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                няма понижители
                няма с кой човек да се погъбарка петък вечер
                докато подръпва от напитките
                Поскъпването на имотите, стана толкова неимоверно, че останахме, без опоненти!!!

Коментар

• няма понижители
                  няма с кого човек да се погъбарка петък вечер
                  докато подръпва от напитките
                  Last edited by ratten; Вчера, 23:21.
                  препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от unimog Разгледай мнение

Периода 1975-1980 ще ти се стори като кинопреглед в кино Септември
                    През този период съм бил първолак.

Глей ся що става:

Цeнитe нa вaĸaнциoннитe имoти нa бългapcĸoтo Чepнoмopиe нapacтвaт c oĸoлo 30% нa гoдишнa бaзa. Aĸo пpeз 2024 г. ĸaчecтвeнитe пpoeĸти в нaй-жeлaнитe ĸypopти вce oщe бяxa нa нивa пoд 2000 eвpo/ĸв. м, тo пpeз 2025 г. цeнитe ycтoйчивo нaдминaвaт тaзи гpaницa. Toвa пoĸaзвa дoĸлaдът нa cтpoитeлнo-инвecтициoннaтa ĸoмпaния Grееn Lіfе Dеvеlорmеnt & Rеѕоrtѕ.

https://money.bg/property/vakantsion...gradskite.html

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgarian lev Разгледай мнение

Поне с 10-15% ги клатят минимум. В началото наистина им гледах оферти все на топ локейшън, но от поне година и повече имат една реклама за навсякъде...спести си огледи, разправии, купуваме директно от вас без комисион...хоум то ю...
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

На колко процента от пазарната цена клатят клентите?За всякакви имоти ли е офертата или само за топ локейшън?
                        Поне с 10-15% ги клатят минимум. В началото наистина им гледах оферти все на топ локейшън, но от поне година и повече имат една реклама за навсякъде...спести си огледи, разправии, купуваме директно от вас без комисион...хоум то ю...
                        Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                          Преди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.

Днес беше последната вноска по първата ни ипотека.

Мерси, мерси, мерси.
                          Поздравления. И браво.

Въпреки малкото събрани пари сте се решили и сте купили с кредит.

Трудно ли ви беше с изплащането? Купихте ли нещо друго за 20 г?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Мале, Мале, накъде избиха нещата. 21-ва, га купувах в Бургас, Накавръчко ме плашеше с лихви, а му пригласяха Ортодокси, Беърфокси и Лаконици, че срива е започнал точно в този миг, а съгражданина unimog, май ще емигрира в Китай. Оттогава, цената на имота е удвоена, лихвата ми си остана непроменена, а точно към днешна дата събрах във високоликвидни активи, включително КЕШ, 88% от цената на първоначална покупка на имота. 66 каймета. Сега очаквам srasimir да ми се дуе, че имал 3 пъти повече КЕШ, възможно е, но си е квартирант...VS 6 имота...хахаха
                            Периода 1975-1980 ще ти се стори като кинопреглед в кино Септември

https://fred.stlouisfed.org/series/MORTGAGE30US

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Дай подробности, за да стане дискусия. Поздравления от мен
                              Цена 25 000 евро. 5 000 самоучастие. Без брокер. Лихвата беше 7,8%. През 2008 от банката ни казаха, че или ще стане 9% или ще преподпишем на 4,5% за целия останъл срок.
                              Така и завършихме с 4,5%.
                              Втората ни ипотека /с брокер/ е от преди 6 години и е на 2,8%. От същата банка.

гр Варна
                              Last edited by vikhunter; 20.03.2025, 22:56.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                                Преди 20 години взехме апартамент /2 спални + дневен тракт/ на 7,8% лихва.

Днес беше последната вноска по първата ни ипотека.

Мерси, мерси, мерси.
                                Дай подробности, за да стане дискусия. Поздравления от мен
                                Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Working...
                                X