Първоначално изпратено от ceco666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
С какво е повлияла на света тая неграмотна пикла?След като си изпее репертоара и замлъква .На една пресконференция я питаха елементарен въпрос и оная запелтечи.
Тя просто е една кукла на конци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ceco666 Разгледай мнение
Грета повлия на света повече от много от политиците на големи държави. Те също са пионки на някой друг.
Мъск открито подкрепя републиканците, с което си навлича гнева на демократите. Освен това от сега е обявил, че бъдещата колония на Марс, ще бъде негово еднолично управление, т.е. няма да има нито местна демокрация, нито дърпане на конци от тукашни политици.
От тримата мисля, че Джо е най-дезориентиран.
Тя просто е една кукла на конци.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Грета повлия на света повече от много от политиците на големи държави. Те също са пионки на някой друг.
Мъск открито подкрепя републиканците, с което си навлича гнева на демократите. Освен това от сега е обявил, че бъдещата колония на Марс, ще бъде негово еднолично управление, т.е. няма да има нито местна демокрация, нито дърпане на конци от тукашни политици.
Грета не я вземам на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Не става грета, защото е малетно дете и пионка, а мъск поне до сега не е обявил политически амбиции.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Всички така казват.
Коментар
-
Моите не са ангели. Но изпадат в по-малко крайности. Избирам по-малкото зло. Аз съм прагматик.
Коментар
-
Сигурна ли си, че не си жертва на дезинформация?
Коментар
-
Тоше, ти си добър човек с приятен характер. Не знам кога са ти промили толкова ума, но твоят “лидер с главна буква” се осра, и загуби ореола си, когато почна по най-мизерен начин да избива невинни мъже, жени и деца.
Събуди се вече. Време ти е.
Коментар
-
Точно те, си имат Лидер с главна буква. Офцете са в ЕС.
Събуди се вече. Време ти е.
- 1 like
Коментар
-
Точно те, си имат Лидер с главна буква. Офцете са в ЕС.
Наистина велик лидер.
Коментар
-
Имаш предвид овцете в Русия ли?Напълно съм съгласен с теб.
- 1 like
Коментар
-
С какво ни обедини Грета?Или Джо?
За Мъск съм съгласен ,че е играч от световен мащаб.
Коментар
-
Значи търсим обединител. Списанието добре ги е подредило за последните три години: Грета, Джо и Мъск
За Мъск съм съгласен ,че е играч от световен мащаб.
- 1 like
Коментар
-
Напротив, масово вземат рускини и западни жени. Счита се даже за престижно. С политиката си за едно дете и ранните аборти на женски ембриони сами са се докарали дотам. В Индия същата работа. Вопиющо неравенство.
Коментар
Коментар