IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Бре кой рути тук. Аз съм от ляво!

Коментар

• Тук окончателно влязоха във филма София Тех, дано след време Брешков не ги плюе и той като шефа на Уалтопия
      Хайде дано има радост в отчета!

Коментар

• Пържолата сосна, май някъде 1.7% от капитала ли иде...

Коментар

• Директна. Конкурент и като проект и като локация. Освен ако не са се отказали от проекта в Бизнес парк София (за което аз поне нямам информация)?. И за който проект бяха платени доста парици.
          Last edited by Чичо Манчо; 19.10.2017, 18:40.
          Vanitas vanitatum...

Коментар

• Първоначално изпратено от Чичо Манчо Разгледай мнение
            Поляци отбелязват 10 г. в България с инвестиция от 60 млн. евро в нов бизнес център

Advance Business Center ще се намира на самия вход на Бизнес парк София...
            Каква е връзката с темата за ФНИБ?

Коментар

• Поляци отбелязват 10 г. в България с инвестиция от 60 млн. евро в нов бизнес център

Advance Business Center ще се намира на самия вход на Бизнес парк София...
              Vanitas vanitatum...

Коментар

• Много тихичко около нашата компания!
                Очаквам хубав отчет, все пак новата сграда е на 80%, а другите на около 100%. За съжаление дивидента може да пострада от продажбите в Младост, но и за една година ще преглътна.
                Хайде дано тази корекция бутне цената под 2лв, че да купим
                Поздрави и успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  Браво!
                  За една година има - няма допълнителни 10% успяха да напълнят, далеч съм от това да им кажа "браво", по скоро "ууууу", тук разочароваха с редица неща.
                  Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                    ..падащ пазар. Аз лично смятам да съм "дългосрочен" тук, но все пак е хубаво и освен дивидентна, получим малко и капиталова доходност тук...
                    ??? Че това е част от Софикс, колега...
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

Браво!

"„Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа допълнителни
                      споразумения към договорите за наем на „АДЕКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и
                      "КОНИКА МИНОЛТА БИЗНЕС СОЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ" ЕООД за увеличение
                      на наетите площи от съответните компании в Офис сграда Камбаните на
                      ул. Витошки камбани №9 в гр. София. След предаване на новите помещения общо
                      наетите площи ще бъдат съответно 6 902.31 кв.м. за Адеко България и 661.89 кв.м.
                      за Коника Минолта. С новоотдадените помещения запълняемостта на сградата
                      достига 80.25%."
                      Това колко допълнителни процента са? Колко ще са допълнителните приходи от тази допълнителна запълняемост? Тази сделка я очаквах дори и по-рано но и сега е добре. Интересно ми е дали това ще се отрази на цената на акцията при този падащ пазар. Аз лично смятам да съм "дългосрочен" тук, но все пак е хубаво и освен дивидентна, получим малко и капиталова доходност тук...

Коментар

• Браво!

"„Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ подписа допълнителни
                        споразумения към договорите за наем на „АДЕКО БЪЛГАРИЯ“ ЕООД и
                        "КОНИКА МИНОЛТА БИЗНЕС СОЛЮШЪНС БЪЛГАРИЯ" ЕООД за увеличение
                        на наетите площи от съответните компании в Офис сграда Камбаните на
                        ул. Витошки камбани №9 в гр. София. След предаване на новите помещения общо
                        наетите площи ще бъдат съответно 6 902.31 кв.м. за Адеко България и 661.89 кв.м.
                        за Коника Минолта. С новоотдадените помещения запълняемостта на сградата
                        достига 80.25%."

Коментар

• Това съм го пропуснал , кога е поискано и защо !

7. Не издава одобрение на промяна в устава на „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ, гр. София.

http://www.fsc.bg/bg/novini/resheniy...7-g--8630.html

Коментар

Определено за мен, компанията е все още сред подценените адсиц-и!
                            Споко, няма да е много дълго, дори и прилична премия ще има, въпрос на обозримо време.

Коментар

• След дълго чакане, очакванията ми за ръст в цената, май започват да се потвърждават След като успях да купя в "ниското" СФИ, надявам се тук да имам същия успех...

Коментар

• Определено за мен, компанията е все още сред подценените адсиц-и!
                                Може заради обезценки да имаме малък дивидент догодина, но по-важно за мен е след това, какво ще става и как ще финансират новия проект!

Коментар

Working...
                                X