IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накъде ни водят съвременните световни лидери?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от drainlan21 Разгледай мнение
    С две думи: Към 2030.
    Би ли пояснил?

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
      Ами, Риши Сунак, не ми изглежда такъв ястреб-психопат, като ония вещици Тръс и Фондерлайен.
      Човекът е завършил Станфорд и Оксфорт.
      Син е на лекари, обран ми се струва, ама той и Путин изглеждаше обран.
      Лиз се издъни. Този новия, от това, което чета сутринта в статията на самия Инвестор клони прекалено много към банкерското лоби на ситито. Дали това няма да му изиграе лоша услуга ще покаже времето.

За Путин си прав. Ужасно прав.

Коментар

• С две думи: Към 2030.

Коментар

• Ами, Риши Сунак, не ми изглежда такъв ястреб-психопат, като ония вещици Тръс и Фондерлайен.
          Човекът е завършил Станфорд и Оксфорт.
          Син е на лекари, обран ми се струва, ама той и Путин изглеждаше обран.

Коментар

• Накъде ни водят съвременните световни лидери?

Ще ми е интересно да чуя мненията на всички доколко личността на съвременните държавни лидери влияе при вземането на ключови политически и икономически решения. Накъде ни водят съвременните лидери?

Поводът е екстравагантният нов лидер на Великобритания. Събитието само по себе си е сензация. Ще успее ли той да тласне страната си напред икономически?

Какво ще се случи с Китай след като публично изгониха стария лидер от последния партиен конгрес?

Какъв тип лидерство ни трябва, за не стигнем вкупом до катастрофа?
            Last edited by Arana; 25.10.2022, 16:09.
          Working...
          X