Това прави 2,6 % май
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеИ аз се включвам с 10КLast edited by maretoff; 25.03.2017, 08:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДо тук 13 човека и 460 000 акции. Има и хора, които не са си написали бройката акции но са писали да ги запиша в инициативата.
А за какво смятате че можем да се борим?
Аз си мисля за таксата върху кеша а защо не и за таксите върху инвестиции, които не носят доходност?
Не очаквах, че толкова хора ще пишат честно казано
Не съм гледал подробности, но по спомен трябваха 75% за промяна на правила и такси та ще прочета пак другата седмица
Например ако бяхме направили това когато увеличаваха срока на съществуване, можехме да дадем сериозен отпор и да се съгласим под някакво условие за промяна на таксите.
Аз лично съм много доволен че има достатъчно хора. които се интересуват от парите си, от правата си и от фундамента на акциите които държат.
Идеята ми беше по-скоро да реагираме на някаква ЕВЕНТУАЛНА несправедливост отколкото нещо конкретно.
Има и един друг момент. Представете си, че таксите бяха променени и се начисляваха само върху активите носещи доходност.
Тогава управата щеше да се стреми да обърне целият кеш в нещо което носи някакви пари и нямаше да търси само добри инвестиции а просто каквито и да е инвестиции. Този момент също не е за пренебрегване
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ! - за събудената общност , не е за всеки тая работа, но при теб връзва!
Ще се радвам да сложиш началото на МИНОРИТАРНА ИНВЕСТИЦИОННА ОБЩНОСТ !
При мен са около 10К. но при мен си на пряка връзка , така че съм ти най лесен!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеДо тук 13 човека и 460 000 акции. Има и хора, които не са си написали бройката акции но са писали да ги запиша в инициативата.
Аз си мисля за таксата върху кеша а защо не и за таксите върху инвестиции, които не носят доходност?
Не съм гледал подробности, но по спомен трябваха 75% за промяна на правила и такси та ще прочета пак другата седмица
Например ако бяхме направили това когато увеличаваха срока на съществуване, можехме да дадем сериозен отпор и да се съгласим под някакво условие за промяна на таксите.
Аз лично съм много доволен че има достатъчно хора. които се интересуват от парите си, от правата си и от фундамента на акциите които държат.
Идеята ми беше по-скоро да реагираме на някаква ЕВЕНТУАЛНА несправедливост отколкото нещо конкретно.
Има и един друг момент. Представете си, че таксите бяха променени и се начисляваха само върху активите носещи доходност.
Тогава управата щеше да се стреми да обърне целият кеш в нещо което носи някакви пари и нямаше да търси само добри инвестиции а просто каквито и да е инвестиции. Този момент също не е за пренебрегване
Поздрави и успех!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
До тук 13 човека и 460 000 акции. Има и хора, които не са си написали бройката акции но са писали да ги запиша в инициативата.
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Аз съм доста дългосрочен тук ,но и много" малък"Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЩе събирам известно време никове и брой акции. После ако нямате против ще го разпратя на всички участници. Ако някой има против да сподели на останалите учасници броя на притежаваните акции може да ме уведоми. Ще го пиша Х1, Х2 и така нататъкТелефони и имена за сега няма смисъл. Едва в случай че се съберем достатъчно и имаме горе-долу някакво единомислие ще преминем към телефони и други комуникации
Коментар
-
Ще събирам известно време никове и брой акции. После ако нямате против ще го разпратя на всички участници. Ако някой има против да сподели на останалите учасници броя на притежаваните акции може да ме уведоми. Ще го пиша Х1, Х2 и така нататъкТелефони и имена за сега няма смисъл. Едва в случай че се съберем достатъчно и имаме горе-долу някакво единомислие ще преминем към телефони и други комуникации
Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 1 like
Коментар
-
[QUOTE=RAFAL;n3181851]Първоначално изпратено от k.o. Разгледай мнение
Може би поредните въпроси, които ще останат без отговор, но нека ме опровергаят.
С всичко съм съгласен. За Лозенец защо пък не?! Също тези къщи може да се строят поетапно, според търсенето, кеш има и в момента, защо да не се започне, туризма е в разцвет, тази година се очаква да е рекордна по посещаемост и заетост и съдейки по положението на конкурентните на нас страни и следващите ще са добри!
На поставените от Alonso и теб въпроси трябва да отговори ДВИ на дружеството, но аз като акционер-физическо лице мога да кажа, че на ОСА беше заявено, че дружеството ще се развива в сегмента на офис площите /придобиване и управление /.
Доста лични имам и затова ще напиша тук нещо обобщено. За сега сме се събрали 420 000 акции. Нищо не пречи да си подържаме контакти. Според мен е по-правилно първо да се съберем а после да обсъждаме стратегии. Ако имамеконкретна идея, можем да потърсим и помощ от пенсионните фондове. И то не е много удачно да ги обсъждаме във форума. Скайп дискусия или нещо такова. Идеята е да сме повече дългосрочни и държащи акцията като алтернатива на покупка на апартаменти и други такива с цел отдаване под наем. Естествено нищо обвързващо и всеки е свободен да си продава акциите в случай че е намерил по-добра инвестиция или пък нещо не го кефи в БРЕФА
И за последно пак да кажа. Напълно съм съгласен с таксите. Тези хора ни правят пари и е справедливо да получват пари за труда си. Мен само не ме кефи да ми вземат такса за това че държат едни пари в една банка. Това например за мен не е справедливоАкъл ми дай, пари сам ще си спечеля.
- 3 Харесвания
Коментар
-
[QUOTE=k.o.;n3181839]
Може би поредните въпроси, които ще останат без отговор, но нека ме опровергаят.
С всичко съм съгласен. За Лозенец защо пък не?! Също тези къщи може да се строят поетапно, според търсенето, кеш има и в момента, защо да не се започне, туризма е в разцвет, тази година се очаква да е рекордна по посещаемост и заетост и съдейки по положението на конкурентните на нас страни и следващите ще са добри!
На поставените от Alonso и теб въпроси трябва да отговори ДВИ на дружеството, но аз като акционер-физическо лице мога да кажа, че на ОСА беше заявено, че дружеството ще се развива в сегмента на офис площите /придобиване и управление /.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнениеЗдравейте,
Имам един такъв въпрос...
За какво могат да се ползват тези зелени площи в Младост?
Пак се очертават към 20 милиона кеш.
Например стават ли за спортни игрища или за парк-заведение? Дали е възможно да се построи нещо такова на този парцел с цел отдаване под наем?
А за зелени паркинги например стават ли?
Парцела на Лозенец и той може да се използва за построяване на затворен комплекс и да се отдава под наем.
Това да се счита като въпрос и препоръка към управата.
И въобще, по принцип ако има дългосрочно инвестирали колеги тук е добре да ми пишат на лични с цел да си направим един клуб. Мажоритар няма, така че мисля че би било полезно такова сдружение
Ако се съберат 5% ще е добре, не е невъзможно, Alonso има добра бройка, може и други по - едри да се намерят. С 5% малките имат възможност да си защитават много по - добре интереса.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар