IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Може и така да стане. А може на банките да им се освободят едни 15 МИЛИАРДА от задължителни резерви и да ги насочат към кредитиране. Аз залагам на двуцифрен скок през 2026та
    Я, по-кротко! Няма да баламосваш така.

Last edited by Kris_; Вчера, 23:19.

Коментар

• Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение

Може и така да стане. А може на банките да им се освободят едни 15 МИЛИАРДА от задължителни резерви и да ги насочат към кредитиране. Аз залагам на двуцифрен скок през 2026та
      Че то и в момента има свръх кредитиране и даже БНБ дръпна юздите октомври месец. Тия 15 млрд не могат да повлияят, след като и сега има твърде много кеш, който не може да се раздаде.

И аз мисля, че влизането в ЕЗ ще поохлади малко пазара точно по линия на вече изпратите левове, които сега спешно и почти в истерия се тъпчат в тули.
      Всички останали стълбове обаче на българския имотен феномен ще са си налице и после - еврофондове, далавери и кражби, гастери, ниска култура за други инвестиции, "земеделски ниви за градски Вади" и прочее. Така че ще има точно поохлаждане, а не спад.

Коментар

• Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнение
        Абе стига сте се яли, я сега кажете кат приемем еврото ще има ли спад при имотите? Според мен да - казвам го ясно и високо. Причината - повечето левове ще са изпрани и няма да има кой да купува. Какво смятате вие?
        Нъц. Всеки иска да купува. Само свиване на държавния бюджет може да предизвика спад. За тази година обаче е предвидено да се раздадат планини от пари. Без някакво световно събитие, вероятността за спад 2026 е много ниска.

Коментар

Абе стига сте се яли, я сега кажете кат приемем еврото ще има ли спад при имотите? Според мен да - казвам го ясно и високо. Причината - повечето левове ще са изпрани и няма да има кой да купува. Какво смятате вие?
          В момента трябват много по-малко на брой МРЗ от всякога, за да се купи имот, което означава, че имотите в България са станали по-достъпни в последните 20-30 години, т.е. потенциал за растеж на цените още доста дълго след влизане в еврозоната.

Коментар

Коментар

• Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение

Имотите не, но суровини и храни са на десетилетно дъно и продължават да дълбаят. Обясних причините два пъти за последните три четири страници. Обясних и защо дефлацията води до повишаване цената на имотите.

Зареждал ли си колата скоро. Литърът е на равнище от преди 20 години, когато заплатите бяха по 400 лева. Изобщо не знам как може да водим спор за елементарни факти. Ако имаш мнение защо и как е едно, ама да обясняваш как суровини не били на многогодишно дъно е смехотворно.
              Всичкото метал е нагоре - злато, сребро, стомана, мед, алуминий, никел. Енергийния сектор е с политическа окраска, съответно и горивата и там цените се манипулират както и когато е изгодно се натискат в определена посока. Отделно се купуват електрически каруци.
              Каква дефлация бре? Ресторантите са пълни, а цените са както никога преди, но нагоре. Цените на наемите са нагоре.
              Ти на коя планета живееш където цените на храните са отпреди 20 години?

Коментар

Имотите не, но суровини и храни са на десетилетно дъно и продължават да дълбаят. Обясних причините два пъти за последните три четири страници. Обясних и защо дефлацията води до повишаване цената на имотите.

Зареждал ли си колата скоро. Литърът е на равнище от преди 20 години, когато заплатите бяха по 400 лева. Изобщо не знам как може да водим спор за елементарни факти. Ако имаш мнение защо и как е едно, ама да обясняваш как суровини не били на многогодишно дъно е смехотворно.
                Суровините са ефтини щото фабриките и заводите намалят или спират производства.Кризата е много близо който е дърпал кредити дупе да му е яко.Ще бачкате на 2-3 работи и ще ви пращят яко ушите следващото десетилетие.

Коментар

• Абе стига сте се яли, я сега кажете кат приемем еврото ще има ли спад при имотите? Според мен да - казвам го ясно и високо. Причината - повечето левове ще са изпрани и няма да има кой да купува. Какво смятате вие?
                  Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа

Коментар

Аз му показвам нагледно как плащат, за да не работиш и да харчиш,
                    Само глупаци с кредити мислят така

Коментар

• Първоначално изпратено от Traicho_80

Колега, и ти не си много прав
                      Защо му е да си губи времето с пътуване, като всичките топ места по света може да ги види в Гугъл мапс и то в уюта на собствения си дом.
                      Ето, аз миналата седмица изгубих толкова време да пътувам с коли под наем и чакане на летища за нещо, което го има в нета.
                      чудесен си
                      а на детето в нужда преведе ...20лв
                      хич не ми се говори, как водеше сметки, кой, колко трябва да даде
                      препоръка е

Коментар

• стига бе, лордче
                        виж колко позитивно звучи;
                        "ужасът да не падне нещо е за скъперниците и дребни души.
                        като падне какво?
                        ще има възможности ... само да сме здрави и адекватни."

не е ли това цяла една идеология на нищо нямащи
                        в очакване да "падне" нещо наготово
                        Last edited by X_Y; Вчера, 21:50.
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
                          Имам два имота в Източна София и два в Южна София. Това води перонните обитатели до голяма ярост, особено bertram, който няма имот София на негово име.
                          Колега, уверявам те, че никой не се интересува какво имаш или нямаш. Леко е досадно постоянно да повтаряш едно и също!

Коментар

• Имам два имота в Източна София и два в Южна София. Това води перонните обитатели до голяма ярост.
                            Last edited by X_Y; Вчера, 21:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение

апокалипсис?!?
                              ужасът да не падне нещо е за скъперниците и дребни души.

като падне какво?
                              ще има възможности ... само да сме здрави и адекватни.
                              само да сме здрави и адекватни... и тате да ни покрива загубите и да ни осигури жилище

Коментар

• Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение

Приятен път! Другият месец и аз планирам път. Дано до края на май не се случи гоеУмо мяу. Как така пътуваш, очаквайки апокалипсис? Според мен хитруваш по арменски...не те видях и на Великден на ул. " Лайош Кошут" 2
                                апокалипсис?!?
                                ужасът да не падне нещо е за скъперниците и дребни души.

като падне какво?
                                ще има възможности ... само да сме здрави и адекватни.

това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X