Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеАми, Риши Сунак, не ми изглежда такъв ястреб-психопат, като ония вещици Тръс и Фондерлайен.
Човекът е завършил Станфорд и Оксфорт.
Син е на лекари, обран ми се струва, ама той и Путин изглеждаше обран.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Русия я чака разпад,а най-вероятно и гражданска война. А Путин скоро ще се пресели в друг свят.Щом арестуваха Гиркин значи властта е много колеблива.Ама той е харесван от много руснаци .Аз също го харесвам-честен и достоен патриот. Естествено не одобрявам на 100 процента вижданията му,но дори и така,има моето уважение .За разлика от страхливеца Путин.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
За Байдън съм съгласен. За корупцията съм съгласен.
За Си и неговата класа, съм съгласен. Човекът, навсякъде, е расъл постепенно, в сериозна конкуренция с останалите. Путин, за премиер, го изтегли Елцин. Колко е "драпал", аз не съм гледал и не знам, нямам инфо от първа ръка и предпочитам да не глаголи празни приказки. За "сам си създаде мит", обаче, имаш да вземаш. То е нещо, дето расте отпреди него и дори и без него, ако не си забелязал. И не се дължи толкова на мистификации и манипулации, ами на огромна и значително по-ефикасна организация и въоръжение, каквото се оказа, че дори щатите го нямат. И какво виждат хора от твоя кръг като "стратегическо поражение" на такава машина, е по--скоро на територията на психиатрията, а не на професионалните военни. Което съм видял и научил за 11+години, при цялото несъвършенство на болната от олигархичен рак руска държава, ме кара само да вис е чудя на акъла.
...или на пълното невежество на тези, чиито глупости повтаряте.
Коментар
-
mirodes, войните са за пари, на китайците им стига дето ще им продадат тоалетна хартия като се посерат другите и само ще чуеш че Китай изкарал няколко бързи трилиона пари, както изкараха само от маски - парцалчета. А колко добри войници са нямаш представа, войната е за пари а се печели от по дисциплинираната армия, защото тя е и по управляема. В това отношение ВСУ са съвършенни лимки неуправляеми, но и командването им е с много лоша подготовка.D.Y.F-091066
Коментар
-
Байдън е изкуфял дядка и кукла на конци. В САЩ има огромен ръст на престъпността. Зет ми работи в полицията в един от големите градове и ми каза,че било забранено на полицаите да спират за проверка коли с негри. В резултат арестуваните намалели няколко пъти,защото при тия проверки се намирали наркотици, оръжие или издирвани лица.
А Путин сам създаде мит за непобедимата руска армия и сам си повярва в него.Да ама точно армията го провали.
Колкото до китайците-и в исторически план те са били икономически силни,но много рядко сила във военно отношение. Което в крайна сметка е много важно и украинците го доказаха.Така че ще си останат с дрънкане на оръжия и регионална сила. А и в региона всички други ги мразят-японци,виетнамци ,корейци индийци.
За Си и неговата класа, съм съгласен. Човекът, навсякъде, е расъл постепенно, в сериозна конкуренция с останалите. Путин, за премиер, го изтегли Елцин. Колко е "драпал", аз не съм гледал и не знам, нямам инфо от първа ръка и предпочитам да не глаголи празни приказки. За "сам си създаде мит", обаче, имаш да вземаш. То е нещо, дето расте отпреди него и дори и без него, ако не си забелязал. И не се дължи толкова на мистификации и манипулации, ами на огромна и значително по-ефикасна организация и въоръжение, каквото се оказа, че дори щатите го нямат. И какво виждат хора от твоя кръг като "стратегическо поражение" на такава машина, е по--скоро на територията на психиатрията, а не на професионалните военни. Което съм видял и научил за 11+години, при цялото несъвършенство на болната от олигархичен рак руска държава, ме кара само да вис е чудя на акъла.
...или на пълното невежество на тези, чиито глупости повтаряте.
Last edited by Pyramid; 22.07.2023, 18:01.
Коментар
-
Не е нормално, щото Русия и била ПРОТИВ СЪЕДИНЕНИЕТО на България.
Коментар
-
Когато птичето се научи да лети, родителите спират да го тъпчат с храна. Когато освободеният се окопити, нормално е да го оставят сам да си гледа работата.
Коментар
-
То и на България са се нахвърлили след Съединението.Когато Русия нарочно отзовава военните си в българската армия
А пък българите сме си отвоювали свободата.
- 1 like
Коментар
-
Засега нищо но, Украйна, за нейна беда, се разрушава и, когато не и останат физически способности, само колко мераклии ще и се нахвърлят...Плашеща картинка.
А пък българите сме си отвоювали свободата.
- 1 like
Коментар
-
Ами те някои румънци имат претенции и към Южна Добруджа. И какво от това?
- 1 like
Коментар
-
...не, че има някакъв смисъл, и това -също. Ама то може и утопия да има, и смисъл да няма но, украинската държавност, вече се е разпаднала и по много неща личи че, за нея, са наточили и зъби и лиги още и пановете, имат претенции и унгарците, и Румъния също се ослушва. Ще рече, ситуацията е парадоксална: хем тъй, хем иначе. Едновременно.
Коментар
-
Според Игор Стрелков Гиркин,който със сигурност е много по-добре запознат от всеки в България с хода на военните действия е УТОПИЯ ,че Украйна може да бъде превзета.
- 1 like
Коментар
Коментар