IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение
    Т.е. допускате, че никога повече няма да се увеличава паричната маса?
    Не и със 100%. Отделно вече всеки има по няколко имота, а наемите изостават.

Коментар

• Първоначално изпратено от better Разгледай мнение

Защото тогава, само за няколко месеца бяха напечатани толкова парЕ, колкото бяха "събирани" за 100 год.
      Т.е. допускате, че никога повече няма да се увеличава паричната маса?

Коментар

Не го мислете, ако прави по 15 палки на месец, няма да ги усети тия 2600 лв. Да му мислят "играчите" с 5 илядо лв доход...
        Ако прави 15К нямаше да взема кредит.

Коментар

• Първоначално изпратено от MorskiShop Разгледай мнение

На 31, изтеглих 315000 евро за 30 години, вноската ми е 2600 лева на месец.
          А защо не продаде във Варна и да купиш в София без кредит?

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

За 30 г обзавеждането се износва и помещенията стават отново за ремонт - латекс, паркет, осветление.

Но всеки сам си преценява. Да им е честит.

Те са двойка и според мен ще се справят.
            Ехеее 30. На 10 год трябва да се прави основен ремонт, като изхвърлят мебелите.

Коментар

Не го мислете, ако прави по 15 палки на месец, няма да ги усети тия 2600 лв. Да му мислят "играчите" с 5 илядо лв доход...
              За 30 г обзавеждането се износва и помещенията стават отново за ремонт - латекс, паркет, осветление.

Но всеки сам си преценява. Да им е честит.

Те са двойка и според мен ще се справят.

Коментар

Защото тогава, само за няколко месеца бяха напечатани толкова парЕ, колкото бяха "събирани" за 100 год.
                Я виж на графиката 2008 г.
                Е да ама сега за няколко часа изгоря доста кеш. Ще разберем скоро дали един двустаен свинарник струва половин милион.

Коментар

• Първоначално изпратено от Evgo Разгледай мнение

Вижда ми се скъпо, но ОК.

Ти все пак имаш приходи от наем и те ще ти помагат за вноската.

Коментар

• Първоначално изпратено от два_таралежа Разгледай мнение

Когато пишех и за 2029та също ми се смееха и не ме вземаха насериозно. Сега мечтаят понижителите 2029та да е годината на пониженията.
                    Скоро такива тарикатчета като теб сами ще си нахлузвате въжето.Искренно се надявам да си се набълбукал с няколко кредита

Коментар

Тва са 10 почиствания на зъбен камък.

Коментар

• Първоначално изпратено от Invmert Разгледай мнение

Чудесна графика. На нея се вижда шоковото повишаване на безработицата през 2020 година и как по никакъв начин това не засегна цените на недвижимите имоти, както в САЩ, така и в България.
                        Я виж на графиката 2008 г.

Коментар

Добре си се заробил ще си научиш урокът по трудният начин

Коментар

Вижда ми се скъпо, но ОК.

Ти все пак имаш приходи от наем и те ще ти помагат за вноската.

Коментар

Браво, да се решиш на подобна стъпка е наистина сериозно постижение за млад човек. Пожелавам ти пълна къща и хармония с жената, за да се насладите пълноценно на придобивката! Щом сте изтеглили подобен кредит, следва да имате дълъг и щастлив живот заедно. Поздравления, така се прави!
                              Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

2025 та ми е като...... 2008....
                                Чудесна графика. На нея се вижда шоковото повишаване на безработицата през 2020 година и как по никакъв начин това не засегна цените на недвижимите имоти, както в САЩ, така и в България.
                                Last edited by Invmert; Днес, 16:33.

Коментар

Working...
                                X