IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не бе - наистина така постъпих.
    То нищо чудно догодина Честната игра да снесе еднакъв дивидент с Брефченцето, при двойно по-ниска цена на акция към моментът...
    Абе нещо ти нямам вяра след машинациите ти в честната игра...

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
      Импе, пак ли манипулираш?
      Не бе - наистина така постъпих.
      То нищо чудно догодина Честната игра да снесе еднакъв дивидент с Брефченцето, при двойно по-ниска цена на акция към моментът...
      Last edited by Императорът; 21.08.2012, 19:57.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
        Пък аз туканка продадох част от пакетът си - около 44% от същият. Просто реших, че Буллендът или Честната игра са по-сгодни и перспективни.
        Импе, пак ли манипулираш?

Коментар

• Пък аз туканка продадох част от пакетът си - около 44% от същият. Просто реших, че Буллендът или Честната игра са по-сгодни и перспективни.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
            Айсберга на 0.54 край няма

Коментар

• Айсберга на 0.54 край няма

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                тук май са купували компенсаторки?
                А дано

Коментар

• тук май са купували компенсаторки?

Коментар

• Тук управлението е отлично- досега не са се излагали, а и навремето купувах на 0,34-0,36- ДА ПОЗНАЕ ФОРЕКСОВ КАКВА ДИВИДЕНТНА И КАПИТАЛОВА ДОХОДНОСТ ИМАМ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Като гледам тези големи договорени покупки без предварителна информация претчувствам, че в скоро време мениджмънта ще ни зарадва. Ха дано. Не е препоръка за нищо, а акционерна мечта
                      Ха дано, че аз туканка се понабих.

Коментар

• Като гледам тези големи договорени покупки без предварителна информация претчувствам, че в скоро време мениджмънта ще ни зарадва. Ха дано. Не е препоръка за нищо, а акционерна мечта

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                          Абе не ми изглежда съвсем така.

26 000 бр на 0.535
                          18 600 бр на 0,540

При обичайния обем по тази позиция тва са си тапи отвсЕкъде
                          Преди големи пакети купуваха Уникредит Австрия ама може и Алианц да са - нали излизат от всички АДСИЦ.
                          п.с. абе вече имаме 2 стинки доходност - само от лихви, както ви казах!

Коментар

• Абе не ми изглежда съвсем така.

26 000 бр на 0.535
                            18 600 бр на 0,540

При обичайния обем по тази позиция тва са си тапи отвсЕкъде

Коментар

• Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнение
                              Ехааа, кво стана тука, 1 183 000 акции на една сделка Някой да има повече инфо?
                              ами някой лапна тапата - какво да става. Да не е г-н Брешков или Ал Джебури

Коментар

• Ехааа, кво стана тука, 1 183 000 акции на една сделка Някой да има повече инфо?

Коментар

Working...
                                X