Първоначално изпратено от Kiro
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеИмпе,ти си бил и извратеняк беМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, но пък съм станал прочут.
А и може пък да седя пред компютърът без гащи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеТова да не е за хвалене ,бая гащи си изтъркал да седиш на компа
А и може пък да седя пред компютърът без гащи...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Това да не е за хвалене ,бая гащи си изтъркал да седиш на компаПървоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ - 18 000...
Дори не съм забелязал кога съм ги надхвърлил... юбилей един вид - може да ме поздравите с него.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАйсберга на 0.54 край няма
Не е препоръка за ПК на ЦК
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАбе нещо ти нямам вяра след машинациите ти в честната игра...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеИмпе, един път да се направиш на спекулант и си разби имиджа на честен и дългосрочен инвеститор....
Злобчовци, оставете човека да продаде нещо бе......
на всяко ОСА има стол с неговото име .......
Иначи тия ме ядосаха когато провалиха пръвото сборище и ме връзаха - зарязах си работата зарад тях.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнениеАбе нещо ти нямам вяра след машинациите ти в честната игра...
Злобчовци, оставете човека да продаде нещо бе......
на всяко ОСА има стол с неговото име .......
Коментар
Коментар