IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Ей докато се наканя да допълня тук, цената хвръкна до небесата...

Коментар

• нищо няма да кажа!

Коментар

• Що ми се струва ,че скоро може да имаме отново служебно правителство ,досега борсата подскачаше през това време

Коментар

• И тук имаше доста тролове , които с години пишеха глупости...А на Булсона пак не му излезе математиката

Коментар

• Първоначално изпратено от Petar Разгледай мнение
            Всичко продава до 2,50 да се разкара на момента!

Ето че една от най дефанзивните позиции се оказа и шампион по доходност на бфб.
            Ма така си е, валюто рано или късно се показва на чарта....въпрос на търпение.

Коментар

• Всичко продава до 2,50 да се разкара на момента!

Коментар

• При мен още го няма..

Коментар

• Дааам разпределиха и тук дивидента. Още пари за инвестиране са по сметките

Коментар

• Дивидента е преведен в ЦД!!!
                    Ох майко, какво рали почва!!!

Коментар

• Това не е бащиния и да си платиш тока и водата, че да те оставят 2 месеца на аванта. Това са 7 декара под наем бе братлета. Пито платено. Хайде много бизнес да имат наемателите, че и ние да се облажим покрай тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
                        Тук първите наеми от новата сграда, декември ли ще бъдат платени, или от януари?
                        По спомен ноември трябва "да се реже лентата" и да влязат първите наематели. Какви обаче са точните параметри в договорите, не знам да е обявявано.
                        Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• Тук първите наеми от новата сграда, декември ли ще бъдат платени, или от януари?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            айде честито!

Новата офис сграда на „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ в гр.
                            София, местност Камбаните, получи разрешение за ползване и е въведена в
                            експлоатация. Към настоящия момент за новата сграда има три подписани
                            договора за наем с обща площ около 7,221 кв.м.
                            Напълно очаквана новина, но е приятно да се види официалното съобщение.
                            Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.

Коментар

• айде честито!

Новата офис сграда на „Фонд за недвижими имоти България” АДСИЦ в гр.
                              София, местност Камбаните, получи разрешение за ползване и е въведена в
                              експлоатация. Към настоящия момент за новата сграда има три подписани
                              договора за наем с обща площ около 7,221 кв.м.

Коментар

• Карина Караиванова му е написала 7стр. обосновка, Скарлатов пак не разбрал защо не може.
                                Няма вече Стоенчо Офшорката, трябва по-сериозно и прецизно.

Браво на Караиванова за Биовет и Бреф. Успех й желая и много воля.
                                Имам.

Коментар

Working...
                                X