IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Накъде ни водят съвременните световни лидери?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Tepix, и в Япония утре ги разтресе и там ще паднат сградите и ще стане същото и с много жертви. Единственния начин е да се развие науката и да се използва, големите земетресения могат да бъдат предотвратявани.
    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Има значение, че земята вече уби 17 000 през 1999 и беше обещано това повече да не се допуска. Корупция наново, след като вече предната корупция е взела жертви е двоен грях.
      В момента целия ресурс на турската държава трябва да се впрегне в преглед на сградите в Истанбул. Там може да стане нещо неописуемо.
      За Истанбул и аз съм чувал такива работи. Да се хващат и да вземат мерки, доде не им е струвало десет пъти повече сакатлък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Arana Разгледай мнение

Aма не е утрепала очеизвадно 50 000 души. Трябва да си пълен идиот да нарушаваш строителни норми в доказано сеизмична зона, щото там нон стоп ги тресе.

Едно е да си крадеш, друго е заради това крадене да си бастисаш зорлем населението и то точно дето са ти най-верните избиратели.
        Не обичам Ердоган но, само си представи: Отива той лично тук, отива там, отива на трето място и т.н., да си краде тухли и да разваля носещи стени по долните етажи, щото видиш ли, там след време ше друса и трябва да загинат повече хора. НА МЕСТНО И НА СРВДНО ниво е основният "принос" а, до него, какво стигне, а какво-не. Вече е стигнало това-онова. Едва ли самите жители на тези блокове са си давали сметка, кога са рушили стените какво може да стане, според мен. И са "печелели" от магазините. А сега е много удобно, да има един Виновен, щото са на минус 50000 души. ВСЕКИ "гяволък" се плаща и просто няма как само един човек да е виновен за всичко това.
        Last edited by Pyramid; 28.04.2023, 10:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Определено, има значение корупцията но - дали ще ми повярваш, не знам - не я е той измислил. Имало я е преди него, и след него, също ще я има.
          Има значение, че земята вече уби 17 000 през 1999 и беше обещано това повече да не се допуска. Корупция наново, след като вече предната корупция е взела жертви е двоен грях.
          В момента целия ресурс на турската държава трябва да се впрегне в преглед на сградите в Истанбул. Там може да стане нещо неописуемо.

Коментар

Определено, има значение корупцията но - дали ще ми повярваш, не знам - не я е той измислил. Имало я е преди него, и след него, също ще я има.
            Aма не е утрепала очеизвадно 50 000 души. Трябва да си пълен идиот да нарушаваш строителни норми в доказано сеизмична зона, щото там нон стоп ги тресе.

Едно е да си крадеш, друго е заради това крадене да си бастисаш зорлем населението и то точно дето са ти най-верните избиратели.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Корупцията в управляващата му партия уби 45 000 души. Имаше кадри как плаче на обиколка из разрушенията. Няма да е първия път, в който човек получава инфаркт от мъка.

Коментар

Аз се чудя, дали западна служба не стои зад опит за убийството му.
                Корупцията в управляващата му партия уби 45 000 души. Имаше кадри как плаче на обиколка из разрушенията. Няма да е първия път, в който човек получава инфаркт от мъка.

Коментар

В момента, доколкото чувах, тече як напън срещу строителните фирми, а президентът, трябва да покаже, че защитава интересите на гражданите си. Дали ще го изберат? Интересно отвсякъде.
                  За мен е бита карта. Предстои обръщане палачинката.

Коментар

И без западна служба земетресенията му …
                    В момента, доколкото чувах, тече як напън срещу строителните фирми, а президентът, трябва да покаже, че защитава интересите на гражданите си. Дали ще го изберат? Интересно отвсякъде.

Коментар

И без западна служба земетресенията му …

Коментар

Здравословното състояние на турския президент Реджеп Тайип Ердоган внезапно се влоши във вторник вечерта по време на телевизионно интервю в директен ефир. В студиото от позицията на Ердоган се чуват несвързани звуци, докато операторът сменя кадъра, водещият запазва спокойствие известно време, понечва да стане, отказва се, пускат реклами.

Коментар

• Здравословното състояние на турския президент Реджеп Тайип Ердоган внезапно се влоши във вторник вечерта по време на телевизионно интервю в директен ефир. В студиото от позицията на Ердоган се чуват несвързани звуци, докато операторът сменя кадъра, водещият запазва спокойствие известно време, понечва да стане, отказва се, пускат реклами.
                          Здравословното състояние на турския президент  Реджеп Тайип Ердоган внезапно се влоши във вторник вечерта по време на телевизионно интервю в директен ефир. В студиото от позицията на Ердоган се чуват несвързани звуци, докато операторът сменя кадъра, водещият запазва спокойствие известно време, понечва да стане, отказва се, пускат реклами.  След 20 минути Ердоган се връща обратно и отговаря на още 3 въпроса. Турският президент в момента е в предизборна кампания. От централата на партията му дават противоречиви информации как се чувства 69-годишният лидер. Официалната версия е, че има стомашно неразположение в резултат на грип. Но сайтът  Avaz Türk съобщава, че Ердоган е получил инфаркт на миокарда и че e хоспитализиран. Председателят на опозиционната Партия на промените в Турция Мустафа Саръгюл

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=DK4pqI3bqUI

Цялото филмче е много интересно.
                            След 18,3 минута - Децата са убиец на климата №1

Коментар

• Първоначално изпратено от Тошко Африкански Разгледай мнение

Радваш се или се оплакваш
                              Наблюдавам. Концентрирано. А ти?

Коментар

Президентът на САЩ Джо Байдън обяви официално намерението си да се кандидатира за втори мандат. Той иска да бъде отново кандидатът от страна на Демократическата партия запрезидентските избори през ноември 2024 г., обяви 80-годишният Байдън във вторник. По този начин президентът даде официален сигнал за начало на кампанията си за преизбиране.
                                Радваш се или се оплакваш

Коментар

Working...
                                X