Аз признавам, че не разбирам какво искате от тях. Хората най-после решиха да направят уебинар, вие пак недоволствате. Бил през деня - е вечерта ли да го направят, бил с регистрация - ами не знам, но такова нещо правиха Сирма и БФБ и все бяха през деня и с регистрция. Пращаш мейл, връщат ти user name и pass. Искате да откажете и единиците склоннни на някаква активност над нормативно изискваната.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Въпросът ми бе по-скоро шега, колега!
Аз също не получих писмо-покана за супер потайния уебинар на БРЕФ!
Странна е политиката на публично дружество да прави потайни срещи с индивидуални покани и то в работно време, когато могат да се включат минимален брой участници!
Абе кажете, че идеята е да ни е трудно, да не присъстваме и че да не питаме е най-добре!
Очевиден бе напъна преди увеличението - когато видяхме приказлив мениджмънт и ранно публикуване на отчети и рязката промяна и връщане към старите практики след това.
Пак питам - каква е идеята на инфо-бюлетина, когато идва залепен за Междинния доклад, който има достатъчно инфо?!?! Ами пуснете го в средата на тримесечието - аз ли не мога да обясня или те се правят, че не разбират?!?!
На терена в Тех парка работят машини, а инфо няма - каква е файдата от бюлетини и уебинари тогава!?!?
имам 100бр и няма да увеличавам повече.Last edited by tony1975; 12.02.2019, 07:34.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой утре ще запише ли уебинара?
Предполагам всички сте получили покани за утре?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНякой утре ще запише ли уебинара?
Предполагам всички сте получили покаи за утре?
колкото толкова
Коментар
-
Предполагам всички сте получили покаи за утре?
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Здравей Тони!
В информацията на Мариян има следния текст "От фонда отговориха за Investor.bg, че желаещите да участват в уебинара ще получат мейл с инструкциите за достъп до уебинара на e-mail на 11 февруари 2018 г."
техническа грешка
да се чете 2019 г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Здравей Тони!
В информацията на Мариян има следния текст "От фонда отговориха за Investor.bg, че желаещите да участват в уебинара ще получат мейл с инструкциите за достъп до уебинара на e-mail на 11 февруари 2018 г."
п.п. имам 100бр - не е препоръкЪ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеЗравейте, писах и опитах да се регн-а преди 2(два) дни за уебинара, но отговор НЕТ!
Вие получихте ли потвърждения, все пак остава още един работен ден до семинара!!!
Коментар
Коментар