IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Веднага ти отговарям и на двата въпроса - бреф и атера са двата водещи адсиц-а, който има единия, рядко има другия. Поради което са в пряка конкуренция и яхтата прави всичко възможно да крепи там к да рути тук. Твай

колкото до 2008 - да, комунето серГей беше напълно прав: ние наистина бяхме остров на стабилност и щяхме съвсем спкойно и без сътресения да минем кризата. Обаче дойде бх, блокира парите на обръчите ит фирми на комунетара и турците, и разби цялата система през вътрешнофирмената задлъжнялост За себе си беше прав - трябваше да смачка икономически тройната и да създаде икономическите обръчи на герП, за страната обаче не - Ева й се майката. Твай и тук. Други въпроси, нещо за лихвите, ако искаш да обсъдим?
    Е намери една прилика добре, и двата са АДСИЦ и до там ! Според мен не са в никаква конкуренция с Атера ! А сравнение с Шелли защо правите с колегата Пенмен пък въобще нямам идея ! Предполагам много добре знаеш, че трябва да се сравняват подобни бизнеси от един бранш ! Имам подозрения, че си прикрит комунист ! За лихвите какво искаш да коментираме, мислиш че вечно ще са такива ли ? Така каза и Станишката навремето, "криза при нас няма да има" !

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Приличаш ми на Станишката както през 2007г. Всичко при нас е цветя и рози, а ние сме единствен остров на спокойствието ! И ти уж си интелигентен човек, но анализа ти при повечето компании се свежда до яхти, телефони и седене на коленце ! Всичко извън Бреф за теб е това ! Ти ми отговори на базата на какъв анализ сравняваш Бреф с Атера, а за Шелли пък да не говорим ?
      Веднага ти отговарям и на двата въпроса - бреф и атера са двата водещи адсиц-а, който има единия, рядко има другия. Поради което са в пряка конкуренция и яхтата прави всичко възможно да крепи там к да рути тук. Твай

колкото до 2008 - да, комунето серГей беше напълно прав: ние наистина бяхме остров на стабилност и щяхме съвсем спкойно и без сътресения да минем кризата. Обаче дойде бх, блокира парите на обръчите ит фирми на комунетара и турците, и разби цялата система през вътрешнофирмената задлъжнялост За себе си беше прав - трябваше да смачка икономически тройната и да създаде икономическите обръчи на герП, за страната обаче не - Ева й се майката. Твай и тук. Други въпроси, нещо за лихвите, ако искаш да обсъдим?
      Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Къдя бря, Здравко, къдя ще идат лихвите и колко е заемният капитал тук и там? Колко е рентабилността? Колко са пълни? Какви са перЕспективите те такива неща. Интелигентен човек си, очаквам сериозен анализ от теб, а не ала-бала. Аз съм си казал отдавна таргета и просто го чакам да се случи. И ще се случи, точни заради описаното по-горе - да давам ли пак цените на имотите тук, за да си снетнеш колко следва да е средната дори в момента? А за банковия сектир у нас питай, не е срамно, мога много да говоря, както и за лихвите - тук сме в перфектно здраве, просто трябва да се запълни с още 20% Синерджи и ще видиш и 4-ката доста бързо - въпрос на време, сделки и запълняемост, както и метро, а те безусловно и неуморно се строи и ще е готово след 3 години
        Приличаш ми на Станишката както през 2007г. Всичко при нас е цветя и рози, а ние сме единствен остров на спокойствието ! И ти уж си интелигентен човек, но анализа ти при повечето компании се свежда до яхти, телефони и седене на коленце ! Всичко извън Бреф за теб е това ! Ти ми отговори на базата на какъв анализ сравняваш Бреф с Атера, а за Шелли пък да не говорим ?

Коментар

• Първоначално изпратено от penman Разгледай мнение

Здравко, не влагаш много разум в това, което четеш, но никой не те спира да продадеш акциите си в Брефа и да си купиш от артиите на Шментито! Тони, когото мислех за разумен човек, и той се омагьосал от поръчковите прогнози на платени агенции.
          Да приемем, че при мен разума отсъства, но пък когато се чете трябва и да се разбира ! Никой с нищо не ме спира, както и теб надявам се ! Липсва ти всякаква аргументация да сравняваш Бреф с Шелли !

Коментар

Вместо да ми сравняваш мушмули с марули вземи и погледни как са имотните фондове в Америка и Европа, въпреки че в последните месеци имат известно възстановяване ! Виж обезценките им в последните години, разпродаване на имоти от портфолията им. Намалиха или изцяло спряха дивидентите. Някои са със спад в цените на акциите до 70%. В България за момента може би ни спасяват все още сравнително ниските лихви по кредитите, но да видим до кога !
            Къдя бря, Здравко, къдя ще идат лихвите и колко е заемният капитал тук и там? Колко е рентабилността? Колко са пълни? Какви са перЕспективите те такива неща. Интелигентен човек си, очаквам сериозен анализ от теб, а не ала-бала. Аз съм си казал отдавна таргета и просто го чакам да се случи. И ще се случи, точни заради описаното по-горе - да давам ли пак цените на имотите тук, за да си снетнеш колко следва да е средната дори в момента? А за банковия сектир у нас питай, не е срамно, мога много да говоря, както и за лихвите - тук сме в перфектно здраве, просто трябва да се запълни с още 20% Синерджи и ще видиш и 4-ката доста бързо - въпрос на време, сделки и запълняемост, както и метро, а те безусловно и неуморно се строи и ще е готово след 3 години
            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Вместо да ми сравняваш мушмули с марули вземи и погледни как са имотните фондове в Америка и Европа, въпреки че в последните месеци имат известно възстановяване ! Виж обезценките им в последните години, разпродаване на имоти от портфолията им. Намалиха или изцяло спряха дивидентите. Някои са със спад в цените на акциите до 70%. В България за момента може би ни спасяват все още сравнително ниските лихви по кредитите, но да видим до кога !
              Здравко, не влагаш много разум в това, което четеш, но никой не те спира да продадеш акциите си в Брефа и да си купиш от артиите на Шментито! Тони, когото мислех за разумен човек, и той се омагьосал от поръчковите прогнози на платени агенции.

Коментар

• Нямам БРЕФ, защото предвиждат ликвидация 2029, но считам че при по ликвиден пазар цената би трябвало да е с около 40-50% по висока от сегашната.
                Относно Агрия считам и вярвам, че от там ще излезе "зайо" до 2-3 години. Заради нея инвестирах малка сумичка на БФБ. ;-)

Коментар

кое е това от Европа и Америка, дето го няма тук? Интересно ми е и питам сериозно
                  Last edited by Zdravko74; 16.08.2024, 16:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение

Ред и дисциплина, колега + правила
                    Не е това колежке... От повече ред и дисциплина + правила няма "да ревем на умряло"... със сигурност. Друго ще да е? Нека Здравко каже, че и на мен ми стана интересно.
                    Vanitas vanitatum...

Коментар

кое е това от Европа и Америка, дето го няма тук? Интересно ми е и питам сериозно
                      Ред и дисциплина, колега + правила

Коментар

...
                        ...
                        п.с. И като се сетя как се сменяха 12 брефчета за една агрия преди 2 години и имаше хвалби в тази насока….
                        ...
                        ...
                        Това ли имаш предвид Груев...?

Първоначално изпратено от acb Разгледай мнение
                        12.10.2022, 00:29 Смених тези дни БРЕФ за АГРИЯ. Не съжалявам.

Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	1
Size:	46.1 КБ
ID:	4203914

Колега acb... надявам се след това да си размислил и да си поправил грешката си... Ако ли не - все още има време. По-добре късно, отколкото... още по-късно...

Vanitas vanitatum...

Коментар

Ами не ги сравнявай тогава ! Те, защото тухлите и бетона не са хелий нали ! Ако това, което е в Америка и Европа дойде тук ще има да ревеш на умрело !

Коментар

• Продължавам да ми е некомфортно, че Лейди ГаГа ми стана съакционер тук преди време. Все едно преди той да купи, нищо не е имало.

Коментар

Ами не ги сравнявай тогава ! Те, защото тухлите и бетона не са хелий нали ! Ако това, което е в Америка и Европа дойде тук ще има да ревеш на умрело !
                              В тотална заблуда си, Здравко!
                              Ти не разбра ли, че на този свят нищо не е сигурно, освен смъртта и данъците. И бетонът на БРЕФ , разбира се!!!
                              Всичко останало са яхти, яхтсмени, балони и хелий...
                              Та продавай и залагай всичко, обръщай в БРЕФ- чета, и след петилетка време ще си хепи.
                              Гаранция!

Коментар

Така е, няма - нито е балон като земеделската земя у нас, като акцията случайно излетя, след като яхтата изкупи дела на ебвр, нито е тотален хелий от астропрогнози

далеч съм от еуфория, ще бъда еуфоричен над 6 лева на акция
                                Last edited by Zdravko74; 16.08.2024, 14:39.

Коментар

Working...
                                X