Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Мноо лошо шъ бъди:
https://www.investor.bg/a/539-banki-...ite-po-zaemite
БНБ: Достъпът до инструментите на ЕЦБ може да свали лихвите по заемите
Коментар
-
Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение
Само с плашене не става.Трябва да ги осъдиш
Коментар
-
Ако прави 15К нямаше да взема кредит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Страхователите не плащат.... докато не ги заплашиш със съд....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
те и иначе НЯМА ДА МУ ПЛАТЯТ. Като се разболях имах застраховка живот фирмена за 50к€. Ходих 6 пъти до групама - получих НУЛА лева
Коментар
-
-
те и иначе НЯМА ДА МУ ПЛАТЯТ. Като се разболях имах застраховка живот фирмена за 50к€. Ходих 6 пъти до групама - получих НУЛА лева
Коментар
-
Ако стане война застрахователите няма да ти я платят.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнениеСемейния ни доход е 14к на месец. Не виждам смисъл да се продава имот, който пасивно носи добри пари. По-скоро бих ипотекирал съществуващ имот, отколкото да го продам, за да получа ресурс за инвестиция. А и както казах, пасивния доход за мен не е от такова значение, какъвто е за майка ми и сестра ми. Не знам защо някои хора си мислят, че добрия живот в столицата е евтин. Всичко е толкова скъпо- от качествена храна и дрехи, до забавления, ресторанти и барове. Нормален живот под 4к разход на месец без да включвам ипотеката, просто не си го представям вече особено и с дете. Ако някой ден нещо се случи с икономиката, всички ще ревем. Няма да остане семейството ми нито без покрив, нито без прехрана. А недай си Боже избухне война, в която и нас завлекат, ако се случи нещо с мен, ипотеката има застраховка и ще покрие 100% главницата. Дай да се страхуваме и да мишкуваме, защото не знаем какво ще се случи утре. Съдбата обича смелите!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение
Явно те са имали нужда от финансов съвет
Нещата се въртят - днес си горе утре си долуНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнениеТ.е. допускате, че никога повече няма да се увеличава паричната маса?
или ще се увеличава или ще има фалити и военни конфликти
друг въпрос е като се увеличи дали всички активи ще вървят с едно темпо.
30г бяха нужни индекса на жилищата в Токио да стигне нивата от пукането на балона по време на японската криза.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от better Разгледай мнение
Задава се тежка рецесия, а Ганьо има да връща 100 млрд. на "плаваща" лихва. Тва нищо ли е?
https://www.investor.bg/a/539-banki-...ite-po-zaemite
БНБ: Достъпът до инструментите на ЕЦБ може да свали лихвите по заемите
Коментар
-
харчи макс половината и инвестирай останалите (не в нови имоти. Имам няколко познати които вече са без работа, със 100к лева компенсация за съкращението ама вече 6 месец са без работа и изфукаха парите и се чудят кво да правят с по 200к€ кредити и вноски между 2-4к лева
Коментар
Коментар