Тази тема я прекръствайте "Темата на басовете" .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фонд за недвижими имоти България АДСИЦ (5BU / BREF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Благодаря!
Да разменим тел на ЛС.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнение
Каквото повикало, такова се и обадило, г-н Груев -
Що чиниш ти у форумите, където нямаш и една акция?!
Изнервен нещо ми се виждаш - недей така. Животът не е само пари...
Иначе, приемам облога ти.
Къде и кога само да уточним.
п п Що пък да чакаме 3 год , за да направим една сметка от 200 някъде
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЕто, ще ти предложа басLast edited by petrg5s; 22.10.2021, 17:09.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеЧудесноразбрахме се
нямам нерви, просто ми беше странно, че ти го пишеш. Успехи в атера, ако идваш към София, ще се радвам да се видим
Да разменим тел на ЛС.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Както биха ти казали в една друга акция, един друг човек:
Разкарай се, хетър и бивша изтривалка на БХ, кво ми ревеш постоянно едно и също, нали нямаш тук, чий го дириш в този форум и за тази акция?
Но аз не съм такъва човек и няма да ти го кажа, въпреки че постът ти е изцяло провокиращ и без никаква конкретика в него. Според мен пък някой се изнася от БФБ, защото е видял, че дори и самата акция БФБ е мега шит и се правят селски врътки с нея. Скоро ще видим отчет, надявам се да има и нови наеми, така че ще се прецени какво и как.
Ето, ще ти предложа бас - ти си имотен човек, не би следвало да те затрудни - 200 кинта, че тази акция ще направи по-голям профит с все дивидентите, които ще са дадат, спрямо Атера за период от 3 години. Гледаме цена на затваряне днес и цена на затваряне на 22.10.2024. Ок, голям период е, но аз с такъв (и по-дълъг) хоризонт изнвестирам тук. давай да видим стиска ли ти.
П.С. Само пълен идиот би заменял нещо, което е в началото на възходящия си цикъл, с подобно, което е почти на пик и половината му печалба се обира от управляващото дружество - лично мнение, затова нямам вече там, а имам тук. Атера става само и единствено за врътки около дивидента, за всичко друго е по-добре да си купиш директно земеделска земя, за да не те цакат с топла бира
Що чиниш ти у форумите, където нямаш и една акция?!
Изнервен нещо ми се виждаш - недей така. Животът не е само пари...
Иначе, приемам облога ти.
Къде и кога само да уточним.
п п Що пък да чакаме 3 год , за да направим една сметка от 200 някъде
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 1984 Разгледай мнение
От яхтения ИП правят мръсно на Груевата акция
Лятото я вдигнаха, за да не зарежда тънко, сега я мачкат
Колкото до Атера ...хората са забелязали в кои области са продажбитеНямам проблеми, средната е малко над 2 лева, така че съм ок (имам покупки от 1,80 до 2,30 май беше последната). При дългосрочна инвестиция, в която очакваш по 3 минимум в следващите 8 години, 10-20 стотинки не са проблем. Това си е мое мнение, всеки сам си решава
А Атера е най-голяма частна касичка на БФБ - рядко малоумно ръководена компания, от която всички са доволни. Но да не пиша за тази компания, щото като драсна два реда с данни там, за разлика от абецедарите тук, следват хули и елементарни лафчета тип - кво ти пука за моите пари. Не ми пука, така е, затова и не пиша - всичко е супер и толковаNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от abc Разгледай мнениеМай някой сменя БРЕФ за Атера
Умно-по добре късно, отколкото по късно..
Разкарай се, хетър и бивша изтривалка на БХ, кво ми ревеш постоянно едно и също, нали нямаш тук, чий го дириш в този форум и за тази акция?
Но аз не съм такъва човек и няма да ти го кажа, въпреки че постът ти е изцяло провокиращ и без никаква конкретика в него. Според мен пък някой се изнася от БФБ, защото е видял, че дори и самата акция БФБ е мега шит и се правят селски врътки с нея. Скоро ще видим отчет, надявам се да има и нови наеми, така че ще се прецени какво и как.
Ето, ще ти предложа бас - ти си имотен човек, не би следвало да те затрудни - 200 кинта, че тази акция ще направи по-голям профит с все дивидентите, които ще са дадат, спрямо Атера за период от 3 години. Гледаме цена на затваряне днес и цена на затваряне на 22.10.2024. Ок, голям период е, но аз с такъв (и по-дълъг) хоризонт изнвестирам тук. давай да видим стиска ли ти.
П.С. Само пълен идиот би заменял нещо, което е в началото на възходящия си цикъл, с подобно, което е почти на пик и половината му печалба се обира от управляващото дружество - лично мнение, затова нямам вече там, а имам тук. Атера става само и единствено за врътки около дивидента, за всичко друго е по-добре да си купиш директно земеделска земя, за да не те цакат с топла бираNever argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
Напънете още малко Атера и ще направя обратната операция
тва и аз казах ще направя.
При 2:1
Коментар
-
Лятото я вдигнаха, за да не зарежда тънко, сега я мачкат
Колкото до Атера ...хората са забелязали в кои области са продажбите
- 4 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от top Разгледай мнениеГруец, глей като се разхождаш там да не ти падне някоя тухла на главата, че може да ти дойда ъкъла!
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар