If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Миналата година е било по това време, но и ОСА беше по-рано. При тях не важи изискването за 60 дни от ОСА, така или иначе. Тази година и дивидентите за раздаване са доста повече, но те парите ги имат, така че когато си решат.
Големите влогове на фирмите у нас се таксуват с отрицателни лихви - Проблемът с отрицателните лихви директно ощетява бизнеса у нас. Големите банки в България от около година насам събират солена...
Миналата година е било по това време, но и ОСА беше по-рано. При тях не важи изискването за 60 дни от ОСА, така или иначе. Тази година и дивидентите за раздаване са доста повече, но те парите ги имат, така че когато си решат.
Това е хубавото на нашата борса, в дъгосрочен план виждаш реално нещата. Голямата картинка е важната. При мен последните 17години показват повече от добри резултати. Проблемът е, че последните 2 не са добри и настроението е минорно.
Историческото представяне не е непременно показателно за бъдещото такова,примери колкото искаш
Аз също не мога да се оплача, защото през тези години съм имал печалби и съм получавал дивиденти, но като гледам какво се случва на БФБ и къде е водещия индекс и малко се натъжавам
Това е хубавото на нашата борса, в дъгосрочен план виждаш реално нещата. Голямата картинка е важната. При мен последните 17години показват повече от добри резултати. Проблемът е, че последните 2 не са добри и настроението е минорно.
Коментар