Първоначално изпратено от precakanoto
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеЛогиката му е вярна, и аз искам BREF на 1,35 лв. пак, ама няма. За съжаление.Last edited by precakanoto; 30.05.2016, 19:23.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнениеИмаш интересна логика. Според теб двадесет процента загуба е по-добре от тридесет процента печалба. С чиста съвест мога да кажа, че голяма част от познатите ми не споделят този начин на мислене. Явно са учили друга математика.
Лека и доходна.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от BullsonBSE Разгледай мнениеКак е шита, пазарът прави -20% за три месеца, тук +30% за три месеца, питат децата в час по математика с колко БРЕФа е по-скъп
Не случайно Тонката толкова се пеняви
Лека и доходна.
Коментар
-
Не е задължително ,а и профит има дажеПървоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеДобро утро на всички!
Тук се върна малко кеш в компанията от заспали обекти. Някой има ли представа дали трябва да усвоят целия кредит или само колкото им трябва?
ФНИ обича да си работи с лост, така че сигурно целия ще дръпнат, само за инфо питам.
Коментар
-
[QUOTE=tony1975;1059991839]Добро утро на всички!
Тук се върна малко кеш в компанията от заспали обекти. Някой има ли представа дали трябва да усвоят целия кредит или само колкото им трябва?
ФНИ обича да си работи с лост, така че сигурно целия ще дръпнат, само за инфо питам.
...., за следното:
„Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ сключи договор за инвестиционен банков кредит с „ЮРОБАНК БЪЛГАРИЯ“ АД в максимален размер до 11,000,000 лева, усвоими на траншове и предназначен за финансиране изграждането на офис сграда в гр. София, район Витоша, м. Малинова долина. Срокът на кредита е 10 години, с гратисен период за главницата от една година. Дължимата лихва по кредита е тримесечен Софибор плюс 3.1%.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеАми тя и затова цената на ФПП е сега такава, същите глупости пишехте и за БРЕФ , когато аз купувах на 0,32, а сега чакам дубъл.Имам от всички изброени от теб на много по- ниски цени
.
ЗА бреф не сме писали глупости Кире, а само за фпп))) МОже би да има и защо, нали си чувал че свирка от всяко дърво не става, така и на борсата, не от всеки избушеняк може да се очаква да се съвземе и да литне. Направо се чудя къде нямаш хартии, та ти си се накупил с цялото бфб!? Не е добро визионерство, нали знаеш какво беше казал Бъфет, че който не знае какво прави - диверЦифицира)))Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЕх Преци- не си визионерка ти..или още не си намерила цитат за това от Костолани
Кажи сега следиш ли новините за космическата мисия.Ти БРЕФ имаш ли
Да, имам и бреф, но Бреф имат всички вече Кире, както тате Щърк по-долу беше отбелязал)))
На Космо не следя нищо какво да му следя!?Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Ех Преци- не си визионерка ти..или още не си намерила цитат за това от Костолани
Кажи сега следиш ли новините за космическата мисия.Ти БРЕФ имаш ли
Какво за Унипак, я си провери колко акции са минали над 10 лева- аз да не съм имал милиони
.Признай си грешката- ти си добро същестсво
Last edited by Kiro; 28.05.2016, 19:39.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеВсичко това за ФПП е вярно, но да не забравяме, че това е най голямия АДСИЦ.Полека -лека и те ще наваксат и ще вземат въздух..:Аз говоря за визия след няколко годиниD.Преци, запомни си думите- ти така и за Унипак писа глупости, а те излезаха от кризата и са си над 10 лева...Помниш ли на колко купувах тогава и ти пишеше глупости
.Сега сметни триста и колко процента са от тогава
.Честно казано прогнозите и анализите не са ти силната страна..По си добра в цитатите на Костолани
За ФПП времето ще покаже, където е текло пак ще тече
.За бреф още малко и ще направя дубъл
Факт е, че имотите тръгват нагоре
А за унипак може да си поговорим, отделно, само намери темата, там си на 300% ако продадеш кире, ама как да стане, ако няма кой да ти купи))) И не съм писала глупости а ти написах някои истини, защото се набучи на 2 лв а ти казах че може да се изчака, е да - отиде на 1,50 нали помниш, точно там ги взех и много отдавна ги махнах, защото се бяха набаллончили над 10 лв, вече и го забравих този унипак, не е никаква позиция според мен)))Last edited by precakanoto; 28.05.2016, 19:37.Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Всичко това за ФПП е вярно, но да не забравяме, че това е най голямия АДСИЦ.Полека -лека и те ще наваксат и ще вземат въздух..:Аз говоря за визия след няколко годиниD.Преци, запомни си думите- ти така и за Унипак писа глупости, а те излезаха от кризата и са си над 10 лева...Помниш ли на колко купувах тогава и ти пишеше глупости
.Сега сметни триста и колко процента са от тогава
.Честно казано прогнозите и анализите не са ти силната страна..По си добра в цитатите на Костолани
За ФПП времето ще покаже, където е текло пак ще тече
.За бреф още малко и ще направя дубъл
Факт е, че имотите тръгват нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alee Разгледай мнениеАбе Тони, как може да напомняш такива неща за Моравенов бе?! Нали знаеш как е, или добро, или нищо.
Коментар
Коментар