IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Тони,ти като някой стар ликвидатор бе.....къде колко кеш има ...бух вътре....и давайте да го точим с дивиденти...и с ликвидация......а развитие,иновации,растеж не предвиждаш ли
    Какви иновации бе чадо, хапваме кеша и вървим напред. Оттук ако не вземеш кинти от ссб и хима ли ги чакаш !?!? )))

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Ликвидацията не е лоша идея - и без това е продаден основния актив...
      И аз така мисля,трудното е свършено...земята почти е продадена,сградата също...Евала....При ликвидация просто ще се дели един кеш,което и аз мога да направя...ако ми дадат де.......Иначе Еларг...как ще я продадат всичката тази земя....Абе да се оправят....тук са профита

Коментар

И накрая ...като Еларг.......ликвидация ли....или ако намерят проект после....увеличение на капитала....ти на кой АДСИЦ си участвал в увеличениие....
        на никой, аз се излюпих тук 2009година и започнах да си купувам - 2008 бях във взаимни фондове, ама после реших да се понауча и да пазаря сам - ето защо не съм такова профи като вас.

Коментар

И накрая ...като Еларг.......ликвидация ли....или ако намерят проект после....увеличение на капитала....ти на кой АДСИЦ си участвал в увеличениие....
          Ликвидацията не е лоша идея - и без това е продаден основния актив...

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Просто казвам, бате Боби че ако не намерят проект с възвращаемост 10-15% просто може да ни сипят още дивидентче и има да взимаме още години тук, така че който говори че ще падне след дивидента няма лошо - замислете се дали да не купите!

Коментар

Тони,ти като някой стар ликвидатор бе.....къде колко кеш има ...бух вътре....и давайте да го точим с дивиденти...и с ликвидация......а развитие,иновации,растеж не предвиждаш ли
              Просто казвам, бате Боби че ако не намерят проект с възвращаемост 10-15% просто може да ни сипят още дивидентче и има да взимаме още години тук, така че който говори че ще падне след дивидента няма лошо - замислете се дали да не купите!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                В дружеството(като махнем дивидента мисля) остават 30мил. кеш това си е 50 стинки на акция!

Коментар

• В дружеството(като махнем дивидента мисля) остават 30мил. кеш това си е 50 стинки на акция!

Коментар

• Да и аз очаквам догодина по малък дивидент- 4-6ст., но при тях големите хапки са през 4 години- дано запазят добрите традиции- засега нямат равни

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                      Тази година - не толкова добре, ама пак добре.
                      Ee, няма камбани всяка година я.
                      Ма и 1/3 на тазгодишното да дадат другата - пак ще съм доволен.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                        Тази година - не толкова добре, ама пак добре.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Има и други активи, споко, дружеството е екстра
                          Мнението не е препоръка за сделки!

Коментар

Супер компания,абсолютно добър мениджмънт...Евала......Ама какво ще продадат от тук нататък....за да дадатът пак такъв дивидент догодина....

Имах много акции тук....ама се питам от тук нататък накъде.......

...все пак ...АДМИРАЦИИ....малко са такива като тук....
                            Ще държат кеша на депозит до октомври и от лихвата ще има дивидент и догодина
                            е но едва ли чак такъв.

Коментар

• Супер компания,абсолютно добър мениджмънт...Евала......Ама какво ще продадат от тук нататък....за да дадатът пак такъв дивидент догодина....

Имах много акции тук....ама се питам от тук нататък накъде.......

...все пак ...АДМИРАЦИИ....малко са такива като тук....

Коментар

• http://www.investor.bg/novini-i-anal...sechie,133719/

Коментар

Working...
                                X