Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сравняваш несравними неща.Ай Кю на римляните и нашествениците е било сходно.Т.е е трябвало само да приемат културата и ценностите на римляните. Същото се отнася и до Китай, които са претопили всички варварски нашественици от север. Докато в наши дни негрите са с много по-ниско Ай Кю.Не случайно живеят от 300 години в САЩ, а престъпността и необразоваността сред тях са на много високи нива.
Та Ай Кю то им може и да стига да ритат топка и да бягат,ама не им е достатъчно да станат инженери,лекари,юристи,Ай Ти и така нататък.
Това се отнася и до циганите.
Разбра ли КАКВО ТОЧНО ти казвам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение
Хм. Аз имам малко по-различен поглед към нещата. Дори да дойдат “варварите” от юга, които те ужасяват до смърт, има един принцип домазал се през вековете. По-висшата култура винаги колонизира и доминира по-низшата. Актьорите в този вселенски театър са без значение.
И до днес всичко живо учи и прилага принципите на римското право, гръцката философия, математически теореми и реторика.
Черни, жълти, пембени.
Въобще не ме притеснява външният вид на някого, а какво носи като съдържание. Замисли се над това.
Та Ай Кю то им може и да стига да ритат топка и да бягат,ама не им е достатъчно да станат инженери,лекари,юристи,Ай Ти и така нататък.
Това се отнася и до циганите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеДали не грешиш? Когато османлиите идват, българската култура, е в разцвета си. И не само, че не успява да ги колонизира и доминира, ами и попада под силно турско ялияние.
България в крайна сметка се освобождава и продължава напред, защото фундаментът е налице, дори погребан след пет века.
Просто трябва да удължиш перспективата.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Хм. Аз имам малко по-различен поглед към нещата. Дори да дойдат “варварите” от юга, които те ужасяват до смърт, има един принцип домазал се през вековете. По-висшата култура винаги колонизира и доминира по-низшата. Актьорите в този вселенски театър са без значение.
И до днес всичко живо учи и прилага принципите на римското право, гръцката философия, математически теореми и реторика.
Черни, жълти, пембени.
Въобще не ме притеснява външният вид на някого, а какво носи като съдържание. Замисли се над това.
Коментар
-
Едно е нашествието на готите и франките в Западна Европа ,на славяните в Източна,съвсем друго в Европа да се заселят негри и араби.Особено що се отнася до негрите.Не случайно нито една държава в Африка не просперира,а в САЩ в негърските гета е мизерия и има висока престъпност.Щото черните момчета могат да бягат и скачат,ама за друго не ги бива.
Това е краят на европейската цивилизация както я познаваме.
А е напълно възможно някоя държава да не приема имигранти. Пример е Япония.
Черни, жълти, пембени.
Коментар
-
Бориш се с вятърни мелници. Иди спри глобализацията. Разселването на народите е естествен процес от хилядолетия. Не можеш да се капсулираш.
Това е краят на европейската цивилизация както я познаваме.
А е напълно възможно някоя държава да не приема имигранти. Пример е Япония.Last edited by mirodes; 20.12.2022, 21:19.
Коментар
-
Единият е клубен отбор, другият национален. Разликата е огромна.
Коментар
-
Фк Левски не пада по-долу от Франция.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеДотам ни водят световните лидери, че днес Франция играе с 10 африканци на терена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Разбира се, не е само в соята. (Върни се и внимателно прочети моя пост). Лично аз, не вярвам чак 20 пъти да са се умножили. По-скоро допускам, това да са изяснените случаи, които някак са станали достояние на изследващите. Когато хората са притеснени и се крият, ЕСТЕСТВЕНО, ще се документират по-малко случаи. За децата си, разбира се, сам решаваш как да ги възпитаваш. Сексуалността обаче, може да се прикрива и да и се контролират проявите но, да я задаваш отвън, просто, няма да.мине.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнениеБрей-от соята било .А не от масовата пропаганда на хомосексуализма. Вече няма холивудски филм или сериал без лезбо и гей сцени. Дори и в детските филмчета има такава пропаганда. Как така броят на хомосексуалните в САЩ се е увеличил 20 пъти?Сега да не би да ядат само соя?
А аз как ще възпитавам децата си е лично моя работа.
Коментар
-
Ето накъде ни водят европйеските пудели.
https://www.youtube.com/watch?v=UpO3KOu0QJ8Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 1 like
Коментар
-
Пропагандата според мене е, за да се движат едни пари и да излишна и дразнеща е.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от DS66 Разгледай мнениеmirodes, има религия в която е залегнало това нещо което подпомага хомосексуалността. Щом един мъж може да има много жени, другите мъже какво ще имат ? Сега случайно парични потоци са насочени към тях и разбира се с пари се прави и политика. Също затворените общности, които пазят свои тайни са лесни за овладяне и това нещо може да се експлоатира. САЩ нямат никакви защитни реакции, нормално е да пробият там и във възпитанието и в обучението.
Коментар
Коментар