Кой продава с айсберга за 7 000 на 0.59 лв.?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
И тук вече има дата за ОСА - 15.7
Предлагат - 7. Вземане на решение за разпределение на финансов резултат; проект за решение - ОС взема решение да бъде разпределен като дивидент за акционерите 100 % от преобразувания финансов резултат за 2012 г., определен съгласно чл.10 от ЗДСИЦ, в размер на 2 000 485.14 лв, както и остатъкът от неразпределената печалба от минали години в размер на 1 917 469.82 лева. Общата сума за разпределяне като дивидент за акционерите възлиза на 3 917 954.96 лева или 0.06481 брутен дивидент на акция.;
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение6 стинки, чисто.
ПС Ти нали чакаше Софикс 1000, ко се ослушваш пак за дивидентни.
Теглят те към дъното, мноооого пропуснати ползи ще имаш
Ей на, и Орешака става МП, иде корав ръсттттттттт
Имам си една база данни и си я поддържам, а за брефче-то изтървах инфото(знам че от неразпределената щяха да извадят малко)
Поздрави!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемомчета, колко дивидент предложиха тук?
ПС Ти нали чакаше Софикс 1000, ко се ослушваш пак за дивидентни.
Теглят те към дъното, мноооого пропуснати ползи ще имаш
Ей на, и Орешака става МП, иде корав ръсттттттттт
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеКолеги за кога беше насрочено събранието на БРЕФ
Доколкото си спомням в предните 2 години първото винаги се отлага поради липса на кворум ,така че може да сложиш още 14 дена.
Коментар
-
Колеги, разбрах че сте скъсили имоти и имате кешовица около 100М. евро.
Искам да ви предложа нови преспективи и пазари за завземане.
http://www.investor.bg/forum/showthr...62#p1365034831Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеИмпе Атерата за разлика от БРЕФ има по лошо управление и поизчерпа переспективите си..Аз пък ще си продам АТЕРИТЕ.Тук има кеш и очаквания
.Не е препоръка за нищо
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБраво на Брефчето!!!
Компанията винаги е била приятната изненада в портфейлчето ми!
Купих между 35-37стинки(след големия дивидент 2009), продадох част на 70 стинки(няма да намалявам цената на покупка, както прави Пиб) за годините през които НЕ ПРОДАВАХ получих 2010 - 4стинки, 2011-4стинки и 2012 - 21стинки, ако прибавя и планираните 6 стинки които мога да получа тази година - излизам само от дивиденти на НУЛА "0" - а отделно имам акции на ст-ст 60стинки с 29млн. кеш в компанията!!!
Евала!Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар