Между другото отсечката между 4-ти км и Кепитъл Форт бавно и славно се превръща в силиконовата ни долина. Няма да ги изброявам. Работя в една от тях. Имам чувството, че над 70% от софтуера в София мръдна тук.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Аз не бих бил такъв голям оптимист за допълнителното създаване на работни места от страна на "outsource" компаниите.
1. В момента има недостиг на кадри. От къде ще дойдат още хиляди хора, които да живеят и работят във вече пренаселена София?
2. Дори и да дойдат по линия на вътрешна миграция и други фактори, защо пък компаниите да се хвърлят точно на нашата сграда? В момента вече се строят наистина огромни сгради, някои от тях директно на спирки на метрото - пример Кепитъл форт до Експо центъра, заедно с няколко сгради около него.
Просто мои разсъждения. Може би мениджмънта разполага с по-сериозен анализ
- 2 Харесвания
Коментар
-
ФНИБ АДСИЦ очаква продължаващо преместване на бизнеси от Западна към Източна Европа
15:52
"Затова очакванията са лесно да бъдат намерени наематели за новата сграда в София тех парк "
Искат да ни кажат хайде шарани лапайте, че увеличението трябва да мине. Станаха много активни напоследък !
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение
Това е ясно, чудя се ти защо го постваш тук.)
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнениеНа основание чл. 17, т. 1 от Регламент (ЕС) 596/2014 г...
Коментар
-
Първоначално изпратено от PetraV Разгледай мнение...Що се излагате с новини за продажби...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wolf_15 Разгледай мнение„Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ извърши продажба на апартамент №11 от Апартаментната сграда Секвоя 2 в к.к. Боровец, община
Самоков. Апартаментът е с обща площ 59.45 кв.м.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Тц, ставаше дума за дивидент от наеми.......
П.П. притежавам акции на дружеството и мнението ми не е съвет за инвестиции!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеГолеми бизнесмени се опитват да го играят. Веднъж го гледахме това - набълбукаха фонда с имоти, които и до днес ги продават на загуба. Сега сграда ще строят баш в пика.
Има доста точна корелация. Най - големите проекти са замислят и започват по върховете и приключват по дъната. Това важи също и на глобално ниво, както и за всеки цикъл.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Според мен памета ти изневерява / с най-добри чувства го казвам/, а 28 ст. дивидент съм готов да се обзаложа, че няма да има от оперативна дейност /наеми/ до края на дружество. Не съм бил на уебинара, но един приятел от там / може би с най-много въпроси след Мариян/ спомена, че са казали доходност от 5% преди доходи от новата сграда и 9-12% след това. Според мен и тези цифри са сериозно завишени, но 28 ст. Е мираж.
тези 5%, както и 9-12% са на база цена на увеличение, т.е. 1,90 лв.
мнението ми не е препоръка!Иначе обещаните дивиденти през следващите години и на мен са ми съмнителни, мисля си, че ще продават активите, които не носят доход за да финансират сградата, а и ще поспестят от дивиденти по същата причина..
Коментар
Коментар