Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Много обичам такива сметки - населението щяло да стане 5 млн. ? Верно ли ? То сега е около 6.9М и се съкращава с по 50К на година. За да се сбъдне тази прогноза за следващите 8г. следва да почнем да намаляваме с по 250К на година - дори фалшивите ковид-умирания са все пак на порядък по-ниско. После стигаме до 2М тъмнички - как го сметна, като те в момента са около 500-600К - трябва те да почнат да раждат като луди - по 200К на година за да станат 2М, ама тогава горното число за умиранията трябва да стане и то с по 200К отгореПосле стигаме до другата смешка - 2М тъмни и 2М пенсионери - защо обаче тези групи са взаимноизключващи се - пак не е ясно ! Човекът твърди, че няма тъмнозелен пенсионер. В същото време други твърдят, че мнозинството ТЕЛК пенсионери са тъмнозелени
К'о праим ?
Хубаво е да се мисли, когато/ако има с какво и чак после да се пише !!!Мнението ми не е препоръка към никого и за нищо. За повече - чл. 37 от конституцията
Коментар
-
Първоначално изпратено от cam Разгледай мнение
Защото правилата на борсата повеляват това...
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Кой са тези митични търговци?? хаха
Като гледам средно дневните обеми (колкото една лекарска заплата),то май никой не търгува тази акция реално
Вчера пък обема е бил колосалните 3600лв хахаха
И с тази мижава пазарна капитализация (13 място от 15 в Софикс) и то надута ,защо изобщо е в Софикс????
Някой може ли да даде смислен отговор
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеи НАИСТИНА търгуват.
Като гледам средно дневните обеми (колкото една лекарска заплата),то май никой не търгува тази акция реално
Вчера пък обема е бил колосалните 3600лв хахаха
И с тази мижава пазарна капитализация (13 място от 15 в Софикс) и то надута ,защо изобщо тази компания е в Софикс????
Някой може ли да даде смислен отговор
Коментар
-
Глупавия и задръстения сте вие.
Писал съм ,че имам интерес, но след като се спука балона !
Писал съм също така и нивата където ще купувам. 1 лв , и по-голямата ми позиция ще под и около 50 стотинки.
Писал съм даже и времевия диапазон на тази моя бъдеща сделка,а именно следващата година.
Кое по-точно не ви е ясно? ако имате проблем с разбирането на написаното,четете по бавно и го прочете няколко пъти докато почнете полека лека да разбирате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от penman Разгледай мнениеНе му се връзвайте на petrg5s, момчето сигурно има проблем с психиката си.
Ама е забавен за четене,
Коментар
-
Ами вие участвате в този балон и няма как да сте обективен.Няма как обективно да оцените ситуацията.Съзнанието ви е замъглено и виждате само
поредните прииждащи балъци,на който да продадете поредния нискокачествен коптор и да се приберете незаслужените 4-5-6% (не апелирам за точност в цифрите) От 20г няма как да работите на този пазар,защото 2008 не сте били на него.Просто сте поредния човек дошъл от провинцията и почнал да препродава отдава под наем коптори на балъците.Като ви знам къв дол дренки сте, и какви професионалисти,по-добре изобщо не се мъчете да се хвалите ,че работите в тази сфера.Това е по-скоро негатив
А нямам акции на бреф,поради една единствена и много проста причина.Не обичам да инвестирам в балони
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ewgeny Разгледай мнениеЩо за задръстен човек трябва да си, да пишеш по тема за акция ,която нямаш и нямаш намерение да купуваш? Че и активен писател.
Писал съм ,че имам интерес, но след като се спука балона !
Писал съм също така и нивата където ще купувам. 1 лв , и по-голямата ми позиция ще под и около 50 стотинки.
Писал съм даже и времевия диапазон на тази моя бъдеща сделка,а именно следващата година.
Кое по-точно не ви е ясно? ако имате проблем с разбирането на написаното,четете по бавно и го прочете няколко пъти докато почнете полека лека да разбирате.Last edited by petrg5s; 18.09.2021, 10:35.
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
бизнесът ми е на този пазар, а аз докато се страхувате, продължавам да си работя и продавам все по-скъпо и по-скъпо, а познавам доста такива дето все чакат да падне и не изкараха и един лев, а само плюят и завиждат. Познато ли звучи? Съвсем като с акциите на БФБ - и в този форум е така - хора, които действат и прибират здраво и такива, които плюят, нямат нито една акция и злорадстват, когато някоя позиция падне, но сега не е тяхното време, защото тези, които сме в играта, правим огромна доходност, в това число и от имотни акции, а вие понеже ви е страх да се гмурнете в дълбокото, само гледате мача и си чувате гласа във форума. За съжаление нямате акции, за да ни ги продадете евтино да си увеличим експозициите в ниското.
поредните прииждащи балъци,на който да продадете поредния нискокачествен коптор и да се приберете незаслужените 4-5-6% (не апелирам за точност в цифрите) От 20г няма как да работите на този пазар,защото 2008 не сте били на него.Просто сте поредния човек дошъл от провинцията и почнал да препродава отдава под наем коптори на балъците.Като ви знам къв дол дренки сте, и какви професионалисти,по-добре изобщо не се мъчете да се хвалите ,че работите в тази сфера.Това е по-скоро негатив
А нямам акции на бреф,поради една единствена и много проста причина.Не обичам да инвестирам в балони
- 1 like
Коментар
-
Ами 2008 всеки така си представяше ,и после глътнаха водаА тук е БГ ==>стотици пъти по зле.
Едно нещо трябва да разберете и проумеете.ФУндамента на недвижимите имоти в БГ клони към 0 ! И с всяка следваща година ще става по зле заради демографията. Балона вече е пренадут до пукване.Цяла БГ се изсипа и живее в София,като се е заробила до живот с по 2-3-4 имотни кредита.
От къде ще дойдат новите балъци ? От Филиповци ли ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеще е един от последните фалирали във форума!
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
Относно циганите - те са единственото нещо, което се развива правилно и ми вдъхва оптимизъм за България защото помня какви бяха преди 20 г. и какви са сега. Те определено се развиват и срещам все по-често читави сред тях.
От това изказване ми стана пределно ясно защо си пасвате с бай груюLast edited by petrg5s; 17.09.2021, 20:04.
Коментар
Коментар