IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Само с плашене не става.Трябва да ги осъдиш
    Става, става. Понякога и жалба до КФН помага....

Коментар

Ако прави 15К нямаше да взема кредит.
      Кредитен мАлеонер. За 30г един малеОн на банката. Ако е жив и здрав и го върне. На 61г човек изглежда като на 31. Няма са плашиш . Борча си е борч и трябва да се връща или ....

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Страхователите не плащат.... докато не ги заплашиш със съд....
        Само с плашене не става.Трябва да ги осъдиш

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

те и иначе НЯМА ДА МУ ПЛАТЯТ. Като се разболях имах застраховка живот фирмена за 50к€. Ходих 6 пъти до групама - получих НУЛА лева
          Заведи им дело

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
            Между другото, вече мина 1 година от прогнозата1 на Киро Брейка за спад в цените на недвижимите имоти.
            Същевременно, мина и 1 година от дебата2 между брокери и проруски икономисти като Красимир Петров и Григор Сарийски. 12 месеца по-късно е време за равносметка.

1. YouTube
            2. YouTube
            Кой е Киро брейка?

Коментар

те и иначе НЯМА ДА МУ ПЛАТЯТ. Като се разболях имах застраховка живот фирмена за 50к€. Ходих 6 пъти до групама - получих НУЛА лева
              Страхователите не плащат.... докато не ги заплашиш със съд....

Коментар

Ако стане война застрахователите няма да ти я платят.
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
                  Семейния ни доход е 14к на месец. Не виждам смисъл да се продава имот, който пасивно носи добри пари. По-скоро бих ипотекирал съществуващ имот, отколкото да го продам, за да получа ресурс за инвестиция. А и както казах, пасивния доход за мен не е от такова значение, какъвто е за майка ми и сестра ми. Не знам защо някои хора си мислят, че добрия живот в столицата е евтин. Всичко е толкова скъпо- от качествена храна и дрехи, до забавления, ресторанти и барове. Нормален живот под 4к разход на месец без да включвам ипотеката, просто не си го представям вече особено и с дете. Ако някой ден нещо се случи с икономиката, всички ще ревем. Няма да остане семейството ми нито без покрив, нито без прехрана. А недай си Боже избухне война, в която и нас завлекат, ако се случи нещо с мен, ипотеката има застраховка и ще покрие 100% главницата. Дай да се страхуваме и да мишкуваме, защото не знаем какво ще се случи утре. Съдбата обича смелите!
                  Ако стане война застрахователите няма да ти я платят.

Коментар

• Между другото, вече мина 1 година от прогнозата1 на Киро Брейка за спад в цените на недвижимите имоти.
                    Същевременно, мина и 1 година от дебата2 между брокери и проруски икономисти като Красимир Петров и Григор Сарийски. 12 месеца по-късно е време за равносметка.

1. YouTube
                    2. YouTube

Коментар

Явно те са имали нужда от финансов съвет
                      и те имаха такива доходи, че и 20к една двойка. И не щат да почват на 5к че и да работят повече ....
                      Нещата се въртят - днес си горе утре си долу

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
                        Т.е. допускате, че никога повече няма да се увеличава паричната маса?
                        всички са до уши в кредити
                        или ще се увеличава или ще има фалити и военни конфликти
                        друг въпрос е като се увеличи дали всички активи ще вървят с едно темпо.

30г бяха нужни индекса на жилищата в Токио да стигне нивата от пукането на балона по време на японската криза.
                        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Задава се тежка рецесия, а Ганьо има да връща 100 млрд. на "плаваща" лихва. Тва нищо ли е?
                          Мноо лошо шъ бъди:
                          https://www.investor.bg/a/539-banki-...ite-po-zaemite

БНБ: Достъпът до инструментите на ЕЦБ може да свали лихвите по заемите

Коментар

харчи макс половината и инвестирай останалите (не в нови имоти . Имам няколко познати които вече са без работа, със 100к лева компенсация за съкращението ама вече 6 месец са без работа и изфукаха парите и се чудят кво да правят с по 200к€ кредити и вноски между 2-4к лева
                            Явно те са имали нужда от финансов съвет

Коментар

Семейния ни доход е 14к на месец. Не виждам смисъл да се продава имот, който пасивно носи добри пари. По-скоро бих ипотекирал съществуващ имот, отколкото да го продам, за да получа ресурс за инвестиция. А и както казах, пасивния доход за мен не е от такова значение, какъвто е за майка ми и сестра ми. Не знам защо някои хора си мислят, че добрия живот в столицата е евтин. Всичко е толкова скъпо- от качествена храна и дрехи, до забавления, ресторанти и барове. Нормален живот под 4к разход на месец без да включвам ипотеката, просто не си го представям вече особено и с дете. Ако някой ден нещо се случи с икономиката, всички ще ревем. Няма да остане семейството ми нито без покрив, нито без прехрана. А недай си Боже избухне война, в която и нас завлекат, ако се случи нещо с мен, ипотеката има застраховка и ще покрие 100% главницата. Дай да се страхуваме и да мишкуваме, защото не знаем какво ще се случи утре. Съдбата обича смелите!
                              харчи макс половината и инвестирай останалите (не в нови имоти . Имам няколко познати които вече са без работа, със 100к лева компенсация за съкращението ама вече 6 месец са без работа и изфукаха парите и се чудят кво да правят с по 200к€ кредити и вноски между 2-4к лева

Коментар

• Семейния ни доход е 14к на месец. Не виждам смисъл да се продава имот, който пасивно носи добри пари. По-скоро бих ипотекирал съществуващ имот, отколкото да го продам, за да получа ресурс за инвестиция. А и както казах, пасивния доход за мен не е от такова значение, какъвто е за майка ми и сестра ми. Не знам защо някои хора си мислят, че добрия живот в столицата е евтин. Всичко е толкова скъпо- от качествена храна и дрехи, до забавления, ресторанти и барове. Нормален живот под 4к разход на месец без да включвам ипотеката, просто не си го представям вече особено и с дете. Ако някой ден нещо се случи с икономиката, всички ще ревем. Няма да остане семейството ми нито без покрив, нито без прехрана. А недай си Боже избухне война, в която и нас завлекат, ако се случи нещо с мен, ипотеката има застраховка и ще покрие 100% главницата. Дай да се страхуваме и да мишкуваме, защото не знаем какво ще се случи утре. Съдбата обича смелите!

Коментар

Working...
                                X