Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
mirodes, има религия в която е залегнало това нещо което подпомага хомосексуалността. Щом един мъж може да има много жени, другите мъже какво ще имат ? Сега случайно парични потоци са насочени към тях и разбира се с пари се прави и политика. Също затворените общности, които пазят свои тайни са лесни за овладяне и това нещо може да се експлоатира. САЩ нямат никакви защитни реакции, нормално е да пробият там и във възпитанието и в обучението.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Брей-от соята било .А не от масовата пропаганда на хомосексуализма. Вече няма холивудски филм или сериал без лезбо и гей сцени. Дори и в детските филмчета има такава пропаганда. Как така броят на хомосексуалните в САЩ се е увеличил 20 пъти?Сега да не би да ядат само соя?
А аз как ще възпитавам децата си е лично моя работа.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Като имаш предвид, че соята е естествен естроген не учудвам защо има токова висок процент филипинци, тайландци и прочее азиатци дето са с неопределеннсексуален статус.
Националната им кухня е бъкана със соя. Също, има изследване показващо, че именно заради соята азиатките преминават много по-леко през критическата, ама много се отклоняваме.
Така че политическата пропаганда е едно, но има и други фактори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Пропагандата трябва да се спре но, не тя кара човек да превърти резбата. НЕ Е въпрос на "избор". Четох ( преди години) статия, в която се казва че, фалшивата храна от хормонално стимулирани животни и "заместители" на местото особено, съдържащи соя, трайно променят хормоналния фон в организма на човека и така, белята става. Ще рече, здрава и чиста, ИСТИНСКА храна, би могла донякъде, да ограничи това.
Та, АКО синът ти нещо "се обърка", твърде вероятно е, вината да е твоя и минимум е грозно да виниш и нападаш едно дете. По-добре, се погрижи за неговото пълноценно човешко израстване и лично щастие. Другото, го може всеки боклук.
Националната им кухня е бъкана със соя. Също, има изследване показващо, че именно заради соята азиатките преминават много по-леко през критическата, ама много се отклоняваме.
Така че политическата пропаганда е едно, но има и други фактори.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Дреме ми кой къде и с кого си го слага.Проблемът е ,че има пропаганда на хомосексуализма, заради която все повече деца обръщат резбата .
Иначе никога няма да допусна мой син да стане педал .
Та, АКО синът ти нещо "се обърка", твърде вероятно е, вината да е твоя и минимум е грозно да виниш и нападаш едно дете. По-добре, се погрижи за неговото пълноценно човешко израстване и лично щастие. Другото, го може всеки боклук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеДотам ни водят световните лидери, че днес Франция играе с 10 африканци на терена.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Дреме ми кой къде и с кого си го слага.Проблемът е ,че има пропаганда на хомосексуализма, заради която все повече деца обръщат резбата .
А, за това последното, никой няма да те пита.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от PyramidЗа гейовете: Мъчно ми е за тези хора. Питали ли сте се, какво е да бъдеш щастлив? А това, обществото да е против теб като човек (ей го нА, и mirodes отдалеч е готов да се отрече от сина си, ако се окаже от "неправилните") понеже, видиш ли, не си като другите? Ами то, педераси (като морален облик), има много повече от гейовете, ако се вгледате. Друг въпрос че, не приемам да ми се парадира с това и да ми натрапват някакви "морални ценности". Приел съм ги като човешки същества, не ги малтретирам, ама и по моята глава да се катерят, също не давам.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ Испания е приет закон,който позволява на непълнолетни момичета да правят аборт без съгласието на родителите им.
Това е положението-насърчават се абортите, хомосексуализма и феминизма сред коренните европейци, а се приемат имигранти от Азия и Африка. След 100 години Европа вече няма да е населена основно с европейци. Даже и след 50 години ще стане това.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеВ Испания е приет закон,който позволява на непълнолетни момичета да правят аборт без съгласието на родителите им.
Това е положението-насърчават се абортите, хомосексуализма и феминизма сред коренните европейци, а се приемат имигранти от Азия и Африка. След 100 години Европа вече няма да е населена основно с европейци. Даже и след 50 години ще стане това.
2. Не е точно да се насърчават абортите, а се дава правото на жената да контролира живота СИ. Защото, той си е неин и защото, тя може да бъде максимално полезна на децата си едва, след като съзрее: И по-добре ще ги защитава, и по-пълноценно и с повече сили, ще ги закриля, и повече опит ще има в отстояването на ТЕХНИТЕ интереси. Защото сме хора, а не животни.
Отделно, виж вълненията в Полша около абортите.
3. За годините, съм съгласен. Каквото си повикат политиците, такова минава границите. Справка: Меркел и мигрантите.Last edited by Pyramid; 16.12.2022, 18:06.
- 2 Харесвания
Коментар
-
В Испания е приет закон,който позволява на непълнолетни момичета да правят аборт без съгласието на родителите им.
Коментар
-
Италианецът Франческо Джорджи - интимен партньор на арестуваната бивша зам.-председателка на Европарламента Ева Кайли - признал пред следователите, че е приемал "мръсни пари", писа днес италианският вестник "Република". Скандалът с предполагаемото влияние на Катар върху политическите решения в Европейския парламент продължава да се разраства. Джорджи признал, че е бил част от
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеМихаил Задорнов за конфликта християни- мюсюлмани:
https://youtube.com/shorts/tm7yQDl372A?feature=share
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар