Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Удължили са договорите на 2-та магазина до 2021г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеПо скоро някой изскочи от тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimapst Разгледай мнениемай някой скочи здраво тук... имате ли инфо, колеги?
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеНеееее, няма го вече на патките. Прехвърли се на "империята" Булстрад, а след като изстрада малко там се прехвърли и на София БТ.А ти къде си се набучил Гетоф ? При кои патки се се изпаткал.
То сега всичко е патки, приемай го за комплимент
Въпреки, че в следващите месеци на БФБ има шанс да се спечелят пари:
Акциите в България ще ми станат интересни, когато видя професионален капиталов пазар, няколко мажоритаря в затвора и по-интересни компании с читаво управление, т.е. в едно доста хипотетично бъдеще. Акциите в чужбина ще ми станат интересни около края на 2015 г. (да сме живи и здрави ще ти отговоря след 2 години защо точно тогава), въпреки, че на чуждите пазари и сега има възможности.
Как се казваше? Мнението ми не е препоръка за вземане на каквото и да било инвестиционно решение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеНе съм. Той Пепи си е прецакан по рождение.Абе той къде е? Държи ли още Патки (освен своята)?
А ти къде си се набучил Гетоф ? При кои патки се се изпаткал.
То сега всичко е патки, приемай го за комплимент
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеЧитаво е, читаво е. А ако стане пак 30 стинки, пак може ди си вземеш без анализAbe Гетоф, защо прецака Пепи ?
Абе той къде е? Държи ли още Патки (освен своята)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoff Разгледай мнениеТук преди около 2-3 години писах, че това е една от малкото компании, които въобще си заслужават времето за анализ. Бях и голям поддръжник. Тогава успях да направя хубави пари от едно движение 0.32-0.70 ст. Сега не съм гледал, но предполагам, че все още е читаво управлението.Abe Гетоф, защо прецака Пепи ?
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПРИ ТОЗИ КЕШ И УПРАВЛЕНИЕ ДАНЕ НИ ЗАРАДВАТ ПАК С ХУБАВ ДИВИДЕНТНе е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЯ - теканка нещо яко раздвижи - да не е станало нещо, ърм?
Някой ПФ си дига тримесечната доходност.
Или пък има новина дето не знаем....
Коментар
Коментар