За можене - може, ама нещо частично са качили
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
За мен лично беше доста полезен този уебинар. Най-вероятно повечето неща ги има някъде като инфо ама за 1 час си попълних някои дупки. Също така се задаваха въпроси real time. Хайде задайте си въпросите на отчета като пише всичко там
Също беше интересна гледната точка около това как Маркан ще им е конкурент и тя съвпада с моята както и за гледната точка около пазарните условия.
На тези които не присъстваха, препоръчвам да гледат като излезе записа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Линк със запис на уебинара ще бъде качен на страницата на дружеството. Нямаше нищо коренно различно или изненадващо от афишираното през последните месеци, предполагам Мариян ще обобщи всичко в статия.
Цялата работа си остава, че в момента "се гони дивото" с това увеличение и проект, вместо спокойно да се взимат по около 15 ст./акция дивидент и цената вероятно щеше да е 2.70 лв. в момента. Сега се говори за 2022 г., ликвидация още в по - далеченото бъдеще, излишно упражнение. Вероятно всичко ще мине близо до казаното от тях, но добрата доходност се избута напред във времето.Last edited by k.o.; 12.02.2019, 16:23.Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнениеАко нямам акции, мога ли да гледам и аз?Може пък да искам да си купя след всичко, кооето ще кажат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
+1
вместо да ни карат в работно време да пътуваме до Интерпред (където са регуларно ОСА), ни разрешават от компютъра в 15 ч. да ги видим и сте недоволни
засрамете сеМоже пък да искам да си купя след всичко, кооето ще кажат.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеАз признавам, че не разбирам какво искате от тях. Хората най-после решиха да направят уебинар, вие пак недоволствате. Бил през деня - е вечерта ли да го направят, бил с регистрация - ами не знам, но такова нещо правиха Сирма и БФБ и все бяха през деня и с регистрция. Пращаш мейл, връщат ти user name и pass. Искате да откажете и единиците склоннни на някаква активност над нормативно изискваната.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от BSEtrader Разгледай мнениеАз признавам, че не разбирам какво искате от тях. Хората най-после решиха да направят уебинар, вие пак недоволствате. Бил през деня - е вечерта ли да го направят, бил с регистрация - ами не знам, но такова нещо правиха Сирма и БФБ и все бяха през деня и с регистрция. Пращаш мейл, връщат ти user name и pass. Искате да откажете и единиците склоннни на някаква активност над нормативно изискваната.
вместо да ни карат в работно време да пътуваме до Интерпред (където са регуларно ОСА), ни разрешават от компютъра в 15 ч. да ги видим и сте недоволни
засрамете се
- 1 like
Коментар
-
Коментар
-
Аз признавам, че не разбирам какво искате от тях. Хората най-после решиха да направят уебинар, вие пак недоволствате. Бил през деня - е вечерта ли да го направят, бил с регистрация - ами не знам, но такова нещо правиха Сирма и БФБ и все бяха през деня и с регистрция. Пращаш мейл, връщат ти user name и pass. Искате да откажете и единиците склоннни на някаква активност над нормативно изискваната.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар