Първоначално изпратено от BONI
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво поскъпване очаквате на жилищните имоти?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
викаш лордчето да изплющи една ипотека с 3500 вноска (на сегашни лихвени нива) и да се мъчи до след пенсия...
с такива приятели не му трябват врагове
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнениеhttps://m.imot.bg/details/1j174111978120916
Горе долу, това ми един от имотите,такава ми е квадратурата на двора. Застроено е по-малко 250. За тези пари човек какво може да си купи в Калифорния
https://www.zillow.com/homedetails/3...18083270_zpid/
Коментар
-
зависи колко време оставиш между продажба и покупка
месец два три е поносимо
пък после ако искаш ипотека с поносима вноска е ОК
ПП ако решиш да спекулираш е риск печели риск губи..
Коментар
-
зависи колко време оставиш между продажба и покупка
месец два три е поносимо
ПП ако решиш да спекулираш е риск печели риск губи..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Bailor Разгледай мнение
Май е по-добре да продам сега и да купя утре. Лошото е, че всички понижители, точно с тази схема са надиграни. Виж Бота 156, човека е продал още на петцифрена база, а сега почти няма имот, който не е на шестцифрена..
месец два три е поносимо
ПП ако решиш да спекулираш е риск печели риск губи..Last edited by bertram; Вчера, 22:32.това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
https://m.imot.bg/details/1j174111978120916
Горе долу, това ми един от имотите,такава ми е квадратурата на двора. Застроено е по-малко 250Last edited by Bailor; Вчера, 22:21.
Коментар
-
викаш лордчето да изплющи една ипотека с 3500 вноска (на сегашни лихвени нива) и да се мъчи до след пенсия...
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
надявам се стотици и дори хиляди да четат мненията на бъртрам и да се вслушват в съветите му
да не куппват и да не взимат заеми
за тяхно добро е
Интересно е дали случайно прецакваше балъците. Дали той самият не се опита да купи апартамент, докато разтягаше локуми на другите?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
надявам се стотици и дори хиляди да четат мненията на бъртрам и да се вслушват в съветите му
за тяхно добро е
това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
- 1 like
Коментар
-
При доход 7000, какво ще ми предостави банката според теб и според тях?Last edited by nradev1111; Вчера, 10:41.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Приятно съм изненадан, че си обрал тона! Иначе, за съседен търговски обект в другия вход, от 15м2, брокер ми поиска 32 000 €. при положение, че е вътрешен! Едностайка в Сицилия ще си купя на тази цена.
за тяхно добро епрепоръка е
- 1 like
Коментар
-
заем се взима лесно (изключително лесно в последните 7-8г), но се връща трудно
ако разчиташ на дохода, че да го изплащаш ще се лишаваш от много докато го изплатиш - това при идеални други условия (здраве, работа всичко да ти е наред)
ако теглиш заем, който няма да е за лично жилищно ползване - задължително трябва да имаш адекватна (не пожелателна) оценка какви приходи ще може да реализираш след инвестирането на въпросната ти 'предоставена' сума.
в последните години има едно спекулативно заиграване и то осмисля всичкото имот накупен с кредит...друг въпрос е колко и как ще продължи.
гледам, че главните прокламатори на 2029 и 2039 нещо не теглят и не спекулират... та умната.
ПП не казвам да не теглиш, но да си правиш сметка максимално колко могат да ти 'предоставят' е опасно. вземеш ли максимума със сигурност ще го изстрадаш този кредит, но не само ти а и смейството ти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Ако ти е чист дохода, декларираш го и плащаш данъци върху него, като се има предвид че не си първа младост( тоест срока на кредита ще е по- малък, а вноската по- висока) и ако си изплатил телефона и там каквото беше взимал на изплащане, както и ако ти е ок обезпечението на кредита едни 400-500 хиляди лева би трябвало да могат да ти отпуснат
Човече, този телефон беше на изплащане при 0,00% оскъпяване и го взех за 6 месеца. Изплатих го още миналия юни! Нямам друго за изплащане, освен апарта в Бургас. Остава ми 1 година да си изплатя потр. кредит на 4,2% ГПР. Идеята ми е да купя нов двустаен и да развържа панеляк, преправен на тристаен. Освен това в Овча Купел, идеята е търг. имот да се окрупни до 35м2 площ+15 м2 склад, който си е на фамилията- общо 50м.2
Коментар
Коментар