IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

нямаме роднинска връзка
    таралежът така ме подиграваше(през няколко ника даже), когато им писах като не искат акции и имат тули да бухат в жълто, защото депозита го яде печатницата. тогава взех земя и едни акции..
    Златото ще върви още нагоре с " лидера" и " майстор на сделките" Тръмп няма как да е иначе.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Братовчед ли ти е Макс Баклаян- създателя на Тавекс? Има акъл човека, абонирал съм се за канала му в Ютюб
      нямаме роднинска връзка
      таралежът така ме подиграваше(през няколко ника даже), когато им писах като не искат акции и имат тули да бухат в жълто, защото депозита го яде печатницата. тогава взех земя и едни акции..
      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

2017-18 се подиграваше на стоката от брафчеда златорян ...от 1200$ на 3100$
        няколко чиека от тук се бяха открехнали и после ми благодариха.

алтерко/шели на два лева взе ли? сега е 70+

тули взе ли?
        аз съм по огледи тези дни.
        харесам ли махам акции и скачам, че имам и какво да правя.
        Братовчед ли ти е Макс Баклаян- създателя на Тавекс? Има акъл човека, абонирал съм се за канала му в Ютюб

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

няма абсолютно никакъв проблем в това

аз и бъртрам дори го препоръчваме на всеки
          И аз препоръчвам с две ръце. Този, обаче, който го препоръчва, НЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Това е интересно: Дори и счупен часовник би дал по-добра прогноза, отколкото един гуру, който вече 10 години дава само грешни очаквания.
            2017-18 се подиграваше на стоката от брафчеда златорян ...от 1200$ на 3100$
            няколко чиека от тук се бяха открехнали и после ми благодариха.

алтерко/шели на два лева взе ли? сега е 70+

тули взе ли?
            аз съм по огледи тези дни.
            харесам ли махам акции и скачам, че имам и какво да правя.
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Тъкмо свикнахме с лайната, и дойде братския петрол.

Замърсяването с мазут на варненския плаж е много тежко

Засягат се флората, фауната, вероятно и туризма, коментира шефът на местната екоинспекция Ерджан Себайтин

Всичко това неминуемо ще даде отражение и на туристическия сезон. Направеното е безотговорно и престъпно", каза той пред сайта "Морето".

https://www.segabg.com/hot/category-...e-mnogo-tezhko
              Last edited by better; Вчера, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
                ...
                какъв е проблема да живееш под наем?
                ...
                няма абсолютно никакъв проблем в това

аз и бъртрам дори го препоръчваме на всеки
                препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

ще ме прощаваш, но говориш прекалено много на ангро, а не съм свикнал на такава комуникация с теб.

Първо, аз не съм повишител напротив, считам инвестицията в тули и битонь за олигофрения. Инвестицията, не и купуването за живот в него. А и съм реалист - при това положение на ниски лихви и данъци, съчетани с постоянен ръст на доходите и ниска финансова култура, спад в цените на имотите е хипофантастика!

Второ, не знам откъде го изваси това за 78% от развития запад, че живеел под наем - абсолютни измислици - хвани прочети и не се излагай - https://ec.europa.eu/eurostat/web/in...s/housing-2023 Ще видиш, че не само не сме на първо място в ЕС по собственост, ами не сме и под средното ниво на ЕС за живеене в коптори

Трето, което не е по-малко важно - голяма част от българите живеят в пренаселени домове, т.е. мегдан за растеж има, щотов секи иска на хубавото. Вече на какви цени - е, ще видим

та така, с данни, а не с пожелателни писания, като брокеразите, може ли?
                  буквалист си за НЕСЪЩЕСТВЕНОТО.

Отговор на въпроса ми = НЯМА.
                  какъв е проблема да живееш под наем?

Що бе?
                  Иначе съм съгласен че цените на имотите ги определят БАМКИТЕ и слугите им инвеститори, брокери. Клиентът плаща сметката и ака той ВИНАГИ ЩЕ Е ПРЕЦАКАНИЯ, ако да си мисли че е хванал бога за рога.
                  наивния клиент - ипотекар ГАЩНИК си мисли че е по умен от банкера, инвеститора-строител, брокер при това вкупум !?!?!?!?
                  Ипотекарчета съревновавате се помежду си - ама кой е по голям БАЛЪК. Ако намериш по голям от тебе излизаш сух, без щети. И то щото си минал на другата страна - НА ПРОДАВАЧИТЕ, на БАНКЕРИТЕ, на СТРОИТЕЛИТЕ. Айде брокерите са мършата дет се храни с 3% остатъци
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Mоже ли само да ми кажеш(па и всички повишители) какъв е проблема да живееш под наем?
                    78% от "развития" запад който боготворят повечето и 35години мечтаят за него живеят под наем.
                    Те не са ли хора, нямат права, не могат да се размножават, пада им пишката?

Аз съм на мнение че гащник дет няма 1лв в джоба не трябва и да си помисля да се обвързва с ИПОТЕКА, ака купува имот. Това най-малкото го ОБРИЧА 20-30г да е ГАЩНИК, без никакви шансове да изплува тъй като е САМОунищожил всички други възможности за развитие за 30 години.

Дори и 1000 пъти да се вдигне цената на имотите за тез 20-30г кофтора му пак ще е в руини. 50% от имотите в София са такива, по села и паланки - 90%. Уж милионери а иначе ГАЩНИЦИ, КЛОШАРИ
                    ще ме прощаваш, но говориш прекалено много на ангро, а не съм свикнал на такава комуникация с теб.

Първо, аз не съм повишител напротив, считам инвестицията в тули и битонь за олигофрения. Инвестицията, не и купуването за живот в него. А и съм реалист - при това положение на ниски лихви и данъци, съчетани с постоянен ръст на доходите и ниска финансова култура, спад в цените на имотите е хипофантастика!

Второ, не знам откъде го изваси това за 78% от развития запад, че живеел под наем - абсолютни измислици - хвани прочети и не се излагай - https://ec.europa.eu/eurostat/web/in...s/housing-2023 Ще видиш, че не само не сме на първо място в ЕС по собственост, ами не сме и под средното ниво на ЕС за живеене в коптори

Трето, което не е по-малко важно - голяма част от българите живеят в пренаселени домове, т.е. мегдан за растеж има, щотов секи иска на хубавото. Вече на какви цени - е, ще видим

та така, с данни, а не с пожелателни писания, като брокеразите, може ли?
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Професорът е Каро, а не Краси, но нейсе. Не знам защо подскачате на Берти - неговите тези са изключитело верни, просто са неприложими в момента, но в дългосрочен план е съвършено прав! факт е, че докато се чака неизбежното голямо мяу, се изпускат възможности, а и животът си тече, но да се надяваш, че набиване на пари в панеляци и коптори на цени, вече надвишаващи сходни имоти не само в Източна, а в Централна Европа, и че това е устойчиво - ми добре ще расте до безкрай - ми добре Засега има перфектната комбинация от постоянно увеличаващи се доходи, крайно финансово неграмотно население и ниски лихви, но това не може и няма да продължи вечно. Обаче пък всеки сам си преценЯ, а и алтернативата да видиш до полата на мама на 40-50 години, си е - абе не е много мъжка алтернатива
                      Mоже ли само да ми кажеш(па и всички повишители) какъв е проблема да живееш под наем?
                      78% от "развития" запад който боготворят повечето и 35години мечтаят за него живеят под наем.
                      Те не са ли хора, нямат права, не могат да се размножават, пада им пишката?

Аз съм на мнение че гащник дет няма 1лв в джоба не трябва и да си помисля да се обвързва с ИПОТЕКА, ака купува имот. Това най-малкото го ОБРИЧА 20-30г да е ГАЩНИК, без никакви шансове да изплува тъй като е САМОунищожил всички други възможности за развитие за 30 години.

Дори и 1000 пъти да се вдигне цената на имотите за тез 20-30г кофтора му пак ще е в руини. 50% от имотите в София са такива, по села и паланки - 90%. Уж милионери а иначе ГАЩНИЦИ, КЛОШАРИ
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от БОНВИВАН1 Разгледай мнение

Евго, момента е винаги днес и сега. След 10 години шак ще говориш: момента беше преди 10 години когато бяха по 135000, а сега са 235000Е
                        Нормално, шумата поевтинява.

Преди година когато купувах злато на 2200 ме мислехте за луд, а Ви казвах винаги е момент да се купува.
                        Пари в банка и в шума-НИКОГА.
                        Не е баш така.

Аз държах един депозит 19 години, от 1997 до 2016 г. Все пак тогава нямаше висока инфлация.

Депозитът беше открит, за да откупим половин апартамент от другите наследници. Държах го на високи лихви и съм довнасял към него. И успяхме да откупим този дял от 1/2.

Инвестициите в злато са хубави, не отричам. Преди години хората инвестираха основно в златни бижута за бал и сватба.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение
                          Интересното е, че преди 10г имаше двустайни апартаменти по 35 000 евро, а сега същите вървят по 135 000 евро.
                          В тази връзка моментът е бил преди 10 г, а не днес.
                          Евго, момента е винаги днес и сега. След 10 години шак ще говориш: момента беше преди 10 години когато бяха по 135000, а сега са 235000Е
                          Нормално, шумата поевтинява.

Преди година когато купувах злато на 2200 ме мислехте за луд, а Ви казвах винаги е момент да се купува.
                          Пари в банка и в шума-НИКОГА.

Коментар

Професорът е Каро, а не Краси, но нейсе. Не знам защо подскачате на Берти - неговите тези са изключитело верни, просто са неприложими в момента, но в дългосрочен план е съвършено прав! факт е, че докато се чака неизбежното голямо мяу, се изпускат възможности, а и животът си тече, но да се надяваш, че набиване на пари в панеляци и коптори на цени, вече надвишаващи сходни имоти не само в Източна, а в Централна Европа, и че това е устойчиво - ми добре ще расте до безкрай - ми добре Засега има перфектната комбинация от постоянно увеличаващи се доходи, крайно финансово неграмотно население и ниски лихви, но това не може и няма да продължи вечно. Обаче пък всеки сам си преценЯ, а и алтернативата да видиш до полата на мама на 40-50 години, си е - абе не е много мъжка алтернатива
                            Имам един приятел на 40 г, шампион по фитнес и адвокат. Може и да го познаваш, защото е известен и си прави реклама онлайн.

Той си живее с мама и няма приятелка, но обича красотата, в кантората му и у тях е много хубаво (луксозно, модерно, с картини, с гранитогреси, с рибки и 2 котки, ). Романтичен е и е разказвал за тъжната си живейска история, с която се е справил. Кара хубава кола. Може би спи с платени жени, но не е казвал. А такъв мъжага без секс не може да издържи.

Не ползва кредити и разполага с пари.

Интересното е, че преди 10г имаше двустайни апартаменти по 35 000 евро, а сега същите вървят по 135 000 евро.
                            В тази връзка моментът е бил преди 10 г, а не днес.
                            Last edited by Evgo; Вчера, 15:49.

Коментар

Дори и счупеният часовник два пъти на ден показва точно време Убеден съм, че същите гащници не могат и за секунда да се замислят за това какво е алтернативна доходност и как се смята. Нали за тайминг си говорехме
                              Това е интересно: Дори и счупен часовник би дал по-добра прогноза, отколкото един гуру, който вече 10 години дава само грешни очаквания.

Коментар

• Първоначално изпратено от pa4anga Разгледай мнение

Виж сега, моята теза е,че тр.да се купува когато има нужда. В допълнение трябва да се гони еврейското правило. Просто,лесно и ясно.
                                ПП Това да имаш нужда и да не купуваш,щото видиш ли щяло да се сгромоляса всичко е явна простотия! Дори и на Берти,който уважавам но напоследък е свалил много летвата.
                                То много зависи какво разбираш под нужда? Ако например даден индивид си живее в деЦката и се наслаждава на топли мекички сутрин, дали собствено жилище на което ще трябва да робува е нужда? Или пък на квартира с нисък наем и добър хазяин е по-добре отколкото алчен продавач и банкер който само чака да закъснееш с вноската?

Разберете, че не трябва да се купува, а да се чака.

Коментар

Working...
                                X