IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Шокиран съм - харизматичен мъжкар с вярна и добра жена, репродуктивно здрав и с късмет във всички важни неща успявал да се оправи в живота и да изплати два имота, купени на дъно!?! Шок и бомба. Жив и здрав да е, такъв му е късмета, дано намира начин да прави добро и благотворителност, та малко да разпределя това, което получава.

Честно казано, предпочитам повече историите, в които някой тръгва от нулата, живота му е битка след битка, децата идват след години борба и се налага с жена му да се оправят с какво ли не. Тези истории не са толкова приятни да ги живееш, но те учат на много повече.

Мен пък хич не ми харесват такива истории, в които трябва да се справиш с трудна житейска ситуация и да минеш по трудния път.

Аз съм оправял много "изкофтени" положения и не ми хаесва така.
    Last edited by Evgo; Днес, 13:03.

Коментар

• София 8588 / 1181 + 3881 - Q1 25
      София 7298 / 972 + 3503 - Q1 24

Коментар

• Каква е разликата между договорна и законна ипотека?

Законна ипотека може да бъде вписана само, ако са изпълнени следните условия:
        • Взимате заем/кредит за закупуване на имот.
        • Заемът/кредитът е равен или е по-малък от размера на продажната цена. Ако заемът е по-голям от продажната цена, трябва да бъде учредена договорна ипотека.
        • Заемът дължите или на вашия продавач, или на банка. Ако трето лице ви отпусне заем, за да закупите имот, трябва да бъде учредена договорна ипотека.
        Договорната ипотека е под формата на нотариален акт и се подписва и от заемодателя, заемополучателя, собственика на имота, както и съдлъжници по договора, ако има такива. Законната ипотека е под формата на молба, която се подписва само от заемодателя.

Тъй като законната ипотека е едностранно изявление (подписва се само от едната страна- заемодателя), нотариалните такси за заверката на законна ипотека са по-ниски от тези за договорна ипотека. Таксите за вписване на Агенцията по вписвания са еднакви и за двата вида ипотеки

https://kaloianova.com/%D0%B2%D1%8A%...F%D0%BE%D1%82/

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Още ли не си събрал пари да се махнеш от панелния гълъбарник? 15 години!
          Имам за самоучастие.Ще ме уредиш ли на изгодно ГПР?

Коментар

• Айде на горещите данни -

https://www.registryagency.bg/media/...01-03-2025.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Шокиран съм - харизматичен мъжкар с вярна и добра жена, репродуктивно здрав и с късмет във всички важни неща успявал да се оправи в живота и да изплати два имота, купени на дъно!?! Шок и бомба. Жив и здрав да е, такъв му е късмета, дано намира начин да прави добро и благотворителност, та малко да разпределя това, което получава.

Честно казано, предпочитам повече историите, в които някой тръгва от нулата, живота му е битка след битка, децата идват след години борба и се налага с жена му да се оправят с какво ли не. Тези истории не са толкова приятни да ги живееш, но те учат на много повече.

Вторият апартамент е в блок без асансьор, от старите 4-етажни и е с по-лоша локация. Просто го е купил, защото видя, че поскъпват и не може да се пребори за луксозен. Освен това гледа възрастната си баба.

И двата му апартамента не са купувани скъпо и жена му също участва в изплащането. Единият апарт носи наем.

Здрав е и е готин, може още деца да има, но ми се струва, че с 3 няма да могат да се справят.

Коментар

• Браво на бай Тромпет:
                Митата на Тръмп подлагат на още по-голям натиск затруднената световна икономика

ЕС планира контрамерки срещу новите налози на САЩ, заяви Урсула фон дер Лайен

https://www.investor.bg/a/515-ikonom...ovna-ikonomika

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

И аз познавам един такъв пич.

През 2014 г. той беше на 25 г., обаче купи двустаен апарт с кредит за около 39 000 евро на ниските цени. И го ползваха с жена му 6 г. и се преместиха.

По време на пандемията, в самото начало, купи още един двустаен, не знам за колко точно, може би 60 000 евро, защото там така вървяха, малко по-лош от първия. И успя да направи 2 деца на жена си. И може да си ремонтира почти всичко у тях. Просто е можач,

Отделно е и хубав и нещата му се получават лесно. Понеже е хубавичък и мъжага, хората го приемат по друг начин и си постига нещата лесно (това е малко субективно, все пак). Също така е и трудолюбив.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

ио тука ли почна да си пускаш сексуланите си въжделения !?!??!!?
                    Ние сме приятели,

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

През 2014 г. той беше на 25 г., обаче купи двустаен апарт с кредит за около 39 000 евро на ниските цени. И го ползваха с жена му 6 г. и се преместиха.

По време на пандемията, в самото начало, купи още един двустаен, не знам за колко точно, може би 60 000 евро, защото там така вървяха, малко по-лош от първия. И успя да направи 2 деца на жена си. И може да си ремонтира почти всичко у тях. Просто е можач,

Отделно е и хубав и нещата му се получават лесно. Понеже е хубавичък и мъжага, хората го приемат по друг начин и си постига нещата лесно (това е малко субективно, все пак). Също така е и трудолюбив.
                      ио тука ли почна да си пускаш сексуланите си въжделения !?!??!!?
                      Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение
                        Ново поколение играчи на пазара на недвижими имоти ᐉ Новини от Fakti.bg - Имоти | ФАКТИ.БГ

Най-младото поколение купувачи на жилища са хора навършили 27 години. Те се насочват към придобиването на имот за собствени нужди или с инвестиционна цел, който да е практичен.

===2079===

Има и представители от поколение младежи на по 43+ които обитават деЦки и жилища на родители.

Коментар

• СЪОБЩЕНИЕ
                          ЗА АУКЦИОН ЗА ПРОДАЖБА НА ДЦК ОТ
                          ЕМИСИЯ BG20 300 25 113/22.01.2025 Г.

На 07 април 2025 г. Българска народна банка ще проведе аукцион за продажба на лихвоносни съкровищни облигации със срочност три години (1 095 дневни) от отворен тип с фиксиран лихвен процент от емисия № BG 20 300 25 113/22.01.2025 г. с падеж 22.01.2028 г. при следните условия, определени от Министерството на финансите чрез писмо № 17-01-135/01.04.2025 г.:

Номинална стойност на предложеното
                          количество (в хил. лв.)
                          500 000
                          Лихвен процент 2.75 % годишен лихвен процент
                          Дата на плащане 09.04.2025 г.
                          Брой на дните от датата на емисията (22 януари 2025 г.) до датата на отваряне/ плащане (08 април 2025г. вкл.), за които се изчислява натрупаната лихва

https://bnb.bg/FiscalAgent/FAGSAucti...ON_20250407_BG

Коментар

• Първоначално изпратено от nradev1111 Разгледай мнение

Изплати ли ипотеката?
                            Още ли не си събрал пари да се махнеш от панелния гълъбарник? 15 години!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да са живи и здрави дедовци и татковци, бивши ватмани, шапкари и работници в кремиковци
                              че да могат момчетата да си живеят рахат по децките
                              и повече време за четене и развиване да имат

то ни е за купуване сега, поне докъде 2079-та, некъде
                              ни е наем да плащаш
                              Изплати ли ипотеката?

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

да са живи и здрави дедовци и татковци, бивши ватмани, шапкари и работници в кремиковци
                                че да могат момчетата да си живеят рахат по децките
                                и повече време за четене и развиване да имат

то ни е за купуване сега, поне докъде 2079-та, некъде
                                ни е наем да плащаш
                                като говрим за ипотеки
                                имаш ли идея какво е това

ПП и това

Last edited by bertram; Вчера, 22:02.
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X