Първоначално изпратено от pinoccio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
- 1 like
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Автор: Георги Вулджев
На Боби Цеков дясното ... приятелче.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pinoccio Разгледай мнение
https://business.dir.bg/ekspertno-mn...trina-na-tramp
Една много добра статия за разбиране на случващото се в цъфналата ръж.
На Боби Цеков дясното ... приятелче.
- 1 like
Коментар
-
Беше ясно, всичко е изкупено от няколко корпорации с пари в заем. Сега им трябва хипервентилация, но като гледам ще го докарат до фалит преди да си хипервентилират дълговете. Турбо дългове имат тези големи корпорации, например на Фолксваген го знаем че вече е 160 милиарда евро. И странна работа, спряха да произвеждат коли а дълга им расте, сигурно като дефолтнат мениджърите ще са на СПА и няма да има кой да плати 150 милиона сметка за разпускането, разтоварването от стреса. Само разпускат всеки уекенд, а през другите дни си почиват и събират сили за уикендите.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не и след изцепката, че който не си получава обратно депортираните не получава никакви визи. Този се изживява като дарт вейдър. Ще видим накрая каква ще я свърши.
Една много добра статия за разбиране на случващото се в цъфналата ръж.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от TkilataII Разгледай мнениеНямам търпение да започна да правя обувки за китайци!
Толкова много работни места. Дори и за децата Ви ще има.
Такава голяма победа!
...откраднато отнякъде. Едно старо парче, което адски тича на “ситуацията”:
https://youtu.be/vtcvO9a_FRA?si=Z-ABbkzkte3Ue6Ar
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Не и след изцепката, че който не си получава обратно депортираните не получава никакви визи. Този се изживява като дарт вейдър. Ще видим накрая каква ще я свърши.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майстора233 Разгледай мнение
Не си далеч от истината , перчема ако изкара цел мандат , икономиката на САЩ ще заприлича на тези от БРИКС .
- 1 like
Коментар
-
Вървим към пълен мазаляк мен ако питаш.
Почвам да си мисля, че САЩ се опитват да се привлекат членовете на БРИКС за сметка на Китай.
Коментар
-
Вървим към пълен мазаляк мен ако питаш.
Почвам да си мисля, че САЩ се опитват да се привлекат членовете на БРИКС за сметка на Китай.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеОбщо взето се очертават икономики на континентите. От една страна Япония, Китай и Южна Коея се събират да обсъждат общо икономическо сътрудничество.
Европа върви отделно.
Отделно САЩ с тарифите.
Вървим към вероятен поне триполюсен икономически модел.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Нищо подобно няма да стане. Една по една държавите ще търсят двустранни договори със САЩ.Виетнам вече премахна митата за американски автомобили и американски втечнен газ.Очаква се за договорят изцяло икономическите си отношения със САЩ.Япония също подготвя подобна сделка.
За ЕС ще видим как ще се развият,но също е възможно да има индивидуални сделки на отделни държави със САЩ.
https://www.instagram.com/reel/DFnj7...Q4aHl6dHpqcA==
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнениеОбщо взето се очертават икономики на континентите. От една страна Япония, Китай и Южна Коея се събират да обсъждат общо икономическо сътрудничество.
Европа върви отделно.
Отделно САЩ с тарифите.
Вървим към вероятен поне триполюсен икономически модел.
За ЕС ще видим как ще се развият,но също е възможно да има индивидуални сделки на отделни държави със САЩ.
Коментар
Коментар