Останахте пет,шест глупака в тоя форум и си вярвате на простотията.Големи, уж преуспели мъже пък се Накъвръков им в устата. Тъпи парчета сте. Алеко Константинов добре е описал Бай Ганьо. Той е тук във форума ,а главните герой всички ви знаем . Най пишещите и най знаещите МалеОнери. Глупаци сте вие ,глупаци. Който и да ми отговори от изброените лауреати знам ,че е тъп и стойност на неговия отговор за мен няма . Както казват в щатите МАДА ФАКА завистливи бастуни. Накъвръков е с години пред вас и вашите ръсъждения на деца от трета група.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Айде чакалчета...що немате вяра кво ви пее радиото не знам.
Ето малко ориентация в обстановката. Цените на морските имоти са все още евтинки.
https://nova.bg/news/view/2025/03/20...8%D1%82%D0%B5/Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
не го виждам накавръчко да слезе да чисти пред блока
най-много да се завърти, някоя метла да открадне
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
Има много хора, които живеят самостоятелно, ама са си малко мързеливи.
У тях неоправено, цветя не гледат, не си готвят, купуват готова храна, никога няма да излязат да почистят пред блока.
Българинът не е трудолюбив вече.
най-много да се завърти, някоя метла да откраднепрепоръка е
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, добре е да го напишеш за 16г. юноша, ама за 43 годишен мъж!!!! Примерно аз съм на БФБ от 2012г. и съм юноша там, ама в IBKR съм от 3 години и вече съм младежНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
Кой е луд да се мести, при положение, че сутрин млякото и мекичките са осигурени, леглото му е оправено, дрехите изпрани? Кой?препоръка е
Коментар
-
Кой е луд да се мести, при положение, че сутрин млякото и мекичките са осигурени, леглото му е оправено, дрехите изпрани? Кой?
У тях неоправено, цветя не гледат, не си готвят, купуват готова храна, никога няма да излязат да почистят пред блока.
Българинът не е трудолюбив вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
То и сега има изгодни двустайни апартаменти в комплексите. Но той не иска да се мести.
- 1 like
Коментар
-
43 годишен мъж, обитаващ деЦката при мама се води юноша. Млад е колето, млад. (и чете и се развива)
Коментар
-
Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнениеЕдно време колето можеше да купи 3стаен, а сега: Предлагат се гаражи по 75 000 EUR ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
===2079===
...с благодарности към неговия мастър, настойник и финансов съветник....
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Хахаха, добре е да го напишеш за 16г. юноша, ама за 43 годишен мъж!!!! Примерно аз съм на БФБ от 2012г. и съм юноша там, ама в IBKR съм от 3 години и вече съм младеж
- 1 like
Коментар
-
Едно време колето можеше да купи 3стаен, а сега: Предлагат се гаражи по 75 000 EUR ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ
===2079===
...с благодарности към неговия мастър, настойник и финансов съветник....
- 2 Харесвания
Коментар
-
Инвестира в злато, акции и облигации, чете и се развива.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от August Разгледай мнениеКакво стана с Кавръков? Успя ли, със 75хил еврака да вземе някакъв коптор и да се кротне?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар