Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mpy_yordanov Разгледай мнение
Няма комисиона, парите идват след вписване на новата емисия акции в ЦД
Всеки получава пропорционално, ако са продадени половината права, значи по 0,0005 лв., а не по 0,001 лв.
много нули
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Това значи ли ,че ако имаш продадени под 2000 права ,ще си на минус с комисиона(
Всеки получава пропорционално, ако са продадени половината права, значи по 0,0005 лв., а не по 0,001 лв.
много нули
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
Това значи ли ,че ако имаш продадени под 2000 права ,ще си на минус с комисиона(
Коментар
-
Първоначално изпратено от hamorphis Разгледай мнениеДа сега гледах правилата. Пропорционално се разпределят между всички, т.е. към 4-5 кинта. Но ще дойдат чак като завърши процедурата.(
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениедаже 13,6 преди комисионМненията ми не са препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
Не би се вдигнала на акционерите, но на мениджмънта..едно е да събираш такси на 75 млн. активи, друго на 150 млн..и всички останали врътки при строителството...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Като предполагаш каква е схемата, не си ли мислил, че не случайно не се отдадоха там площи...че да сработи схемата...
но това са изцяло лични хипотези, базирани на информациите ми как действат чешките капитали
нито някой ми е казал нещо, нито знам, нито имам доказателства, просто там 1 и 1 не правеше 2, затова добавиха още 1, за да стане 2 (за 3 няма как с такава сграда)
Та пак е по темата
не ФНИБ, а никой друг в София такава сграда не е правил (е може и да има някоя малка), като ски скокчето
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
Даже заглавието е повече от тематично - https://www.youtube.com/watch?v=MAGvlS8NIxE
От почване на делото до момента нямам идея дали се случи, Никола беше там лидера ако не греша.
ЧЕЗ не се ли нанесоха там?
Иначе фрапиращо сте объркали темата.
то било Глория, а не Анелия
супер клип , показва за какво говорим и защо тази сграда е униално зле
Вярвам ФНИБ няма да прави подобно нещо
Извинявам се, за спама днес, но сравнението на ски-скокчето с която и да е сграда в София е абсурдно (разбира се лесно ми е след събитията, но както писа колега по-долу, още в началото архитектите са били сащисани)
- 1 like
Коментар
-
Не би се вдигнала на акционерите, но на мениджмънта..едно е да събираш такси на 75 млн. активи, друго на 150 млн..и всички останали врътки при строителството...
П.П. То всъщност дано се случи де /намаляването на таксите към МНИ/, че им нямам доверие много.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДа се върнем на темата...... за Анелия! Ако сте и се наслушали днес съм ви заредил и малко Азис.
Когато обявиха новия проект си мислех, че имат порочна схема с МНИ-то и се прави заради тях. Ако обаче от Септември вземат та наистина им резнат паричките с 1/3 /съвсем нормално и заслужено/ отново изплува въпроса пред мен защо им беше? Хем искат ликвидация, хем дори и да заработи този нов проект, то не би се вдигнала доходността им значително. Наистина остава като най-вероятен сценарии грандоманския характер на управата. Имам малко акции тук и желая успех, но просто не намирам логика....
- 1 like
Коментар
Коментар