Първоначално изпратено от Монти
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеаз съм човек който се радва на малките неща в живота
"Двама си говорят след успешна свалка:
- Човек трябва да се радва на малките неща от живота.
- Братле, та тя е на 8. "Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеаз съм човек който се радва на малките неща в живота
Явно искаш пак да купиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеКое е радост?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеКое е радост?
винаги съм се чудил защо притежателите на адсиц викат ъп ,ъп на цялата борса при положение че и слепия знае че при рали адсиц са донорите на кеш за купуване на други акции....в момента става същото ,някой е купил Убави акции в Хим и Фиб и сега понеже ралито се спре или свърши и требва да плаща за глупостта си и продава адсиц....
Коментар
-
Ха-ха. Че то няма нищо сигурно на тоя свят. Как да знаем какъв ще е дивидента за 2016 или пък за следващата година? Ако сега се чудят пък вземат, че разкарат всичко на хубава загуба в Младост за да си освободят ресурс може и да няма дивидент. Сценарии много, защо някой да иска да те отказва от каквото и да било. Ако искаш моите ги давам днес за 2.05 пък после ще го мисля.
Не е препоръка за нищо, ама ти малко питаш пич ако тука копам ще изкарам ли злато?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Van Basten Разгледай мнениеНЕ !
Но какво по-точно имаш пред вид, че дивидента от ок.16-17ст за 2016 не е гарантиран или че ОСА-то ще се забави ?не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеОзначава ли това, че ако си купя днес и ги държа до септември 2017 ще получа 23-24ст нето за бройка ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеМойте показват че днес е последен ден, като дам 2дни на ЦД, но съм на Китен само с телефон и не ми се рови. Все пак благодаря, че пак не ми помогна
Коментар
-
Дивидент
Означава ли това, че ако си купя днес и ги държа до септември 2017 ще получа 23-24ст нето за бройка ?
Имам пред вид общо дивидента след данъци за двете години '15 и '16г. както според прогнозата .Last edited by Dmirkata; 23.08.2016, 09:19.не е препоръка за покупка или продажба ,всяко съвпадение с реални лица,факти и събитя е случайна !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнениеДа днес е последен ден с дивидент (Ex-Div). Събранието беше на 11ти, + дни е 25ти за притежание на акциите. Сметките значи излизат верни.
Коментар
Коментар