Странни птици са това брокерите. И аз имам 3 сделки, 2 пъти купих и 1 продадох. Всички без брокер. не че не искам да им платя, ама така се случва. Последната сделка от 2021г. Брокер искаше определена сума, аз поисках 10% по-ниска цена, за да вляза в сделката. Отказаха ми, можело 1% само да се свали от цената. Направих им оферта да помислят, не я приеха. Имота ми харесваше и потърсих други контакти за покупка и изненадващо ми предложиха 10% надолу от цената на брокера. Въобще не се пазарих. Изгубиха едни пари тези хубави приказливи дами, ама като не знаят как да ми ги вземат...
Сега отново съм пуснал имот без посредници, не виждам с какво ще ми помогнат. Интересното е, че в обявата съм написал, че имота е от собственик и не се дължат комисионни, а брокери упорито ми пишат да го предлагат. Е как да им имам доверие?
Сега отново съм пуснал имот без посредници, не виждам с какво ще ми помогнат. Интересното е, че в обявата съм написал, че имота е от собственик и не се дължат комисионни, а брокери упорито ми пишат да го предлагат. Е как да им имам доверие?
Коментар