IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Как ЕС може да гарантира достъпни жилища? - Investor.bg

Нарастващите цени на имотите наред с недостига на налични жилища затрудняват все повече достигането до достъпни домове. Положението е критично!

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

чеки де, не беше ли например 2414 или 2416 преди седмица, че някакви такива цифри ми се въртят, подадени от теб на сутрешната сводка
      Click image for larger version

Name:	Screenshot 2025-04-01 103550.jpg
Views:	1
Size:	57.7 КБ
ID:	4260638
      2422

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

толкоз и разбираш от имоти..щом марица те води

сделки по градчета и села са кешови, но сумите са смешни. В големите градове са ипотеките и там са 50++%
        И на село има с кредит ама потребителски.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
          Хаха, падна още една опорка от перона

Вадим „белите пари за черни дни“: От 100 сделки с имоти само 27 са с кредит

https://www.marica.bg/biznes-zona/va...27-sa-s-kredit
          За апартаменти в София 79% са с кредит.

Коментар

Хаха, падна още една опорка от перона

толкоз и разбираш от имоти..щом марица те води

сделки по градчета и села са кешови, но сумите са смешни. В големите градове са ипотеките и там са 50++%
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

чеки де, не беше ли например 2414 или 2416 преди седмица, че някакви такива цифри ми се въртят, подадени от теб на сутрешната сводка
              2418 в момента...

Click image for larger version

Name:	Screenshot 2025-04-01 103550.jpg
Views:	1
Size:	63.1 КБ
ID:	4260608

Коментар

Баклаян е толкова създател на тавекс, колкото аз на Киа Само ги ползва като франчайз. И понеже съм се занимавал със злато преди въпросният баклаян дори да е чувал за него, мога да ти кажа, че златните буболечки си знаят едно и също, точно като ъпърите в имотните теми - ма то златото е пари, ма ше се качи неизбежно, ма еврейското правило за 1/3 в злато и т.н. Все някога излиза, сега не е заради друго, а защото целият "колективен Запад" (много ме кефи този лаф, както и копейка) е решил да пусне печатницата на макс - в най-елементарен индекс да беше вложил, тип ЕТФ на Дау, щеше да си изкарал повече от имотяту у Бг.

П.С. ДА си купуваш земя в България на тези цени, за земеделска иде реч, е върховна лудост
                Добро утро,

в интерес на истината, вилите в близост до остта София -Перник, по точно в пернишките села и в южната част на Виотша, са продаваеми и държат добри цени. Малко трудно се продават, висят по 1-2 години, обаче с парите от една поддържана вила може да се купи нормален двустаен в София.

Едни роднини така си продадоха вилата за 50-60 000 евро през 2016 г, а тогава за тези пари се купуваше и тристаен, панелен апартамент за ремонт.

Един комшия на село, който е софиянец, е купил 4 съседни имота до неговата селска къща, 3 от тях евтино. И се чудя за какво са му, като семейството му не иска да ходи там и трудно се поддържат. Отделно той е стиснат и дори си пътува с рейса, за да не харчи за бензин???

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Ми то си продължава: https://www.imot.bg/bw0rf7
                  2409
                  Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Братовчед ли ти е Макс Баклаян- създателя на Тавекс? Има акъл човека, абонирал съм се за канала му в Ютюб
                    Баклаян е толкова създател на тавекс, колкото аз на Киа Само ги ползва като франчайз. И понеже съм се занимавал със злато преди въпросният баклаян дори да е чувал за него, мога да ти кажа, че златните буболечки си знаят едно и също, точно като ъпърите в имотните теми - ма то златото е пари, ма ше се качи неизбежно, ма еврейското правило за 1/3 в злато и т.н. Все някога излиза, сега не е заради друго, а защото целият "колективен Запад" (много ме кефи този лаф, както и копейка) е решил да пусне печатницата на макс - в най-елементарен индекс да беше вложил, тип ЕТФ на Дау, щеше да си изкарал повече от имотяту у Бг.

П.С. ДА си купуваш земя в България на тези цени, за земеделска иде реч, е върховна лудост
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Покачването на цените на имотите ще продължи

https://trud.bg/a/articles/%D0%BF%D0...BB%D0%B6%D0%B8
                      Ми то си продължава: https://www.imot.bg/bw0rf7
                      2409

Коментар

• Хаха, падна още една опорка от перона

Коментар

• Покачването на цените на имотите ще продължи

https://trud.bg/a/articles/%D0%BF%D0...BB%D0%B6%D0%B8

Коментар

нямаме роднинска връзка
                            таралежът така ме подиграваше(през няколко ника даже), когато им писах като не искат акции и имат тули да бухат в жълто, защото депозита го яде печатницата. тогава взех земя и едни акции..
                            Златото ще върви още нагоре с " лидера" и " майстор на сделките" Тръмп няма как да е иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Братовчед ли ти е Макс Баклаян- създателя на Тавекс? Има акъл човека, абонирал съм се за канала му в Ютюб
                              нямаме роднинска връзка
                              таралежът така ме подиграваше(през няколко ника даже), когато им писах като не искат акции и имат тули да бухат в жълто, защото депозита го яде печатницата. тогава взех земя и едни акции..
                              това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

2017-18 се подиграваше на стоката от брафчеда златорян ...от 1200$ на 3100$
                                няколко чиека от тук се бяха открехнали и после ми благодариха.

алтерко/шели на два лева взе ли? сега е 70+

тули взе ли?
                                аз съм по огледи тези дни.
                                харесам ли махам акции и скачам, че имам и какво да правя.

Коментар

Working...
                                X