Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеМалко актуални снимки от днес :-)
Работи се вече по фасадата. Сградата е на топ място, бърз достъп, паркинг и дори гледка към Витош(ка)
[ATTACH]6340[/ATTACH]
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
докато дремна следобяд и пак съм захлебил!!!
е не е ФПП, но съм доволен
Още малко на тези цени дано държи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеЗа мен е нормално цената на една надценена акция да потъва. Когато си задавате въпроси, не търсете отговора само във форума на investor.bg. Тук винаги ще се намери някой, който да ви баламоса с магическата дума "фундамент" на компанията. Споделял съм го и преди, ще го направя пак: за мен няма смисъл тази акция да се купува за повече от 20ст.
Разбира се, не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеТа нима някой от нас е тук с благотоврителна цел?
Аз мога да чакам!
Успех на всички!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного сте алчни бе, 10-15% пасивна доходност искате. Трудна работа ми се вижда тая
Коментар
-
Първоначално изпратено от РОСЕН Разгледай мнениеЗа мен е нормално цената на една надценена акция да потъва. Когато си задавате въпроси, не търсете отговора само във форума на investor.bg. Тук винаги ще се намери някой, който да ви баламоса с магическата дума "фундамент" на компанията. Споделял съм го и преди, ще го направя пак: за мен няма смисъл тази акция да се купува за повече от 20ст.
Разбира се, не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от спекуланта Разгледай мнениеИска да каже че при 20 ст. акция и очаквана дивидентна доходност 2-2,5ст. на акция постига що годе сносни 8-10 процента на година за които си струва.....в интерес на истината това и аз съм си го мислел!, 10-15% пасивна доходност искате. Трудна работа ми се вижда тая
Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Добра забележка! Имах предвид спекулативното нарастване на стойността на акцията. Разбира се капиталовата печалба/загуба, която се основава на икономическите показатели на дружеството е важна, няма спор. Тя следва да се отчита. А що се отнася до дивидентите, никога не съм твърдял подобно нещо.
Не е препоръка!
Коментар
Коментар