Най -после
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Г-н Йорданов, тя датата е ясна
"чл. 64 (5) Дивидентите се изплащат на акционерите в срок от 3 (три) месеца от провеждане на общото събрание, на което е взето решение за разпределение на печалбата на Дружеството. "
или 30 септември 2009 г.
Разговорът ми в четвъртък или петък(не си спомням точно) беше следният - Ако до сряда парите не са при инвестиционният Ви посредник (забележете) - Обадете се пак!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Мариян ЙордановПървоначално изпратено от kod123Моля да проверите и да напишете някакво съобщение, кога ще бъдат заверени сметките на инвеститорите с парите от дивидента на Фонд недвижими имоти. От дружествота твърдят, че вече са превели парите в ЦД.
тел. 988 63 40
Неофициално ми казаха че ресурса е налице и дивидента ще бъде изплатен.
Всеки може да се обади и да попита лично точно кога.
По принцип не би трябвало вече да е нареден към ЦД АД, защото не е обявена дата за изплащане на дивидента, което съобщение трябва да бъде публикувано чрез БФБ-София, а такова съобщение засега няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kod123Моля да проверите и да напишете някакво съобщение, кога ще бъдат заверени сметките на инвеститорите с парите от дивидента на Фонд недвижими имоти. От дружествота твърдят, че вече са превели парите в ЦД.
тел. 988 63 40
Неофициално ми казаха че ресурса е налице и дивидента ще бъде изплатен.
Всеки може да се обади и да попита лично точно кога.
По принцип не би трябвало вече да е нареден към ЦД АД, защото не е обявена дата за изплащане на дивидента, което съобщение трябва да бъде публикувано чрез БФБ-София, а такова съобщение засега няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ghettoffПървоначално изпратено от KilurА какво да мислим, когато за 3ти път отлагатLife won't wait for you.
Коментар
Коментар