Първоначално изпратено от penman
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
-
Първоначално изпратено от AF Debugger Разгледай мнение
над 1,70 е тотално в небето
трябва да си много хипнотизиран да го вземеш 20% над дъното
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Аз му отбелязвам ФАКТА ,че за 5 год няма НИКАКАВА капиталова доходност,той ми говори за дългосрочно инвестиране
И то 5 години при световен булиш пазар на фондовите борси !
А при 5г мечи пазар,какво ще стане ?
трябва да си много хипнотизиран да го вземеш 20% над дънотоLast edited by AF Debugger; 10.10.2022, 14:37.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penmanРибарче, такива въздухарчета като теб съм ги виждал многократно в психото, когато преди много години бях студент в 5-ти курс. А колкото до инвестирането в тази акция, чичо Манчо го е обяснил много точно в предни постове.
Аз му отбелязвам ФАКТА ,че за 5 год няма НИКАКАВА капиталова доходност,той ми говори за дългосрочно инвестиране
И то 5 години при световен булиш пазар на фондовите борси !
А при 5г мечи пазар,какво ще стане ?
Коментар
-
За Груйчето няколко ФАКТА да отбележа.
Значи цената днес, 2.06 ,е по-малка от тази преди 5 години ,която е била 2.30
5г стискане за тоя където духа.
Ами инфлацията ? Ами инфлацията тази година на "Пълен Провал" ?
Нетно = много вътре + много пропуснати ползи ако тези пари бяха другаде
А сега на тази идваща катастрофа в имотите ? Още в киреча и то много
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Приказката с имотите свърши.Оттък насетне само надолу.Много години подред.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dam G Разгледай мнениеВсеки довод има тежест, всяко мнение си има довод. Пъстър свят, Купонът на европейския имотен пазар наближава края си
https://www.investor.bg/a/113-analiz...ava-kraya-si/2
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Wile E. Разгледай мнение
Не, тези акции не са ми при ИП.
.... Дивидентът ще се изплаща със съдействието на „Централен депозитар“ АД: чрез съответния инвестиционен посредник за лицата с клиентски сметки при инвестиционни посредници; и чрез банката-депозитар на Дружеството - „Банка ДСК“ АД, за лицата без клиентски сметки при инвестиционни посредници. ...
Това от Уведомлението на бреф за дивидент.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеАкциите не са ли ти при инвестиционен посредник? Ако са - би трябвало да провериш там.
.... Дивидентът ще се изплаща със съдействието на „Централен депозитар“ АД: чрез съответния инвестиционен посредник за лицата с клиентски сметки при инвестиционни посредници; и чрез банката-депозитар на Дружеството - „Банка ДСК“ АД, за лицата без клиентски сметки при инвестиционни посредници. ...
Това от Уведомлението на бреф за дивидент.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеПолучих дивидента..Last edited by Wile E.; 04.10.2022, 16:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе ти я знам дипломата по Финанси, но колкото и да е лъскава, се вижда, че на Капиталовия пазар не ти върши особена работа
Тази акция Груйчето я познава най-добре. Тук той е цар!!!
Много е полезен с непрекъснатите проучвания и анализи, които прави в тази тема!!! Определено е доста в час... сигурно дипломата му помага!!!
Тук ще чакаме да утрои...Но дали няма да върне под 2 лева в моя чест??? Ще видим!!!
- 1 like
Коментар
-
Не ти я знам дипломата по Финанси, но колкото и да е лъскава, се вижда, че на Капиталовия пазар не ти върши особена работа
Ето как се разкрива още един проблем при теб... Сблъсък на формално и реално.. и става драмата! Уж на хартия трябва да съм много добър, а в реалността.. греди!
Смири се и учи повече от успешните
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеНе ги разбираш борсовите игри груйчо.. от там ти идва драмата на теб! Що не си кюташ на депозит и бетон, като останалите колеги адвокати, ами се напъваш с несвойствени за теб неща и само береш ядове?Дано си продал вече, че колега като теб, пти тая тънка ликвидност, няма да е добре за акцията
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
Коментар