IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кой продава с айсберга за 7 000 на 0.59 лв.?

Коментар

• И тук вече има дата за ОСА - 15.7
      Предлагат - 7. Вземане на решение за разпределение на финансов резултат; проект за решение - ОС взема решение да бъде разпределен като дивидент за акционерите 100 % от преобразувания финансов резултат за 2012 г., определен съгласно чл.10 от ЗДСИЦ, в размер на 2 000 485.14 лв, както и остатъкът от неразпределената печалба от минали години в размер на 1 917 469.82 лева. Общата сума за разпределяне като дивидент за акционерите възлиза на 3 917 954.96 лева или 0.06481 брутен дивидент на акция.;

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        6 стинки, чисто.

ПС Ти нали чакаше Софикс 1000, ко се ослушваш пак за дивидентни.
        Теглят те към дъното, мноооого пропуснати ползи ще имаш
        Ей на, и Орешака става МП, иде корав ръсттттттттт
        благодаря ти приятелю Пиб.
        Имам си една база данни и си я поддържам, а за брефче-то изтървах инфото(знам че от неразпределената щяха да извадят малко)
        Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
          момчета, колко дивидент предложиха тук?
          6 стинки, чисто.

ПС Ти нали чакаше Софикс 1000, ко се ослушваш пак за дивидентни.
          Теглят те към дъното, мноооого пропуснати ползи ще имаш
          Ей на, и Орешака става МП, иде корав ръсттттттттт

Коментар

• момчета, колко дивидент предложиха тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
              Колеги за кога беше насрочено събранието на БРЕФ
              Поне досега не съм видял дата за ОСА тази година , но по закон трябва да е до 30.6.
              Доколкото си спомням в предните 2 години първото винаги се отлага поради липса на кворум ,така че може да сложиш още 14 дена.

Коментар

• Колеги за кога беше насрочено събранието на БРЕФ

Коментар

• Така е, потвърждавам.

Коментар

• Да не прелива вече от Еларга туканка...

Коментар

• Колеги, разбрах че сте скъсили имоти и имате кешовица около 100М. евро.
                      Искам да ви предложа нови преспективи и пазари за завземане.
                      http://www.investor.bg/forum/showthr...62#p1365034831
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Е сетиха се кучетата. Както бях готов да продавам на 0,65... Мизата ми се вдига на 0,7
                        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Импе Атерата за разлика от БРЕФ има по лошо управление и поизчерпа переспективите си..Аз пък ще си продам АТЕРИТЕ.Тук има кеш и очаквания.Не е препоръка за нищо
                          Нищо неизчерпала Атерка. Тия над 200 000 декарчета безперспективни ли са? А Брефчето засега май почти нищо не държи вече. Апропо - оттук прелях основно към Буллендчето - където печалбицата е бая по-сосна, а цената - не ного по-висока.
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Импе Атерата за разлика от БРЕФ има по лошо управление и поизчерпа переспективите си..Аз пък ще си продам АТЕРИТЕ.Тук има кеш и очаквания.Не е препоръка за нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Браво на Брефчето!!!
                              Компанията винаги е била приятната изненада в портфейлчето ми!
                              Купих между 35-37стинки(след големия дивидент 2009), продадох част на 70 стинки(няма да намалявам цената на покупка, както прави Пиб) за годините през които НЕ ПРОДАВАХ получих 2010 - 4стинки, 2011-4стинки и 2012 - 21стинки, ако прибавя и планираните 6 стинки които мога да получа тази година - излизам само от дивиденти на НУЛА "0" - а отделно имам акции на ст-ст 60стинки с 29млн. кеш в компанията!!!
                              Евала!
                              Аз почти съвсем излязох от тая позиция, за да насоча към други, според мен по-сгодни. И не мисля, че съм сбръкал - ако днешните цени на Брефчето са реални, Атерата трябва да струва точно ЕДИН ПЪНКАР.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Всъщност след изплащане на дивидента кеша остава "само" 25 млн. лв.

Някой знае ли къде по-точно в Младост 4 е имотът, който е оценен на 20 млн? Все пак след няма и година ще имаме и метро там.

Коментар

Working...
                                X