If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Тони,ти като някой стар ликвидатор бе.....къде колко кеш има ...бух вътре....и давайте да го точим с дивиденти...и с ликвидация......а развитие,иновации,растеж не предвиждаш ли
Какви иновации бе чадо, хапваме кеша и вървим напред. Оттук ако не вземеш кинти от ссб и хима ли ги чакаш !?!? )))
Ликвидацията не е лоша идея - и без това е продаден основния актив...
И аз така мисля,трудното е свършено...земята почти е продадена,сградата също...Евала....При ликвидация просто ще се дели един кеш,което и аз мога да направя...ако ми дадат де.......Иначе Еларг...как ще я продадат всичката тази земя....Абе да се оправят....тук са профита
И накрая ...като Еларг.......ликвидация ли....или ако намерят проект после....увеличение на капитала....ти на кой АДСИЦ си участвал в увеличениие....
на никой, аз се излюпих тук 2009година и започнах да си купувам - 2008 бях във взаимни фондове, ама после реших да се понауча и да пазаря сам - ето защо не съм такова профи като вас.
Просто казвам, бате Боби че ако не намерят проект с възвращаемост 10-15% просто може да ни сипят още дивидентче и има да взимаме още години тук, така че който говори че ще падне след дивидента няма лошо - замислете се дали да не купите!
И накрая ...като Еларг.......ликвидация ли....или ако намерят проект после....увеличение на капитала....ти на кой АДСИЦ си участвал в увеличениие....
Тони,ти като някой стар ликвидатор бе.....къде колко кеш има ...бух вътре....и давайте да го точим с дивиденти...и с ликвидация......а развитие,иновации,растеж не предвиждаш ли
Просто казвам, бате Боби че ако не намерят проект с възвращаемост 10-15% просто може да ни сипят още дивидентче и има да взимаме още години тук, така че който говори че ще падне след дивидента няма лошо - замислете се дали да не купите!
В дружеството(като махнем дивидента мисля) остават 30мил. кеш това си е 50 стинки на акция!
Коментар