Първоначално изпратено от ivopashov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеСледиш го! Гледаш го , галиш го ,- ще рече човек -Форт Нокс на Балканите съграждате !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
Следиш го! Гледаш го , галиш го ,- ще рече човек -Форт Нокс на Балканите съграждате !
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
1. Най-късната дата е средата на годината, тоест края на Юли, но това е по принцип. Тази година, предвид извънредното положение, породено от пандемията се измества напред. Прочети назад в темата, мисля, че има колеги, които са казали кога ще е.
2. За да получиш дивидент при която и да било компания, трябва да притежаваш акции 14 дни след провеждането на общо събрание на акционерите. Ивмай предвид, че има 2 дни сетълмент или трябва да си купиш такива акции 12 дни след провеждането на събранието.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от earth1225 Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой може ли да даде информация по два много важни въпроса:
1/ Коя е най-късната дата за провеждане на общо събрание и за гласуване на дивидент?
2/ От какво зависи докога могат да се записват акции, за дадена компания, за да участваш в разпределянето на дивидент за 2019г.?
Благодаря предварително за отговорите
2. За да получиш дивидент при която и да било компания, трябва да притежаваш акции 14 дни след провеждането на общо събрание на акционерите. Ивмай предвид, че има 2 дни сетълмент или трябва да си купиш такива акции 12 дни след провеждането на събранието.
Успех!Пътека се прави камък по камък!
- 1 like
Коментар
-
Здравейте,
Някой може ли да даде информация по два много важни въпроса:
1/ Коя е най-късната дата за провеждане на общо събрание и за гласуване на дивидент?
2/ От какво зависи докога могат да се записват акции, за дадена компания, за да участваш в разпределянето на дивидент за 2019г.?
Благодаря предварително за отговорите
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеОсновен наемател са, с над 70%, в КамбанитеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнениеМнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LEOPARD Разгледай мнениеХоризонтът ми тук е 10 г. Telus Tower e почти със същия размер като Sinergy Tower, продадоха я за 78 мил. евро.
Очаквам до 2025 г. 100 % запълняемост. Кредитът се предполага, че ще е около 40 мил. лв. при лихва 2.5 -3 %.
Разбира се, че има риск. Но всеки си преценя дали рискът си струва или не. Не е препоръка.
П.П.: Все пак бих ги сложил в топ 5 на БФБ, защото всички останали са пълна скръб и на много места може да се види геврека, пък било и на "син чип".Мнението ми не е препоръка за покупко - продажба на ценни книжа.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнение
Бинго, 96 делено на 34 колко прави, 1,55 ли?
- 1 like
Коментар
-
Хоризонтът ми тук е 10 г. Telus Tower e почти със същия размер като Sinergy Tower, продадоха я за 78 мил. евро.
Очаквам до 2025 г. 100 % запълняемост. Кредитът се предполага, че ще е около 40 мил. лв. при лихва 2.5 -3 %.
Разбира се, че има риск. Но всеки си преценя дали рискът си струва или не. Не е препоръка.
- 1 like
Коментар
Коментар