IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение

винаги съм се чудил защо притежателите на адсиц викат ъп ,ъп на цялата борса при положение че и слепия знае че при рали адсиц са донорите на кеш за купуване на други акции....в момента става същото ,някой е купил Убави акции в Хим и Фиб и сега понеже ралито се спре или свърши и требва да плаща за глупостта си и продава адсиц....
    Иначе няма да има спечели ли и загубили. Черния Петър трябва да остане все във някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      аз съм човек който се радва на малките неща в живота
      Това ми напомня на вица:

"Двама си говорят след успешна свалка:

- Човек трябва да се радва на малките неща от живота.

- Братле, та тя е на 8. "
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Това е чудесно!
        Явно искаш пак да купиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
          Кое е радост?

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
            Кое е радост?

винаги съм се чудил защо притежателите на адсиц викат ъп ,ъп на цялата борса при положение че и слепия знае че при рали адсиц са донорите на кеш за купуване на други акции....в момента става същото ,някой е купил Убави акции в Хим и Фиб и сега понеже ралито се спре или свърши и требва да плаща за глупостта си и продава адсиц....

Коментар

Радост за моите очи
              Кое е радост?

Коментар

• Радост за моите очи

Коментар

• Интересно ми е защо падна така обема последните няколко дни...

Обикновенно преди дивидент поне има обем.. Не е нужно да расте цената.

Колкото и дълго време да съм на борсата винаги има какво да ме учуди..
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Ха-ха. Че то няма нищо сигурно на тоя свят. Как да знаем какъв ще е дивидента за 2016 или пък за следващата година? Ако сега се чудят пък вземат, че разкарат всичко на хубава загуба в Младост за да си освободят ресурс може и да няма дивидент. Сценарии много, защо някой да иска да те отказва от каквото и да било. Ако искаш моите ги давам днес за 2.05 пък после ще го мисля.
                    Не е препоръка за нищо, ама ти малко питаш пич ако тука копам ще изкарам ли злато?

Коментар

• Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнение
                      НЕ !
                      Опитваш се да ме откажеш, то не че не се колебая и без това ...
                      Но какво по-точно имаш пред вид, че дивидента от ок.16-17ст за 2016 не е гарантиран или че ОСА-то ще се забави ?
                      не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнение
                        Означава ли това, че ако си купя днес и ги държа до септември 2017 ще получа 23-24ст нето за бройка ?
                        НЕ !

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                          Мойте показват че днес е последен ден, като дам 2дни на ЦД, но съм на Китен само с телефон и не ми се рови. Все пак благодаря, че пак не ми помогна
                          Не ти помагам, защото знам че си оправно момче.

Коментар

• Дивидент

Означава ли това, че ако си купя днес и ги държа до септември 2017 ще получа 23-24ст нето за бройка ?
                            Имам пред вид общо дивидента след данъци за двете години '15 и '16г. както според прогнозата .
                            Last edited by Dmirkata; 23.08.2016, 09:19.
                            не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
                              Да днес е последен ден с дивидент (Ex-Div). Събранието беше на 11ти, + дни е 25ти за притежание на акциите. Сметките значи излизат верни.
                              Благодаря.

Коментар

• Да днес е последен ден с дивидент (Ex-Div). Събранието беше на 11ти, + дни е 25ти за притежание на акциите. Сметките значи излизат верни.

Коментар

Working...
                                X