IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Останахте пет,шест глупака в тоя форум и си вярвате на простотията.Големи, уж преуспели мъже пък се Накъвръков им в устата. Тъпи парчета сте. Алеко Константинов добре е описал Бай Ганьо. Той е тук във форума ,а главните герой всички ви знаем . Най пишещите и най знаещите МалеОнери. Глупаци сте вие ,глупаци. Който и да ми отговори от изброените лауреати знам ,че е тъп и стойност на неговия отговор за мен няма . Както казват в щатите МАДА ФАКА завистливи бастуни. Накъвръков е с години пред вас и вашите ръсъждения на деца от трета група.

Коментар

• Айде чакалчета...що немате вяра кво ви пее радиото не знам.
      Ето малко ориентация в обстановката. Цените на морските имоти са все още евтинки.
      https://nova.bg/news/view/2025/03/20...8%D1%82%D0%B5/
      Останете си гладни, останете си глупави - Стив Джобс

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

не го виждам накавръчко да слезе да чисти пред блока
        най-много да се завърти, някоя метла да открадне
        Скука е без него тук. Скука! Не остана читав понижител и цените се покачват без никакви опити за понижение.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Има много хора, които живеят самостоятелно, ама са си малко мързеливи.

У тях неоправено, цветя не гледат, не си готвят, купуват готова храна, никога няма да излязат да почистят пред блока.

Българинът не е трудолюбив вече.
          не го виждам накавръчко да слезе да чисти пред блока
          най-много да се завърти, някоя метла да открадне
          препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахаха, добре е да го напишеш за 16г. юноша, ама за 43 годишен мъж!!!! Примерно аз съм на БФБ от 2012г. и съм юноша там, ама в IBKR съм от 3 години и вече съм младеж
            Има ли за ремонт на една баня туй дят го има "юношата" или "младежа"
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Кой е луд да се мести, при положение, че сутрин млякото и мекичките са осигурени, леглото му е оправено, дрехите изпрани? Кой?
              я, по-добре да чете и да се развива човек
              препоръка е

Коментар

Кой е луд да се мести, при положение, че сутрин млякото и мекичките са осигурени, леглото му е оправено, дрехите изпрани? Кой?
                Има много хора, които живеят самостоятелно, ама са си малко мързеливи.

У тях неоправено, цветя не гледат, не си готвят, купуват готова храна, никога няма да излязат да почистят пред блока.

Българинът не е трудолюбив вече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

То и сега има изгодни двустайни апартаменти в комплексите. Но той не иска да се мести.

Коментар

43 годишен мъж, обитаващ деЦката при мама се води юноша. Млад е колето, млад. (и чете и се развива)
                    То и сега има изгодни двустайни апартаменти в комплексите. Но той не иска да се мести.

Коментар

Едно време колето можеше да купи 3стаен, а сега: Предлагат се гаражи по 75 000 EUR ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

===2079===

...с благодарности към неговия мастър, настойник и финансов съветник....
                      Така е за съжаление, който има в центъра - злато, който няма ще обикаля пресечките да търси място на синя зона. Идеята за червена и черна зона е много готина, аз я подкрепям - по 5-10-20лв на час и макс до 30мин/1 час независимо с какво и как се плаща - талони/СМС-и и да се махне безплатното паркиране на електрички - всички накупиха и не може да се дореди човек от центъра да спре от разни приходящи такива или на фирмите под наем. А причината да се търси дори в краен квартал, но с гараж е безумна - превръщат хората в таксиджии да разкарават домочадието навсякъде - на детска, после на училище, курсове, магазини, хипермаркети, приятели, те да се влачат навсякъде с кола, защото на транспорт не се качват (под нивото им е) и да създават замърсяване и задръстване... объркана система, липса на стимули, липса и на мозък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Хахаха, добре е да го напишеш за 16г. юноша, ама за 43 годишен мъж!!!! Примерно аз съм на БФБ от 2012г. и съм юноша там, ама в IBKR съм от 3 години и вече съм младеж
                        43 годишен мъж, обитаващ деЦката при мама се води юноша. Млад е колето, млад. (и чете и се развива)

Коментар

• Едно време колето можеше да купи 3стаен, а сега: Предлагат се гаражи по 75 000 EUR ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

===2079===

...с благодарности към неговия мастър, настойник и финансов съветник....

Коментар

• Last edited by Bailor; Вчера, 12:42.

Коментар

Инвестира в злато, акции и облигации, чете и се развива.

Коментар

• Първоначално изпратено от August Разгледай мнение
                                Какво стана с Кавръков? Успя ли, със 75хил еврака да вземе някакъв коптор и да се кротне?
                                Инвестира в злато, акции и облигации, чете и се развива.

Коментар

Working...
                                X