Първоначално изпратено от Arana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Накъде ни водят съвременните световни лидери?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНе е важно кой е кандидат, а как се броят бюлетините.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнениеНе е важно кой е кандидат, а как се броят бюлетините.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Президентът на САЩ Джо Байдън обяви официално намерението си да се кандидатира за втори мандат. Той иска да бъде отново кандидатът от страна на Демократическата партия запрезидентските избори през ноември 2024 г., обяви 80-годишният Байдън във вторник. По този начин президентът даде официален сигнал за начало на кампанията си за преизбиране.Половината от гласоподавателите, които не искат Байдън да се кандидатира, казват, че възрастта му е "основен" фактор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Дани, този живее в паралелен свят и наистина, нехае за истинското положение на масовия българин. Страната се обезлюдява, на него, му е "какво толкова".
А населението намалява, щото на младите хора не им се отглеждат деца. Ама в богатите държави е същата работа.И там раждаемостта е ниска. Ти що не направи 5 деца,та да дадеш пример?Last edited by X_Y; 17.04.2023, 11:21.
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, сега Русия се променя, там ще дръпнат напред, Запада не иска да се промени. Колко сме добре ? 10 пъти е разликата в стандарта на живот - БГ - Запада.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
В Източна Европа ще възникне Ренесанса на европейската цивилизация, когато в Западна Европа преобладават негри и араби.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
1000 евро са 1000 евро покупателна способност, точно мен на тази тема не може да ме лъжеш. Колко са в България заплатите ще са разбере като се разбере колко точно стоки купуват българите за един месец, в момента тази статистика не е истинска и реална. Стандарта на живот е доходите минус разходите.
Но на практика българските заплати са по-високи, защото има 35 процента сива икономика. Та покупателната способност на българската средна заплата е около 2700 долара.Last edited by Vergil1975; 16.04.2023, 11:01.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Vergil1975 Разгледай мнение
Променя се Русия-измряха стотици хиляди млади мъже във войната с Украйна ,милиони емигрираха.А и това явно ще продължи, защото тая война скоро няма да приключи. Санкциите ви удариха,което води до понижаване на приходите в бюджета. Направо сте цъфнали, остава и да вържете.
А стандарта на живот в България все повече се доближава до тоя в другите държави от ЕС.Има и 35 процента сива икономика, така че средните заплати на практика са около 1000 евро.Тия 1000 евро в България имат покупателна способност от 2700 долара. Което е повече от Гърция и Португалия и се доближава до тази в Италия.
А Запада какво прави не ме бърка. Мен ме интересува на първо място България.D.Y.F-091066
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
напротив променя се запада. Направо се сменя от дърти католици на млади мюслита и черни и мургави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, сега Русия се променя, там ще дръпнат напред, Запада не иска да се промени. Колко сме добре ? 10 пъти е разликата в стандарта на живот - БГ - Запада.
А стандарта на живот в България все повече се доближава до тоя в другите държави от ЕС.Има и 35 процента сива икономика, така че средните заплати на практика са около 1000 евро.Тия 1000 евро в България имат покупателна способност от 2700 долара. Което е повече от Гърция и Португалия и се доближава до тази в Италия.
А Запада какво прави не ме бърка. Мен ме интересува на първо място България.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
напротив променя се запада. Направо се сменя от дърти католици на млади мюслита и черни и мургавиD.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеVergil1975, сега Русия се променя, там ще дръпнат напред, Запада не иска да се промени. Колко сме добре ? 10 пъти е разликата в стандарта на живот - БГ - Запада.Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар