IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пичове, един съвет от препатил:
    Първо проверете как е написан устава. Във Бенча примерно, Генчев и ко. бяха си нагласили през устава доста от решенията да се взимат с някви луди мнозинства - 2/3, 3/4. Така се оказва че с 20-25% от акциите са си бетон. Отделно трябва да огледате добре акц. структура. Щото примерно ПФ, се оказва че са доста "сговорчиви" с мениджмънта (учредителите) на АДСИЦ-а. Генчев беше измислил и друг золум - ако случайно му развалят договора с ОД да се дължат някви милионни неустойки... после уж ги махна, след преговори с ПФ... ама ето че си запази властта, макар и над една празна тава, без баница
    А тук си има големи интереси, кеш и пр. така че със сигурност са се подсигурили добре учредителите. Те си го имат като дете АДСИЦ-а и няма да го дадат туку-така.
    Обаче тук поне са пичове, много по-точни от Генчев, ноооо..... Сори Майкъл, просто бизнес (имаше един виц)

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
      +++
      И от мене 14 за каузата.
      Веднъж поне да докажем че обединението наистина прави силата.
      Пробием ли веднъж и при други артии ще ни се услади....само да намерим формата
      При нас поне има шанс да се получи за разлика от парламента например де крадливи хайвани колкото и да се обединяват с останалите си себеподобни резултата е нулев, отрицателен даже.
      БРАВО НА ВСИЧКИ.АМА ЩО ЧАК СЕГА БЕ,КАТО ГИ ПРОДАДОХ!!!НО ЗАРАДИ ВСИЧКИ ВАС,КОИТО МИСЛИТЕ ТАКА КАКТО АЗ МИСЛЕХ ПРЕДИ ДА ГИ ПРОДАМ МОГА ДА СИ КУПЯ МЕЖДУ 15-20000 БРОЙКИ ЗА ДА СЕ ВКЛЮЧА В КАУЗАТА ПРОТИВ ТИЯ ДЕРИБЕИ!!! НЕ КАРАМ НИКОГО ДА СЕ НАБУТВА ТУК ВСЕКИ СИ ИМА ГЛАВА НА РАМЕНЕТЕ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
        Имам 20 хилки и съм готов да се присъединя към някаква инициатива с добър резултат за общността от дребни акционери на БФБ.

Поздрави!
        Професорът
        И аз съм от твоя калибър - според мен някой по - сериозен трябва да поведе хорото, иначе подкрепям. Според мен е крайно време и на нашата борса малките да покажат зъбки - ще е интересно анализаторите ще имат хляб година напред.

По реалистично - тук Доверие имат около 3.5 млн. акции, Обб - малко над 1 млн., ако Уникредит още държат към 11.5 млн. тези заедно могат да направят чудеса. Някакви идеи защо ги търпят?

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Professor Разгледай мнение
          Имам 20 хилки и съм готов да се присъединя към някаква инициатива с добър резултат за общността от дребни акционери на БФБ.

Поздрави!
          Професорът
          +++
          И от мене 14 за каузата.
          Веднъж поне да докажем че обединението наистина прави силата.
          Пробием ли веднъж и при други артии ще ни се услади....само да намерим формата
          При нас поне има шанс да се получи за разлика от парламента например де крадливи хайвани колкото и да се обединяват с останалите си себеподобни резултата е нулев, отрицателен даже.

Коментар

• ФОНД "България"

Поздрави!
            Професорът

Коментар

• Първоначално изпратено от vigilant Разгледай мнение
              Странно ми е, че на последното ОСА присъстват около 14 млн. акции - уникредит и сами могат да прокарват решения , но не им дреме, че им точат половината дивидент. Аз влязох тук поради грешната прогноза , че на тоя смачкан пазар на НИ все ще можеш да наместиш 25 милки с поне 10% доходност. Явно пичовете предпочитат да си управляват - що да делят лихвите с мен. Може и да ви се струва наивно , но при тази акционерна структура малките не са за пренебрегване - на първо време е достатъчно и 5% да се съберат - ако вкараме точка в дневния ред за ОСА ще е интересно.
              Аз нямам много, но бих помогнал за вкарване на точка в дневния ред на ОСА.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alonso Разгледай мнение
                Имаме 70 ама проблема очевадно е че сме малки Остават 2 варианта,
                - да се организираме или някой голям да ни изкупи 20-тина процента и да си утрои парите като го ликвидира Рално става и с по-малко участие ако успее да привлече уникредит на своя страна.

Странно ми е, че на последното ОСА присъстват около 14 млн. акции - уникредит и сами могат да прокарват решения , но не им дреме, че им точат половината дивидент. Аз влязох тук поради грешната прогноза , че на тоя смачкан пазар на НИ все ще можеш да наместиш 25 милки с поне 10% доходност. Явно пичовете предпочитат да си управляват - що да делят лихвите с мен. Може и да ви се струва наивно , но при тази акционерна структура малките не са за пренебрегване - на първо време е достатъчно и 5% да се съберат - ако вкараме точка в дневния ред за ОСА ще е интересно.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                  +1
                  бавно загрявам!
                  Тони, преди време спомена че си излязъл от един АДСИЦ, май скоро ще излезеш и от друг...

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
                    Махнах ги и съм ги забравил,че съществуват.Като ти казвам,че не стават да ме слушаш.(Не е препоръка за други да се набутват тук.)
                    +1
                    бавно загрявам!

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                      И по 1 мил да взимат, ама да правят нещо - напоследък доста дълбоко са заспали...
                      Дремят като мечоците зимен сън.........Напълно вярно,но за себе си са си добре,да го д......т акционерите.

Коментар

• Първоначално изпратено от daneda121 Разгледай мнение
                        И по 1 мил да взимат, ама да правят нещо - напоследък доста дълбоко са заспали...
                        +1
                        Те да ни докарват по 7-8 кк на година пък нека да вземат и 2 ако искат
                        Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Penko Разгледай мнение
                          Малките нямаме ли повече от 20 %?
                          Имаме 70 ама проблема очевадно е че сме малки Остават 2 варианта,
                          - да се организираме или някой голям да ни изкупи 20-тина процента и да си утрои парите като го ликвидира Рално става и с по-малко участие ако успее да привлече уникредит на своя страна.
                          Акъл ми дай, пари сам ще си спечеля.

Коментар

• И по 1 мил да взимат, ама да правят нещо - напоследък доста дълбоко са заспали...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Не мисля, че някой ще се пребори за това Тези хора са по-компетентни, по-подготвени и по-добре с финансите отколкото Колчев
                              Малките нямаме ли повече от 20 %?

Коментар

• Не мисля, че някой ще се пребори за това Тези хора са по-компетентни, по-подготвени и по-добре с финансите отколкото Колчев
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X