IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накъде ни водят съвременните световни лидери?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Недоказано.
    Като ми се пише пак ще ги повтаря.
    И грешка-не са в тая тема, а в темата за българската политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

В тая тема са. Ако искаш рови се и ги търси.
      Недоказано.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
        Ефектите от воденето им са налице.
        Цяла Испания и Португалия са БЕЗ ТОК заради зилените талибани. Сигурно за пръв път от как е пуснат ток изобщо се случва. Да се готвят другите под зиления ботуш. На мен ми дреме на шмайзера. Аз чужд ток вече не ползвам.

Дали имат интернет, могат да ползват милиони по банковите сметки, или па битикойни.
        Затова и имам кеш дома в 3 различни купюри(опс 4 с лева който ще го разкарам щот нашите продажници ще го унищожат) + физическо злато, опс и 200гр сребро имам ма то ...
        Това е психологически експеримент.
        Тестват какво ще е поведението на стадото като му нахлузят примката с цифровото евро.
        ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Ефектите от воденето им са налице.
          Цяла Испания и Португалия са БЕЗ ТОК заради зилените талибани. Сигурно за пръв път от как е пуснат ток изобщо се случва. Да се готвят другите под зиления ботуш. На мен ми дреме на шмайзера. Аз чужд ток вече не ползвам.

Дали имат интернет, могат да ползват милиони по банковите сметки, или па битикойни.
          Затова и имам кеш дома в 3 различни купюри(опс 4 с лева който ще го разкарам щот нашите продажници ще го унищожат) + физическо злато, опс и 200гр сребро имам ма то ...
          Last edited by bota156; 28.04.2025, 17:42.
          Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Линк?
            В тая тема са. Ако искаш рови се и ги търси.

Коментар

Веднъж ги написах 15 действия на ББ в полза на Русия. Мързи ме да пиша пак.
              Линк?

Коментар

Кои Бокова стъпки са "в интерес на Русия"?
                1.Спирането на Белене?
                2.Спирането на Южен поток?
                3.Спирането.на Бургас-Александруполис?
                Веднъж ги написах 15 действия на ББ в полза на Русия. Мързи ме да пиша пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Тръмп му дърпат ушите от поне две места с противоположни интереси и според мен оттам идва биполярното му поведение и липсата на спомени какви ги е решавал снощи.
                  Иначе е прав да се страхува от това Китай да не прилапа икономически азиатска Русия, ама е малко късно за китка в тоя случай.
                  Да не говорим, че войната в Украйна изтощава Русия до такава степен, че тя в един момент няма да има избор.
                  Да, войната се отразява но,
                  Кое ТОЧНО и изтощава тази война на Русия? Запасите от...
                  1.чипове?
                  2.барут?
                  3.огнестрелни оръжия?
                  ​4.балистични ракети?
                  5.нефт и газ?
                  6.торове?
                  7.зърнени храни?
                  8.други ресурси, по избор?
                  Съгласен съм че, оказва някакво влияние върху човешкия фактор, като да, загиват млади хора. За инвалидизацията - вярно е, пострада доста народ. Сравни с украинските загуби, да ти се древен. И още, това не е 100% и завинаги, както при убитите. Там е страшно. Тук, тече пренастройване към други активности, а интелектът често се усилва, при физически недъзи.
                  ТА, Русия наистина има нужда от пазари но, Западът, със санкциите си, реално освободи И територии, И пазарни абсорбционни капацитети у другите си опоненти и руснаците се научиха бързо да ги запълват а, заместването на вноса развива производствени компетенции и способности.
                  Накратко,.много ги подценявате и после се чудите, защо не.били се сгърчили. Ами няма.да се. Те. Ние...нас все повече ни нямамна техните карти. И после, що не ебавали. Ами как да? От кого? От малоумници ли?

Коментар

ББ с действията си доказа, че играе в полза на Русия. При Тръмп няма окончателни действия,а преговори,заплахи и тем подобни. Това са различни неща.
                    Кои Бокова стъпки са "в интерес на Русия"?
                    1.Спирането на Белене?
                    2.Спирането на Южен поток?
                    3.Спирането.на Бургас-Александруполис?

Коментар

Ми той и МБаце така, ама за тебе е фуднаджийска лопата и кремълска подлога.

Въобще винаги, когато някой се наака в гащите, се намира някой да го оправдава, че това е нарочен повод да си купи нови гащи.

Не знам за вас, но аз си купувам гащи и без да съм направил старите на биологично оръжие.

Може би ако Тръмп опита без всяване на паника, хаос, разнопосочни сигнали, откровени глупости и лигавщини, ще му се получи по-добре.
                      ББ с действията си доказа, че играе в полза на Русия. При Тръмп няма окончателни действия,а преговори,заплахи и тем подобни. Това са различни неща.

Коментар

Никой нищо не му дърпа просто е като игра на покер-блъфира,заплашва, после пасува,за да постигне най-добрите условия за САЩ.
                        Ми той и МБаце така, ама за тебе е фуднаджийска лопата и кремълска подлога.

Въобще винаги, когато някой се наака в гащите, се намира някой да го оправдава, че това е нарочен повод да си купи нови гащи.

Не знам за вас, но аз си купувам гащи и без да съм направил старите на биологично оръжие.

Може би ако Тръмп опита без всяване на паника, хаос, разнопосочни сигнали, откровени глупости и лигавщини, ще му се получи по-добре.

Коментар

Тръмп му дърпат ушите от поне две места с противоположни интереси и според мен оттам идва биполярното му поведение и липсата на спомени какви ги е решавал снощи.
                          Иначе е прав да се страхува от това Китай да не прилапа икономически азиатска Русия, ама е малко късно за китка в тоя случай.
                          Да не говорим, че войната в Украйна изтощава Русия до такава степен, че тя в един момент няма да има избор.
                          Никой нищо не му дърпа просто е като игра на покер-блъфира,заплашва, после пасува,за да постигне най-добрите условия за САЩ.

Коментар

Все си мисля че, про-активна и протекционистична политика, може да се води и по по-уважителен КЪМ ВСИЧКИ начин. Тръмчоний много се изоглави а чувам, снощи вече клекнал бил и някак свалили митата за Китай до "само" 50[%]. Китай ли ще осъзнае че, от много налагания на санкции, на щатите не им е останала икономика, способна да издържа нови дози? Третия принцип на Нютон, не знам някой да го е отменял.

Коментар

До утре, когато си спомни, че Зеленски не е дошъл с костюм в Овалния кабинет.
                              После до сряда, когато се сети, че Русия бомбандира тролеи, щото някъде някога имало среща на 5 украински военни.
                              После до четвъртък, когато установи, че иска Русия да е негов енергиен придатък, а не китайски.
                              После до петък, когато се сепне, че руските амбиции заплашват основният американски съюзник.
                              Все си мисля че, про-активна и протекционистична политика, може да се води и по по-уважителен КЪМ ВСИЧКИ начин. Тръмчоний много се изоглави а чувам, снощи вече клекнал бил и някак свалили митата за Китай до "само" 50[%]. Китай ли ще осъзнае че, от много налагания на санкции, на щатите не им е останала икономика, способна да издържа нови дози? Третия принцип на Нютон, не знам някой да го е отменял.

Коментар

• Първоначално изпратено от Синай Разгледай мнение
                                Тръмпи говорил на 4 очи със Зеленски... явно е станал сговорчив!
                                Почнала е да го стяга шапката...

Колко силен може да бъде слабия?
                                Колко слаб може да бъде глупавия?

Предстои да видим!!!
                                До утре, когато си спомни, че Зеленски не е дошъл с костюм в Овалния кабинет.
                                После до сряда, когато се сети, че Русия бомбандира тролеи, щото някъде някога имало среща на 5 украински военни.
                                После до четвъртък, когато установи, че иска Русия да е негов енергиен придатък, а не китайски.
                                После до петък, когато се сепне, че руските амбиции заплашват основният американски съюзник.

Коментар

Working...
                                X