Първоначално изпратено от vanio tanov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
То и Путин предложи на южноафринските фермери да се заселят в Русия. Ама много желаещи няма.Last edited by Pyramid; 08.02.2025, 19:08.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Не съм следил детайли но, АКО го направи и онези рекат да се присъединят към САЩ, те биха имали И африкански крак.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнение
Чак пък гражданство?
Коментар
-
Бързо ще го разлюбихте копейките. Щото си мислехте, че ще играе по гайдата на Путин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеПредложил е американско гражданство на всички бели южноафриканци.
Коментар
-
Тръмп е бурен, хаотичен, енергичен и ...прекалено самонадеян. Да видим, докога ще му обръщат същото внимание, както и в момента. Започва да се увлича, а щатите,мот това, популярност НЕ печелят.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеЗа сметка на Макрон,който не знам как да го нарека, толкова е извратена постъпката му,Тръмп действа като истински лидер. Предложил е американско гражданство на всички бели южноафриканци.Last edited by Pyramid; 08.02.2025, 17:40.
Коментар
-
Немощ значи, че.не се справяш, малкия. Не значи, че казваш истината.
С твоето бръщолевене размиваш темата, а в случая става въпрос за много сериозни неща.Президентът на Франция е женен за баща си.Имало е папа жена, която се е представяла за мъж и е родила дете,ама тоя случай и това ще надмине по скандалност.Last edited by mirodes; 08.02.2025, 15:59.
Коментар
-
Старшинка-оплиташ се като пате в кълчища. Казваш,че съм имал творческа немощ, когато се касае за фантазиране. Което означава, че аз нямам умения да измислям и пиша само истината.
Наистина ли си мислиш,че можеш да спечелиш словесен двубой с мен
Коментар
-
Напротив. Ама не внимаваш в написаното.
Наистина ли си мислиш,че можеш да спечелиш словесен двубой с мен
Коментар
Коментар