Първоначално изпратено от dex
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениемда, ДВИ-то много се разработи. Направо неочаквано!
Дали няма да видим и дивидент тази седмица, пак неочаквано?
Имам малко за цвят.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Новата сграда в "София тех парк" трябва да бъде построена в срок до 5 години, а минимум 30% от офисите трябва да се отдадат на компании, занимаващи се с изследователска и развойна дейност
https://www.capital.bg/biznes/kompan...a_33_mln_evro/
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеУебинара по увеличението на капитала беше много апокрифен - човек нито можеше да се регистрира нормално, нито след това някъде беше предоставен!!!? .. Та там беше ли разяснен въпроса как така при толкова растящ пазар на НИ се стигна до загубата при продажбата на имота в Младост 4?
Коментар
-
Уебинара по увеличението на капитала беше много апокрифен - човек нито можеше да се регистрира нормално, нито след това някъде беше предоставен!!!? .. Та там беше ли разяснен въпроса как така при толкова растящ пазар на НИ се стигна до загубата при продажбата на имота в Младост 4?Last edited by petyob; 19.07.2018, 14:25.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Що реши, че говоря за теб? Да си чул някога лоша дума от мен конкретно към теб? Ок, не разбираш някои неща от инвестирането в акции, но не си арогантен, тъп, всезнайко или нещо от сорта, имаш желание да се учиш, макар и понякога да приемаш, че всичко, що хвърчи, се яде, просто защото не си преживял криза. Ако си го приел като обида, моля да приемеш и моите извинения. Това не променя мнението ми за масата твои колеги - имам немалко разкази от приятели (яйчари, както е модерно да се наричат сега трз-та и други подобни), които са ми разкавали, а и аз съм го виждал с очите си, как 99 от 100 харесват даден тиймбилдинг, обаче 1 не го кефи, че имало само Кока Кола, а нямало Пепси, и съответния яйчар го гонят от работа, примерно.
Та така - успех с инвестирането - форумът е пълен с инженери и програмисти, което от една страна е добре - хубаво е хората с пари да знаят що е то акция и има ли тя почва у нас, но от друга става малко като НС, където някога беше пълно с лекари, спортисти, инженери и т.н., а нямаше юристи...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнение
Тъп съм като гъз: чек.
Извадил съм късмет: чек.
Разглезен и с излишно самочувствие: чек.
Всеки може да стане програмист за 1-2 месеца: чек.
Благодаря ви, че ме върнахте в реалността. Мисля да отида да паса козите на село.
Та така - успех с инвестирането - форумът е пълен с инженери и програмисти, което от една страна е добре - хубаво е хората с пари да знаят що е то акция и има ли тя почва у нас, но от друга става малко като НС, където някога беше пълно с лекари, спортисти, инженери и т.н., а нямаше юристи...Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
Тия дето пишат софтуера знаят, че се казва силициева, не силиконова.Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Напротив, точно те не знаят това, защото са (масата) т@пи като г,з и единственият им късмет е, че са се случили да бачкат в сектор, за който няма значение дали пишеш 0 и1 от Китай или от Канзас, та стават много ликвидни, т.е. ултра разглезени и с излишно самочувствие, мислейки си, че техните 3К+ заплата са нещо супер великоГоворил съм с доста програмисти и мнението ми е сравнително меродавно, а пък с мрежовите админите ситуацията е хептен спарангяс, защото те са най-обикновена поддръжка, т.е. почти всеки с малко практика може да го работи.
Лично мнение, иначе ти сложих +, защото би следвало да си прав
Извадил съм късмет: чек.
Разглезен и с излишно самочувствие: чек.
Всеки може да стане програмист за 1-2 месеца: чек.
Благодаря ви, че ме върнахте в реалността. Мисля да отида да паса козите на село.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bobacho Разгледай мнение
Тия дето пишат софтуера знаят, че се казва силициева, не силиконова.Говорил съм с доста програмисти и мнението ми е сравнително меродавно, а пък с мрежовите админите ситуацията е хептен спарангяс, защото те са най-обикновена поддръжка, т.е. почти всеки с малко практика може да го работи.
Лично мнение, иначе ти сложих +, защото би следвало да си правNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеМежду другото отсечката между 4-ти км и Кепитъл Форт бавно и славно се превръща в силиконовата ни долина. Няма да ги изброявам. Работя в една от тях. Имам чувството, че над 70% от софтуера в София мръдна тук.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНякой да знае колко права се купиха до този момент или къде може да се провери. Изглежда ми, че увеличението ще е успешно. Мисля, че повече от 3млн. се купиха до този момент, като прибавим и големите, които може да презапишат ....4 718 415
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнениеНякой да знае колко права се купиха до този момент или къде може да се провери. Изглежда ми, че увеличението ще е успешно. Мисля, че повече от 3млн. се купиха до този момент, като прибавим и големите, които може да презапишат ...
Мненията ми не са препоръка за търговия.
- 1 like
Коментар
Коментар