If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
И какво стана тук. ОС мина и пак не се знае как ще се финансира новата сграда. Или ще има нови акции (не знаем на каква цена) или ще има облигации - не знаем на каква лихва. А какво знаем - че искаме да строим сграда за 80 милиона.
На събранието: с акции, за 40 млн. лева, цена около пазарните нива.
Пълна глупост.
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
И какво стана тук. ОС мина и пак не се знае как ще се финансира новата сграда. Или ще има нови акции (не знаем на каква цена) или ще има облигации - не знаем на каква лихва. А какво знаем - че искаме да строим сграда за 80 милиона.
Ехаааа, айде ще се похваля и аз, да върви приказката: закупени средно на 0,46 лв. (първи покупки на 0,32 лв.), продавани на 2,20-2,34 лв. И нямам намерение да доказвам на никого, нищо. Само си се хваля! За самочувствие.
Ехаааа, айде ще се похваля и аз, да върви приказката: закупени средно на 0,46 лв. (първи покупки на 0,32 лв.), продавани на 2,20-2,34 лв. И нямам намерение да доказвам на никого, нищо. Само си се хваля! За самочувствие.
Не разбирам какво точно намекваш.. За всяко нещо което пиша в този форум ако решиш че е лъжа можеш да ми предлагаш облог за 5 000 лв. и ако не мога да докажа думите си да ги печелиш, ако ли не - ти плащаш! ОК?
Конкретно тук си купих 12Т на средна 1,866 и продадох 4 от тях на 2 лв. С останалите 8Т мисля да направя още някой лев, да!
Извинявам се за питането, ама ще направиш ли пак някой лев или ще изчакаш да се вдигне пак и да кажеш че си направил някой лев
Не разбирам какво точно намекваш.. За всяко нещо което пиша в този форум ако решиш че е лъжа можеш да ми предлагаш облог за 5 000 лв. и ако не мога да докажа думите си да ги печелиш, ако ли не - ти плащаш! ОК?
Конкретно тук си купих 12Т на средна 1,866 и продадох 4 от тях на 2 лв. С останалите 8Т мисля да направя още някой лев, да!
"% на таксите за управление вероятно ще бъде намален, това било коментирано и с ПФ" - аре пак отече в годините, пак %-те в годините си текат и т.н. И като са коментирали, "вероятно" с колко ще бъде намален тоя %? При увеличение на активите, % как се променя или си е константа, или пък това ще го обсъдите пак след 6 години и 6 месеца.
Искат да емитират акции за около 40 млн. лева, на нива около пазарните, предполагам: 20 млн. акции по 2 лв., 1 акция да записва 1, лесна сметка.
Ако до сега се чакаха около 7% доходност, тя пада на 3.5% "-" близо двойно скочилата такса на МНИ = 2.5% или по - малко до приключване на новата сграда през 2021 г. Като добавим, че се задават и по - високи нива на лихвите, скоро 3 - 4 % по депозит не е изключено да има и така планът на това увеличение е пълен провал и гавра с акционерите. И всичко за какво, за да си увеличат таксите!
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар