Преди мислех, че късно ще пуснат новата сграда, но с тези събития, май ще е идеален тайминга, точно когато вече ще е утихнало всичко, с налични ваксини и т.н. Не че са го мислили, но е едно положително съвпадение. Така преди години имаше добри промоции тук, може пак да дойдат.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от shokova terapia Разгледай мнение
Как е положителна за пиб, като е точно обратното, положителното е, че е отрицателна новина, това ли имаш предвдидМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеОще една положителна новина. Утре очаквам да се повдигне малко цената. Неясно го написах - новината е положителна за ПИБ и там очаквам да се дигне. За тук не мога да преценя, тъй като не съм раглеждал проекта на Маркан.Не е препоръка
- 2 Харесвания
Коментар
-
Още една положителна новина. Утре очаквам да се повдигне малко цената. Неясно го написах - новината е положителна за ПИБ и там очаквам да се дигне. За тук не мога да преценя, тъй като не съм раглеждал проекта на Маркан.Last edited by Иво Орозов; 05.03.2020, 00:10.
Коментар
-
http://brefbg.com/bg/wp-content/uplo...9666499011.jpg
Нова снимка на сайта - напредват добре спрямо снимките преди месец
Коментар
-
Първоначално изпратено от orchis Разгледай мнениеСъседната сграда е почти готова. Има огромен червен транспарант, дето се вижда от Цариградско.
- 1 like
Коментар
-
http://brefbg.com/bg/
Дружеството си има официален сайт, който се намира лесно при търсене - посочен е и на сайта на БФБ, както е за всички АД, търгувани на борсата.
Сайтът се актуализира редовно и може да научите всички официални новини, касаещи ФНИБ
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от colline Разгледай мнениеС настоящото уведомление искаме да Ви поканим в сряда, 26.02.2020г., 11:00ч. на Уебинар на тема финансови резултати за четвърто тримесечие на 2019 и текуща информация за дейността на Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар