Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BONI Разгледай мнение
Може и така да стане. А може на банките да им се освободят едни 15 МИЛИАРДА от задължителни резерви и да ги насочат към кредитиране. Аз залагам на двуцифрен скок през 2026та
И аз мисля, че влизането в ЕЗ ще поохлади малко пазара точно по линия на вече изпратите левове, които сега спешно и почти в истерия се тъпчат в тули.
Всички останали стълбове обаче на българския имотен феномен ще са си налице и после - еврофондове, далавери и кражби, гастери, ниска култура за други инвестиции, "земеделски ниви за градски Вади" и прочее. Така че ще има точно поохлаждане, а не спад.
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе стига сте се яли, я сега кажете кат приемем еврото ще има ли спад при имотите? Според мен да - казвам го ясно и високо. Причината - повечето левове ще са изпрани и няма да има кой да купува. Какво смятате вие?
Коментар
-
Първоначално изпратено от keizer Разгледай мнениеАбе стига сте се яли, я сега кажете кат приемем еврото ще има ли спад при имотите? Според мен да - казвам го ясно и високо. Причината - повечето левове ще са изпрани и няма да има кой да купува. Какво смятате вие?
- 1 like
Коментар
-
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от terziеv Разгледай мнение
Имотите не, но суровини и храни са на десетилетно дъно и продължават да дълбаят. Обясних причините два пъти за последните три четири страници. Обясних и защо дефлацията води до повишаване цената на имотите.
Зареждал ли си колата скоро. Литърът е на равнище от преди 20 години, когато заплатите бяха по 400 лева. Изобщо не знам как може да водим спор за елементарни факти. Ако имаш мнение защо и как е едно, ама да обясняваш как суровини не били на многогодишно дъно е смехотворно.
Каква дефлация бре? Ресторантите са пълни, а цените са както никога преди, но нагоре. Цените на наемите са нагоре.
Ти на коя планета живееш където цените на храните са отпреди 20 години?
- 1 like
Коментар
-
Имотите не, но суровини и храни са на десетилетно дъно и продължават да дълбаят. Обясних причините два пъти за последните три четири страници. Обясних и защо дефлацията води до повишаване цената на имотите.
Зареждал ли си колата скоро. Литърът е на равнище от преди 20 години, когато заплатите бяха по 400 лева. Изобщо не знам как може да водим спор за елементарни факти. Ако имаш мнение защо и как е едно, ама да обясняваш как суровини не били на многогодишно дъно е смехотворно.
- 1 like
Коментар
-
Абе стига сте се яли, я сега кажете кат приемем еврото ще има ли спад при имотите? Според мен да - казвам го ясно и високо. Причината - повечето левове ще са изпрани и няма да има кой да купува. Какво смятате вие?Мнението ми не представлява съвет за покупко-продажба на акции, облигации и други видове ценни книжа
Коментар
-
Аз му показвам нагледно как плащат, за да не работиш и да харчиш,
Коментар
-
Първоначално изпратено от Traicho_80
Колега, и ти не си много прав
Защо му е да си губи времето с пътуване, като всичките топ места по света може да ги види в Гугъл мапс и то в уюта на собствения си дом.
Ето, аз миналата седмица изгубих толкова време да пътувам с коли под наем и чакане на летища за нещо, което го има в нета.
а на детето в нужда преведе ...20лв
хич не ми се говори, как водеше сметки, кой, колко трябва да даде
препоръка е
- 1 like
Коментар
-
стига бе, лордче
виж колко позитивно звучи;
"ужасът да не падне нещо е за скъперниците и дребни души.
като падне какво?
ще има възможности ... само да сме здрави и адекватни."
не е ли това цяла една идеология на нищо нямащи
в очакване да "падне" нещо наготово
Last edited by X_Y; Вчера, 21:50.препоръка е
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеИмам два имота в Източна София и два в Южна София. Това води перонните обитатели до голяма ярост, особено bertram, който няма имот София на негово име.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
апокалипсис?!?
ужасът да не падне нещо е за скъперниците и дребни души.
като падне какво?
ще има възможности ... само да сме здрави и адекватни.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Приятен път! Другият месец и аз планирам път. Дано до края на май не се случи гоеУмо мяу. Как така пътуваш, очаквайки апокалипсис? Според мен хитруваш по арменски...не те видях и на Великден на ул. " Лайош Кошут" 2
ужасът да не падне нещо е за скъперниците и дребни души.
като падне какво?
ще има възможности ... само да сме здрави и адекватни.
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
Коментар